Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Terapi yaptıran var mı,bılgısı olann

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Terapi yaptıran var mı,bılgısı olann

Sosyal ve kapalı alan kaygı bozuklugu ıcın terapı yaptırmayı dusunuyorum daha once yaptıran varmı faydalı oluyormu ılac olmadan. ılacı 1,5 yıl kullalndım 10 ay once bıraktık

Yokmu:/ bılen

Yorum

Nasıl bir terapi arıyorsun bilmem ama ben sosyal fobi illetinden EFT terapisi ile kurtuldum.
      Emotional Freedom Technique
      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saf_ak View Post
        Nasıl bir terapi arıyorsun bilmem ama ben sosyal fobi illetinden EFT terapisi ile kurtuldum.
        EFT nin teknik olarak içeriği nedir. Bende yendim bu hastalığı kendi çabamla.

Yorum

EFT ile ilgili kısa bir açıklamayı buradan okuyabilirsiniz.

http://e-psikoloji.com/forum/showthr...7255#post97255

Yorum

Orjinal yazı sahibi: saf_ak View Post
            nerde yaptırtınız ucretı ve ne kadar surede kurtuldunuz bılgılendırırmısnız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
              EFT nin teknik olarak içeriği nedir. Bende yendim bu hastalığı kendi çabamla.

siz nasıl yendiniz kendi çabanızla?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emree View Post
                nerde yaptırtınız ucretı ve ne kadar surede kurtuldunuz bılgılendırırmısnız?
                Ben kendi sorun(lar)ımla kendim çalıştım ve çoğunu hallettim.(Sosyal fobi dışında da sorunlar vardı. Bununla birlikte (Sosyal fobi dışındaki) bir kısım derin yapısal sorunlar için herkes gibi dış yardıma hala ihtiyaç duyarım.)
                .
                İnsan davranışları hakkında iyi bir bilgi birikimi olmayanlar için tek gerçek yol, yetkin bir profesyonelden destek almaktır. Başkalarının benzeri sorunlarını çözme konusunda yetkin olmayanlar için; "Ben kendi sorunumu kendim çözerim" yaklaşımı hemen hemen her zaman başarısız olmaktadır. Hatta pek çok profesyonel için bile zor bir konudur bu. Bu yüzden, psikolojik sorunlarla boğuşan ruh sağlığı profesyonelleri; kendi aşırı kilolarını halledememiş diyetisyenler veya kendi keline merhem bulamamış kellik ilacı satıcıları ile doludur ortalık.

Yorum

İşleniyor...
                X