Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayvan beslemek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayvan beslemek

aranızda hayvan besleyen vardır illaki ama beslemeyip yalnızlık hissedenlere tavsiye ederim

Bazılarına göre ise; yalnızlık duygularını gidermekte daha etkili bir yol
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    İnsan beslemekmiş. Öööle diyolar...
    Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

sayın saf ak kac insan besliyorsunuz hayatınızda ya da o insanlar sizin tarafınızdan beslenmekten memnun mu acaba butun yazılarınıza bakıyorum genelde olumsuz elestrilerde bulunmussunuz.ben hayvanları insanlardan daha cok seviyorum nankör deiller sevgileri gerçek dogallar.kuduz olanlarından uzak durmak gerek tabii

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Post
        sayın saf ak kac insan besliyorsunuz hayatınızda ya da o insanlar sizin tarafınızdan beslenmekten memnun mu acaba butun yazılarınıza bakıyorum genelde olumsuz elestrilerde bulunmussunuz.ben hayvanları insanlardan daha cok seviyorum nankör deiller sevgileri gerçek dogallar.kuduz olanlarından uzak durmak gerek tabii
        Tecrübelerinize saygı duyuyorum.

Bunlar da benim tecrübelerim.
        Saygı ve sevgilerimle...
        Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Kesinlikle, ama yanlızlıktan çıkmak için filan değil hayvan besleme isteğim.Seviyorum hayvanları.Bir golden köpeğimin olmasını cok isterdim.Ama imkanım yok. yani ailem zaten izin vermez...:d
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

golden kopekleri bende çok seviyorum ama benim de imkanım yok ama ben hollanda lop tavşanı aldım çok sevimli ama o da strese girmiş 2 gündür bisey yemiyodu doktoru bugun ilaç verdi ona da

Yorum

golden kopekleri bende çok seviyorum ama benim de imkanım yok ama ben hollanda lop tavşanı aldım çok sevimli ama o da strese girmiş 2 gündür bisey yemiyodu doktoru bugun ilaç verdi ona da
              hımm ne güzel ben cok seviyorum tavşanları, herhalde öyle bir hayvanım olsaydı öldürürdüm ben : ) mucuklayasım geliyor sevmekten ölürdü ellerimde hehe: )
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

kafa kasıtmayı cok seviyo ilk geldiginde cok cana yakındı ama biraz fazla yem yedi bi de ortam degisikliginden strese girmis oyle sessiz sessiz yatıyo yavrucak bana benzedi tıpkı

Yorum

Hayatınıza biri girse? hayvan beslemeyi bırakırmısınız?

Yorum

biz kedi beslemiştik..adı inciydi ama siyah inci..simsiyahtı çünkü..herkes ugursuzluk vereceğine inanıyordu ama anadolu lisesini kazandıgım o yıl bunun batıldan baska bişey olmadıgını anladım
                    sonra zaten evden kaçtı ya da kaçırıldı bilemiyorum terketti bizi.:Pyavrularını bıraktı..dağıttık bizde....
                    ....................

Yorum

ben evliyim zaten eşimle beraber bakıyoruz bu ilk tavşanımız deil olene kadar bizimle yasıycak kosullarımız değişmezse

Yorum

Hı iyi güzel yanlızlığınız için hayvan beslemeyin yani gerçekten sevdiğiniz için beslemeniz en doğru şey. o yüzden söylemiştim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
                          Hı iyi güzel yanlızlığınız için hayvan beslemeyin yani gerçekten sevdiğiniz için beslemeniz en doğru şey. o yüzden söylemiştim...
                          yok hayvanları gerçekten çok seviyorum ve bana mutluluk heyecan veriyor onun benim ilgime muhtaç oldugunu hissetmek kendimi onemli histtettiriyor.yoksa yalnız deilim ben evim oldugu halde onları çok sevdiğim için eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum.hem de akşam işten gelince muhabbet edecegim insanlar olmuş oluyor

Yorum

yok hayvanları gerçekten çok seviyorum ve bana mutluluk heyecan veriyor onun benim ilgime muhtaç oldugunu hissetmek kendimi onemli histtettiriyor.yoksa yalnız deilim ben evim oldugu halde onları çok sevdiğim için eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum.hem de akşam işten gelince muhabbet edecegim insanlar olmuş oluyor
                            Cok iyi, bizde kalabalığız, hiç yanlız kalma lüksüm yok ya berbat bir duygu.D yanlızım aslındada, kalıbalıklar içinde yanlızlık benimkisi ama bizim ailede maşallah baya geniş

Yorum

bizde 2 hafta önce muhabbet kuşu aldık çok tatlılar
                              bende hayvanları severim özellikle at ve köpeği.
                              sadık hayvanlar onlar.insanlar gibi değiller
                              -''Yaşamak Buysa Üstü Kalsın!''.. -

Yorum

İşleniyor...
                              X