Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Durumu yorumlar mısınız ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Durumu yorumlar mısınız ?

Merhaba ismim Refik yaşım 17. aranıza yeni katıldım..

Bu benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim;

Browser bir oyunda temiz kalpli iyi bir abiyle tanıştım sonra o oyunu benim yaşıtım olan(17) kız kardeşine devretti.Aramız çok iyiydi.(Reelde görüşme planları yapıyorduk) Birçok sorun ve sıkıntı yaşadı.Yaşadığı şeyler kolay değildi.En sonunda annesi vefat etti çok sarsıldı. Her sıkıntısında yanında olmaya çalıştım .Moral olsun diye resimlerini düzenliyordum bişeyler yapıyordum fotoğraflarına.Çok hoşuna gidiyordu . Bana ; ben herkesle sorunlarımı paylaşamam arkadaşlarıma anlatamıyorum seninle paylaşıyorum ve rahatlıyorum iyi ki varsın gibi şeyler söylüyordu. Ben de bir nebze de olsa ona destek olabildiğim için çok mutlu oluyordum. Sonra aramızda bir takım sorunlar oldu. Hep ben arayıp soruyordum. Nadiren o arardı ya da mesaj atardı. Bu konuyu çok dile getirmiştim .. Şimdi bir buçuk aydır konuşmuyoruz. O arayıp sormuyor benim de bu yüzden arayıp sormaya niyetim yok. Ben gereken fedakarlığı ve duyarlılığı gösterdim. Bu sıralar ben de zor günler geçiriyorum ama onu yanımda göremiyorum bu kafama takılıyor. Yapmayacağını bildiğim halde ondan bişeyler bekliyorum hala. başkası olsa benim için bir önemi olmaaz umursamam. Keyfi bilir der geçerim ama ben bu kişiyi içimde fazla büyüttüm , farklı yerlere koydum sanırım ondan. (Karşı cins olması ile alakalı aklınıza birşey gelmesin kesinlkle alakası yok. Kafam karışk olduğu için durumu güzel bir şekilde anlatamadım ama anladığınız kadar işte.. Şimdi ne yapsam ? :S O kişi hakkında nasıl düşünmeliyim.. Beni kullandı mı ? sadece sıkıştığı zaman çalacağı bir kapı olarak mı gördü beni hep. Yorumlar mısınız ?)

Bir soru daha ;
    Vefasızlığını dile getirip püskürmek mi yoksa umursamamak , silmek mi ? (silerim , aramam sormam fakat içimde kalır püsküremediğim için. Bu beni rahatsız eder..)
    Last edited by SyLaR16; 09-11-2011, 02:13 PM.

bunu bekliyordum böyle bir yorum yapmakta haklısın aslında ama gerçekten yok. İnandırması zor ama yok
    Değer verdiğim insanları zor silerim ben karşı cinsten olması ile alakalı değil yani.

Yorum

Öncelikle aramıza hoş geldin arkadaşım Arkadaşının sıkıntılı zamanlarında yanında olman çok güzel birşey bunu herkes beceremez. Aramızda bir takım sorunlar oldu demişsin ne gibi sorunlardı peki bunlar? Bir buçuk aydır konuşmuyormuşsunuz buna göre ciddi bir sorun yaşanmış olması lazım aranızda. Evet sen gereken fedakarlığı göstermişsin ama ondan hemen ilgi beklemen de pek doğru değil. Çünkü bu kişi annesini kaybetmiş kolay kolay atlatılabilecek bir durum değil bu gerçekten de çok zor bir durum. Bence daha anlayışlı olmalısın ona karşı ve yüzyüze görürşüp konuşmalısın
      Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferenc puskas
        Sen bu kişiye değer vermişsin,ilgilenmişsin,fedakarlık yapmışsın,ama ondan bir karşılık gelmeyince silmişsin.Bu nasıl ZOR SİLMEK anlmadım ? bunu herkes yapar,beni sevmeyeni bende sevmem hesabı...
        Kendimi tam olark düzgün bi şekilde ifade edemedim ama neyse ..
        Silmedim ama ben de eskisi kadar önemli bir yere sahip değil , silmiş olsam bu durumu zaten önemsemezdim öyle değil mi ?

Yorum

Teşekkür ederim hoşbulduk Aramızda büyük bir sorun olmadı . 1 bucuk ay önce normal bi şekilde konuşmuştuk sonra ben hiç nete girmedim (genelde facebookta konuşuyorduk). O da ne telden mesaj attı ne aradı. Hatta dün facebookta açık gördüm baya bi durdu ama bişey yazmadı her zamanki gibi. İlla ki önce ben yazıcam.
          Haklısın zor günler geçirdi o arada bir de beni mi düşüncek ? onu da düşünüyorum sadece kendi açımdan bakmamaya çalışıyorum ama bi kez nasılsın iyi misin dese nolur ? hadi mesaj falan atmadı dün beni açıkken gördü niye yazmadı :S
          Görüşleriniz için çok teşekkür ederim bu arada.

Yanlış yaptığm birşeyler mi var , yanlş mı düşünüyorum ? Özeleştirimi objektif yapamıyorumdur belki bu yüzden sizlerin bakş açısıyla olayı görmek istiyorum .
          Last edited by SyLaR16; 09-11-2011, 02:40 PM.

Yorum

tamam aşığım tamam.

Yorum

Sevmek sevilmek bir ihtiyaç, sen istemedende olsa ilginden dolayı merhametinden dolayı bu sevgi gelişmiş. Farklı duygulara bürünmüşsün, belkide ileriye dönük hayaller kurmuşsundur. Ama o kıza karşılık görmek içinmi yardımcı oldun, yardımın iyi niyetin karşılık beklemeden olmalıydı. Sana teşekkürünü dile getirmesi yeterlidir. illaki hep arayıp sorması gerekmiyor, uyan ve eğer bir ilişkin olacaksa sağlam temeller üzerine emin adımlarla kur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SyLaR16 View Post
                Merhaba ismim Refik yaşım 17. aranıza yeni katıldım..

Bu benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim;

Browser bir oyunda temiz kalpli iyi bir abiyle tanıştım sonra o oyunu benim yaşıtım olan(17) kız kardeşine devretti.Aramız çok iyiydi.(Reelde görüşme planları yapıyorduk) Birçok sorun ve sıkıntı yaşadı.Yaşadığı şeyler kolay değildi.En sonunda annesi vefat etti çok sarsıldı. Her sıkıntısında yanında olmaya çalıştım .Moral olsun diye resimlerini düzenliyordum bişeyler yapıyordum fotoğraflarına.Çok hoşuna gidiyordu . Bana ; ben herkesle sorunlarımı paylaşamam arkadaşlarıma anlatamıyorum seninle paylaşıyorum ve rahatlıyorum iyi ki varsın gibi şeyler söylüyordu. Ben de bir nebze de olsa ona destek olabildiğim için çok mutlu oluyordum. Sonra aramızda bir takım sorunlar oldu. Hep ben arayıp soruyordum. Nadiren o arardı ya da mesaj atardı. Bu konuyu çok dile getirmiştim .. Şimdi bir buçuk aydır konuşmuyoruz. O arayıp sormuyor benim de bu yüzden arayıp sormaya niyetim yok. Ben gereken fedakarlığı ve duyarlılığı gösterdim. Bu sıralar ben de zor günler geçiriyorum ama onu yanımda göremiyorum bu kafama takılıyor. Yapmayacağını bildiğim halde ondan bişeyler bekliyorum hala. başkası olsa benim için bir önemi olmaaz umursamam. Keyfi bilir der geçerim ama ben bu kişiyi içimde fazla büyüttüm , farklı yerlere koydum sanırım ondan. (Karşı cins olması ile alakalı aklınıza birşey gelmesin kesinlkle alakası yok. Kafam karışk olduğu için durumu güzel bir şekilde anlatamadım ama anladığınız kadar işte.. Şimdi ne yapsam ? :S O kişi hakkında nasıl düşünmeliyim.. Beni kullandı mı ? sadece sıkıştığı zaman çalacağı bir kapı olarak mı gördü beni hep. Yorumlar mısınız ?)

Bir soru daha ;
                Vefasızlığını dile getirip püskürmek mi yoksa umursamamak , silmek mi ? (silerim , aramam sormam fakat içimde kalır püsküremediğim için. Bu beni rahatsız eder..)
                Yoo seni kullanmamış zaten ara sıra konuşacak biri olmaktan başka bir rolün olmamış. Şimdi de kendine bir sevgili bulmuştur sorunlarını o kişiyle paylaşıyordur.

Yorum

Annesi vefat etmiş anladığım kadarıyla.
                  Esas önemli olan nokta orası gözüküyor.
                  Benim o şekilde netten konuştuğum ve çok yakını olan birini kaybedince...netle alakasını kesen tanıdığım çok kişiler oldu.
                  O dönemlerde insan muhtemelen yanlız kalmayı ister, hem de oldukça uzun bir süre için.
                  Anca yaşayanın anlayabileceği bir durum olmalı.
                  Bence çok fazla üzerinde durma ve kendi hayatına devam et
                  Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Söyleyeceğim çok şey var fakat burada ifade edemiyorum ne yazık ki. Yüzyüze olsak böyle olmaz ama..
                    Neyse kapatalım bu konuyu . Yorumlar beniim için önemliydi .
                    Bu konu üzerinde durmam da bazı konularda kendime net ve tek bir yol çizmekti. Başka fikirleri dinleyerek bu yolu daha iyi çizebileceğimi düşündüğüm için bunları paylaştım. herkese teşekkür ederim.

Yorum

oyun traviandı değilmi ?

Yorum

Zamana bırakınca ne olacak ki ? aynı şekilde devam edecek.

-hayır klanlar'dı.

Yorum

ah bende çok oynardım ufakkene ne güzel günlerdi şimdi 18 yaşındayım....ve 4-5 yaşındaki zamanlarım meğer en güzel zamanlarımmış hiç bir düşünmüyorsan varoluş düşüncen yok,sorunlarla mücadele yok....şimdi ise bir b.. tarlası gibi adeta sana önerim sanaldaki kıza kendini kaptırmaman ....bir pc ekranı altı üstü senin sorununu ne kadar giderebilirki

Yorum

her ne düşüncen varsa sadece ergenlikten merak etme geçer.

Yorum

seviyosan git konuş panpa
                              benden başka herkes paranoyak

Yorum

İşleniyor...
                              X