Duyuru

Collapse
No announcement yet.

onlar bunu anlayamaz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• onlar bunu anlayamaz

bugün annemle geçen bir sohbetimde bir kez daha kanaat getirdimki.beni benden başkası anlayamaz.canını hiç çekinmeden verebilecek 30 yaşıma gelmeme rağmen yine üniversite sınavına gir ben seni okuturum emekli maaşımı sana veririm diyebilecek cennetin ayağına serildiği tek varlık olan o kutsal ruh bile anlayamaz.
    ve bizim gibi , dünyanın en çetin mücadelesini veren ruhsal sorunları olan arkadaşlarım.bu dünyada hiç bir kula verilmeyecek en büyük mükafatlardan biri var bu mücadalenin sonunda.eğer başarırsak cenabı Allahın hiç kimseye veremeyeceği bir ödül.

oda YENİDEN DOĞMAKTIR
    wellcome to the desert of the real.

inş öyle olur ama benim her şeyde olduğu gbi ondada umudum yok.
    -''Yaşamak Buysa Üstü Kalsın!''.. -

Yorum

ben çok umutluyum
      ....................

Yorum

ben düşük yaptım heralde

kürtaj mı oldum yoksa ben.
        benden başka herkes paranoyak

Yorum

son 3 mesajı anlayamadım doğrusu.ben yediden doğmak derken anamın karnından tekrar çıkmaktan bahsetmedim.beni anlayanlar anlar.ne kürtajı ne trafiği ne kazası

Yorum

lol
            İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
            hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
            anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaşandi Bitti
              Bende yazını okudum fakat bende anlıyamadım kasırga..yeniden doğmak derken ahiret hayatınımı kastettin?
              yok güzel kardeşim.ahiret felan değil.bu dünyanın ta kendisinden bahsediyorum.yani şöyle açıklamaya çalışayım.şimdi ruhsal hastalık sonucu yaşamlan bağlantım kopmuştu resmen. geniş bilgi için bkz.depresyon belirtileri bide anskiyete bindiriyor nefes alacak halim yoktu.eğer kurtulursam dünyaya yeniden gelmiş gibi olacağız.uzuuun bir süre kış uykusu gibi.işkenceyle geçen bir uyku dönemi gibi düşün.insan bir şeyi kaybetmeden değerini anlayamaz.ben hayatımı kaybettim ve tekrar yaşama adapte olabilirsem onun değerini çok iyi bilirim bunu demek istiyorum.allah allah nesi anlaşılmadı bunun

Yorum

büyük düşünür mevlana hazretlerinin sözüylede devam edeyim.

SANMASINLAR YIKILDIK SANMASINLAR ÇÖKTÜK,BİR BAŞKA BAHAR İÇİN SADECE YAPRAK DÖKTÜK

Yorum

seni çok iyi anlıyorum aslında hayata anlam katmak yasam enerjisini yeniden bulmak kendini güçlü hissetmek yasamdan zevk almak umutlu olmak hepsi aynı anlama geliyo benim icin.su an hani milli piyangodan para cıksa o bile heyecanlandırmıycak beni.eskiden elde edemediklerim icin uzulurdum surekli ama biseyler icin hayalim istegim vardı o zamanlar iyi zamanlarımmıs

Yorum

İşleniyor...
                  X