aranızda hayvan besleyen vardır illaki ama beslemeyip yalnızlık hissedenlere tavsiye ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayvan beslemek
Collapse
X
-
sayın saf ak kac insan besliyorsunuz hayatınızda ya da o insanlar sizin tarafınızdan beslenmekten memnun mu acaba butun yazılarınıza bakıyorum genelde olumsuz elestrilerde bulunmussunuz.ben hayvanları insanlardan daha cok seviyorum nankör deiller sevgileri gerçek dogallar.kuduz olanlarından uzak durmak gerek tabii
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Postsayın saf ak kac insan besliyorsunuz hayatınızda ya da o insanlar sizin tarafınızdan beslenmekten memnun mu acaba butun yazılarınıza bakıyorum genelde olumsuz elestrilerde bulunmussunuz.ben hayvanları insanlardan daha cok seviyorum nankör deiller sevgileri gerçek dogallar.kuduz olanlarından uzak durmak gerek tabii
Bunlar da benim tecrübelerim.
Saygı ve sevgilerimle...Aynasıdır insan insanın. . !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Postgolden kopekleri bende çok seviyorum ama benim de imkanım yokama ben hollanda lop tavşanı aldım çok sevimli ama o da strese girmiş 2 gündür bisey yemiyodu doktoru bugun ilaç verdi ona da
ben cok seviyorum tavşanları,
herhalde öyle bir hayvanım olsaydı öldürürdüm ben : ) mucuklayasım geliyor sevmekten ölürdü ellerimde hehe: )
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
biz kedi beslemiştik..adı inciydi ama siyah inci..simsiyahtı çünkü..herkes ugursuzluk vereceğine inanıyordu ama anadolu lisesini kazandıgım o yıl bunun batıldan baska bişey olmadıgını anladım
sonra zaten evden kaçtı ya da kaçırıldı bilemiyorum terketti bizi.:Pyavrularını bıraktı..dağıttık bizde........................
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: luthe View PostHı iyi güzelyanlızlığınız için hayvan beslemeyin yani
gerçekten sevdiğiniz için beslemeniz en doğru şey. o yüzden söylemiştim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Postyok hayvanları gerçekten çok seviyorum ve bana mutluluk heyecan veriyor onun benim ilgime muhtaç oldugunu hissetmek kendimi onemli histtettiriyor.yoksa yalnız deilim ben evim oldugu halde onları çok sevdiğim için eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum.hem de akşam işten gelince muhabbet edecegim insanlar olmuş oluyorama bizim ailede maşallah baya geniş
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum