Duyuru

Collapse
No announcement yet.

distimiden kurtulabilirmiyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• distimiden kurtulabilirmiyim

hayatımı yiyip bitiriyo bu hastalık. kendimi bildim bileli amacsız mutsuzum Bundan kurtulabilecegime inanmıyorum hic basından boyle bi rahatsızlık gecip düzelen varmı?ben cocuklugumdan beri umutsuz vakayım toplam 1hafta mutlu devam ettigim olmamıstır düzelme sansım varmı sizce?

Neden düzelmeyesinki, nice psikolojik sorunu olup düzelenler var
    İlaç tedavisi oldun mu, şuan halen devam etmekte olan bir tedavi sürecin var mı?

Yorum

bundan 12 yıl once 2 yıl sure ile ilac kullandım ilac kullanmaktan sıkılıp bıraktım biraz etkili oldular takıntılarım ve korkularımdan kurtuldum simdi tekrar basladım kullanmaya 2haftadır prozac kullanıyorum ama olme istegim arttı isimi olumsuz etkiliyo kullandıgım ilac surekli hastayım yurumeye bile halim yok enerjim yok benim yemegi bile ilac yutar gibi yiyorum

Yorum

Doktor tavsiyeli mi kullanıyorsun, şikayetlerini doktora danışmalısın. Daha uygun bir ilaç önerebilir sana. En önemlisi senin kendinin güçlü olarak en uygun tedaviye devam etmen. Kendini güçsüz halsiz hissetmemelisin, yediğin besinlerde önemli bu noktada.

Yorum

evet doktor tavsiyeli ama bırakmaya karar verdim ilacı zaten doktora tekrar gidecek vaktim yok duzenli gidemiycem ilacsız sorunlarımı halletmek zorundayım.bu rahatsızlıktan kurtulamıycamı dusunmemin nedeni cocukluktan beri boyle olmm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Post
            ben cocuklugumdan beri umutsuz vakayım
            .......
            düzelme sansım varmı sizce?
            Düzelme istek ve azminiz var mı?

Düzelmek şansla değil istek ve azimle oluyor diye biliyorum ben...
            Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

düzelme istegim var inancım zayıf bu da düşük olan enerjimi daha da düşürüyor.enazından bende de distimi vardı kurtuldum simdi mutluyum diyen bi insan duysam bana moral olucak cesaret verecek

Yorum

İşleniyor...
              X