Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatıma yön veren filmler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatıma yön veren filmler

evet pek muhterem forumdaşlarım.saat tam yarım.kulağımda kulaklık 50 cent dinliyorum.internette sörf yapıyorum yorumlarınızı okuyorum.felan filan.film izleyecektim film klasörünü açmamla forumda böyle bir konu açma fikri eşzamanlı gerçekleşti.beni çok etkileyen ve gerçekten dünyaya bakış açımı değiştiren filmleri etkileniş derecesine göre yazıyorum.izlemenizi öneririm sizin önerilerinizide ben dikkate alacağım.iyi bir film gerçekten çok şey anlatır.

1-matrix trilogy
    2-silence of the lambs-hannibal
    3-breave heart
    4-fight club
    5-troy
    6-the last samurai
    7-the rite
    8-the jackal
    9-the league of extraordinary gentlemens
    10-sin city
    wellcome to the desert of the real.

hayat değiştiren filmlerden bahsedeceksek 3 idiotsu kimseyle kıyaslayamam bile. alanının en iyisi benim için. filmde ağladım güldüm kahkaha attım sonundaysa çok ders çıkardım diyebilirim. sende izlemediysen izle kasırga kardeş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Post
      evet pek muhterem forumdaşlarım.saat tam yarım.kulağımda kulaklık 50 cent dinliyorum.internette sörf yapıyorum yorumlarınızı okuyorum.felan filan.film izleyecektim film klasörünü açmamla forumda böyle bir konu açma fikri eşzamanlı gerçekleşti.beni çok etkileyen ve gerçekten dünyaya bakış açımı değiştiren filmleri etkileniş derecesine göre yazıyorum.izlemenizi öneririm sizin önerilerinizide ben dikkate alacağım.iyi bir film gerçekten çok şey anlatır.

1-matrix trilogy
      2-silence of the lambs-hannibal
      3-breave heart
      4-fight club
      5-troy
      6-the last samurai
      7-the rite
      8-the jackal
      9-the league of extraordinary gentlemens
      10-sin city

bir insanın hayatına filmler nasıl yön verebilirki?

Yorum

Tonla film izledim ama hiçbiri yön vermedi bana,filmden yön ararsam da kendimi nerede bulurum kim bilir...
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Filmin adı My name is Khan

Asperger sendromuna bağlı olarak hayatta tutunmaya çalışan bir arkadaşım var. Dolayısıyla bu filme olan ilgimin başlıca sebeplerinden birisi bu.
          Filmde anlatılan olay tamamen gerçek ve verilmek istenen mesaj çok büyük.

İzlemeyen varsa mutlaka izlemeli.

Yorum

kesinlikle

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Yorum

Lorenzo'nun Yağı
              bu filmi yıllar önce seyretmiş ve azmin nelere kadir olduğunu anlamıştım. Çok etkileyici bir filmdir.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lololo
                kuzuların sessizliğini anlamadım , filmde ne oluyorda kuuzlar sessiz denmiş ?
                Thomas Harris isimli yazarın aynı adlı romanında bahsi geçen kuzular onlar

Kitabın karakteri bir gece kuzuların bulunduğu ağıla giriyor ve hissettiklerini anlatıyor
                oradan kaçırmak istediği bir kuzu, travmatik bir çocukluk, korku, hüzün, sevgisizlik vb gibi durumların ortasında kendi küçüklüğünü anlatır bu sessizlik

müthiş bir filmdi
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

gora ...............

Yorum

lion king

Üzülsende değiştiremeyeceğin hiç bir şey için aşırı üzülmemeyi öğrendim.

Yorum

ben kuzuların sessizliğini pek beğenmedim. bana klasik gibi geldi. izlemeden önce büyük beklenti içindeydim ama film bana kendini bi türlü sevdiremedi. sadece hannibalın olduğu sahneler güzeldi. bir de korku filmi demişler neresi korku lan bunun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okb.takinti View Post
                        bir insanın hayatına filmler nasıl yön verebilirki?
                        anlatayım.sadece matrix filminin bana kattıklarından bahsedeyim.şöyleki;
                        şu an yaşadığımız bir dünya var.ve bu dünyada var olan her şeyi aklına gelebilecek her şey 5 duyu organızımın beyne ilettiği elektriksel uyarıların beyin tarafından yorumlanmasından başka birşey değildir.mesela çok güzel bir araba gördüğünde o araba biz insanlar için sadece beynin elektriksel bir yorumudur.yani kısacası tüm bu varoluş sadece bir algılar dünyasıdır.yani gerçekten bu dünya yalandır.dinlerde bunu söyler hep.bu dünya fani,aldatmaca,hiçbirşey.ve biz ruhsal sıkıntılar çekiyoruz ya bunun nedenide beyinde bu elektriksel akımı haberleşmeyi sağlayan sinirileticilerin işlevini yerine getirememesi sonucudur.bir şizofren senin göremediğin bir nesneyi yahut işitemediğin bir sesi duyabilir.ve bunu gerçek anlamıyla hisseder.o bunu görmüştür ve işitmiştir ama ortada ne bir görüntü nede bir ses vardır.insanlar içinde bu böyledir ruhunu sattığın para ile elde ettiğin mal ve varlık ancak ve ancak bir hallüsülasyondan ibarettir.filmdede insanlar yaşadıklarını zannediyorlar aslında gerçekten bedenleri enerji üretmek için makineler tarafından bir küvezin içinde duruyor.onlara çok gelişmiş bir programla ki biz buna matrix diyoruz beyinlerine sadece elektrik akımı veriyorlar.

Yorum

Shawshank Redemption(esaretin bedeli)
                          Into the Wild( özgürlük yolu)
                          İçimdeki Deniz
                          favorim.
                          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
                            Shawshank Redemption(esaretin bedeli)
                            Into the Wild( özgürlük yolu)
                            İçimdeki Deniz
                            favorim.
                            İçimdeki deniz benimde favori filmlerimden
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferenc puskas
                              O filmden sonra bir küvezin içinde yaşamaya başladım,elime de 9 voltluk bir pil aldım arada dilime değdiriyorum
                              hahahahahoho

Yorum

İşleniyor...
                              X