depresyondan kurtuluyorum kurtuldum sayılır çok az bir şey kaldı hayatın güzelliğini hissetmeye başladım 10 yıl dan fazla bir süreden sonra herkeze acil şifalar dilerim inanın çok mutluyum ama tam güvenemişyorum yınede kendıme yıllardır tekrarladıgı ıcın depresyon ama bu sefer iyileşiyorum buna eminim mücadele gücümde geldi herşey çok güzel gidiyor birde kanarya aldım dün onunla uğraşıyorum mükemmle ötüyor bülbül taklidi yapıyor videosunu sizinle paylaşıcam herkeze acil şifalar dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
depresyondan kurtuluyorum.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ruhaniyetsenin adına çok sevindim arkadaşım.. darısı bütün depresyonluların basına.. inş.
Yorum
-
korkmakta haklısın.. ama bence buna temkimli olmak diyelim.. ve gerekli olduguna emin olabilirsin.. çünkü bi kac sene evvel bende depresyondan kurtulmuştum sonra da kendimi iyice dagıtıp tekrar depresyona girmiştim.. dikkat ve çalışmayla saglıgını uzunca bir süre pekiştirmek zorundasın.. arkadaşım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ruhaniyetkorkmakta haklısın.. ama bence buna temkimli olmak diyelim.. ve gerekli olduguna emin olabilirsin.. çünkü bi kac sene evvel bende depresyondan kurtulmuştum sonra da kendimi iyice dagıtıp tekrar depresyona girmiştim.. dikkat ve çalışmayla saglıgını uzunca bir süre pekiştirmek zorundasın.. arkadaşım..
bilinçlenmek çokm önemli depresyonda bence tekrarlamaması için müczdele açısından herşeye hazırlıklıyım tekrarlayabilir buda ölüm değil benim için.ama tekrarlamazsa süper olucak herşey insan resmen büründüğü kimliktem çıkıyor özüne kavuşuyor çok güzel bir duygu anlatamıyorum şu an dediğinde haklısın dikkat etmek lazım.neler yapıcağımı biliyorum inş tekrarlamaz
Yorum
-
depresyonu yendinmi herşeyi yeniyorsun takıntı şüphe gibi durumlarla rahatlıkla mücadele ediyorsun hatta kendi yok olup gidiyor.inş devamı gelir.eksiklerimi tamamlayıp yarım bıraktığım huzurlu hayatıma geri dönücem.az kaldı sabrediyorum ve azimliyim.herkeze tekrardan acil şifalar dilerim.
Yorum
-
yok o kadar büyütmüyorum..seramik falan yapmama gerek yok ama kitap okuyarak hem kelime haznemi geliştirmeyi hemde bir şeyler öğrenmem benim için en güzeli olur diye düşünüyorum fikrinizede katılıyorum ama nasıl rahat ediyorsam oyle yasamalıyım diye düşünüyorum benim için kitap okumak en iyisi şu an düşüncelerim bunlar belki ilerde başka hobilerde edinebilirim.şu an kanaryamla meşgulum çok tatlı inanılmaz güzel ötüyor allah nazardan saklasın saka alıp yanına çiftleştirmeyi düşünüyorum ilerde daha 1 yaşında bile değil ismide ziya
Yorum
Yorum