ben ne yapacağımı bilemiyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kendinizi çaresiz ve bitmiş hissedince ne yaparsınız?
Collapse
X
-
nedensiz değildir bitmişliğe kapılmalarımız.. içlerde biryerler de, bilinmez gelenlerin, yokbirşey aslında ların ardında bir var olan vardır muhakkak..
lakin, yapılabilecek birşey yoksa yapıcak birşey yok..
kendiliğinden gelmiş olan ruh halinin, kendiliğinden gelip geçip gitmesini beklemek davranışı.
Yorum
-
Cep telefonlarını şarjı tam bitmeden tekrar şarj ederseniz pil ömrü az olurmuş ya... Ben de onun gibi iyice ağlar ağlar, olmayan kötü şeyleri de düşünür, kendimi bir güzel bitiririm. Ondan sonra içim ferahlar, iyi hissetmek için kendime bir şey yapmama gerek kalmaz. Tuhaf ama böyle işte...Yıpranmak paslanmaktan iyidir.
Yorum
-
Bi olaydan doğru çaresizsem geçmesini beklerim mecburen ya da elimden ne geliyosa çabalarım ama yersiz,içimden gelen bi çaresizlik hissiyse hemen arkadaşlarımı ararım ve onlarla kafamı dağıtırım..mesela ne zamandır titremelerim geçmişti ta ki şu final sonuçlarını ailem öğrenip hayatı bana yeniden zindan edene kadar,aldığım ilaçların rahatlatıcı etkisi resmen sıfırlandı,tamamen çaresizim şu anda,titriyorum durup durup,gene toplu yerlerde rahat diilim,sürekli uyumak geliyo içimden..yapıcak bişi yok ama bekliyorum ve uğraşıyorum çaresiz kaldığım bu olay dahil her şeyle tadını çıkara çıkara yaşıyorum çaresizlik anlarımı çünkü biliyorum ki biraz çaresiz kalmak biraz güçsüz kalıp sonra tekrar ayağa kalkmak da ruhumu,kişiliğimi güçlendiriyo;beni hayata,ileriye hazırlıyo,biraz mazoşist olmak lazım galiba çaresizlikler karşısında..yani kısaca çaresiz misin koy d.tüne bişi hissetme,düşünme
Yorum
-
valla yatağın içine gömülüp hindi gibi uzun uzun düşünürüm bazen ama sanırım bir işin ucundan tutmak daha mantıklı.bazen annemi arar fiskos yaparım...
çok bunalırsam ülkenin geleceğine dair komplo teorileri kurardım.tasavvuf kitapları okuduğumdan beri onu da bıraktım..ne biliyim
bi bahçe bul at kendini içine...
Yorum
Yorum