Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İRADE GÜCÜ OLAN VARMI?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İRADE GÜCÜ OLAN VARMI?

[color=^#FFoooo]merhaba[7/color]
    slam bi insan çok yapmak istediği ve yapmak zorunda olduğu bir şeyi neden yapamaz
    kendime söz verdiğim halde erkenden uyanmaya
    yada derslerimi çalışmaya
    yapamıyorum
    yamam gereken benim hayatım için çok mühim şeyleri yapamıyorum
    uyku konusuda öyle
    sabahın en erken saatinde uyanmam gerekiyor ama ben bunu BİLEREK yap(a)mıyorum
    çok çaresizim bu konuda kendime hakim olamıyor irademi kullanamıyorum
    ne yapmalıyım sizce

İnsan psikolojisi gariptir. Belli noktalarda hepimizin iradesi diz çökebilir hedeflerimiz karşısında. Ama bu her konuda böyleyse senin için profesyonel yardım almanı öneririm.

bir de sana Sınırlar adlı kitabı öneriyorum. Sınırlarla ilgili bir sorun sezdim..
    GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

Sen benim söylediğimi yap ama yaptığımı yapma :P

3 senelik antrenör 6 yıllık sporcuıyum sporu ve antrenörlüğü bırakalı 4 ay oldu. Antidepresanlar filan derken bütün formumu kaybettim. 72 kilodan 92'ye çıktım.

Spor Salonu mu? evime 3 dk. bile değil

Parası mı? Eski antrenörlük yaptığım yer yani bana ücretsiz her şey..

Ama İrade.. işte bu noktada tıkandım ben.. ama patlayacak yakında fazla sıkıştı içeride

Yorum

teşekkürler sınırlar isimli kitabin içeriğinden biraz bahsedermisiniz
        bide bilmenizi isterimki benim sorunum bilmemekten kaynaklanmıyor
        bilipte uygulayamıyorum
        slamlar

Yorum

kitap hakkında burada da bilgi verebilirim. ama sen netten araştırırsan çok daha fazla bilgi edinirsin eminim

Yorum

İnsanın istedikten sonra başaramıyacağı bir şey yoktur. Yeterince istemiyor olabilirsiniz. Başarıya odaklandıktan sonra gerisi gelir. Tabii bunlar söylemesi kolay, uygulaması zor işlerdir
            Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Kansas'taki bir okulda iki kardeş çalışıyordu ve her sabah sınıftaki sobayı yakmak onların
              göreviydi.
              Soguk bir günün sabahı, kardeşler sobayı temizlediler ve odunla doldurdular. Birisi bir şişe gazı
              odunların üstüne döktükten sonra ateşe verdi. O anda öyle bir patlama oldu ki, eski bina sallandı.
              Patlama sırasında büyük kardeş öldü, digerininde bacakları feci şekilde yandı. Daha sonra, şişeye
              yanlışlıkla benzin dolduruldugu ortaya çıktı.
              Yaralanan çocugu tedavi eden doktor, çocugun bacaklarını kesmenin daha iyi olacagını söyledi. Anne
              ve babası yıkılmıştı. Zaten bir ogullarını yitirmişlerdi; şimdi de diger ogulları bacaklarını
              kaybedecekti. Fakat inançlarını kaybetmemişlerdi. Doktora kesme işlemini ertelemesini rica ettiler.
              Doktor kısa bir süre için bunu kabul etti. Anne ve baba çocuklarının bacaklarının iyileşmesi için
              dua ediyor ve hergün doktordan kesmeyi birgün daha ertelemesini istiyorlardı.
              Bu, iki ay sürdü. Doktorla hergün tartışıyorlardı. Bu arada çocuklarını birgün tekrar
              yürüyebilecegine inandırıyorlardı. Çocugun bacakları kesilmedi ama sargılar açıldıgında, sag
              bacagının digerinden altı cm. daha kısa oldugu ortaya çıktı. Sol ayagındaki parmaklar da neredeyse
              yoktu. Fakat genç adam kararlıydı. Acılar içinde kıvranmasına ragmen, hergün egzersiz yaptı ve
              nihayet bir iki adım atmayı başardı. Genç adam; daha sonra koltuk degneklerinden de kurtuldu ve
              yürümeye, sonra da koşmaya başladı.
              Bu genç adam koştu, koştu ve koştu. Neredeyse kesilmek üzere olan bacakları ona bir dünya rekoru
              bile kazandırdı. Bu genç adam Glenn Cunningham'dı.
              ''Dünyanın En Hızlı İnsanı'' olarak tanınan gence, Madison Square Garden'da yüzyılın sporcusu ünvanı
              verildi.

Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.
              Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

anladım ritanil
                ama benim derdim bilmemekle ilgili değil
                keşke bir şeylere inanmanın birşeyleri başarmanın kitaplarını okusamda bunlara ihtiyacım osa

ama okudum
                şimdi ruhumda bi boşluk duygusu var
                ben buna bağlıyorum
                saldım herşeyi çayıra
                sonunun ne olacağını umursamaz bi ruh haletindeyANLATABİLİYORMUYUM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
                  Kansas'taki bir okulda iki kardeş çalışıyordu ve her sabah sınıftaki sobayı yakmak onların
                  göreviydi.
                  Soguk bir günün sabahı, kardeşler sobayı temizlediler ve odunla doldurdular. Birisi bir şişe gazı
                  odunların üstüne döktükten sonra ateşe verdi. O anda öyle bir patlama oldu ki, eski bina sallandı.
                  Patlama sırasında büyük kardeş öldü, digerininde bacakları feci şekilde yandı. Daha sonra, şişeye
                  Yaralanan çocugu tedavi eden doktor, çocugun bacaklarını kesmenin daha iyi olacagını söyledi. Anne
                  ve babası yıkılmıştı. Zaten bir ogullarını yitirmişlerdi; şimdi de diger ogulları bacaklarını
                  kaybedecekti. Fakat inançlarını kaybetmemişlerdi. Doktora kesme işlemini ertelemesini rica ettiler.
                  Doktor kısa bir süre için bunu kabul etti. Anne ve baba çocuklarının bacaklarının iyileşmesi için
                  Bu, iki ay sürdü. Doktorla hergün tartışıyorlardı. Bu arada çocuklarını birgün tekrar
                  yürüyebilecegine inandırıyorlardı. Çocugun bacakları kesilmedi ama sargılar açıldıgında, sag
                  bacagının digerinden altı cm. daha kısa oldugu ortaya çıktı. Sol ayagındaki parmaklar da neredeyse
                  yoktu. Fakat genç adam kararlıydı. Acılar içinde kıvranmasına ragmen, hergün egzersiz yaptı ve
                  nihayet bir iki adım atmayı başardı. Genç adam; daha sonra koltuk degneklerinden de kurtuldu ve
                  Bu genç adam koştu, koştu ve koştu. Neredeyse kesilmek üzere olan bacakları ona bir dünya rekoru
                  ''Dünyanın En Hızlı İnsanı'' olarak tanınan gence, Madison Square Garden'da yüzyılın sporcusu ünvanı
                  verildi.

Yüreginin ve iradenin gücünü eger son damlasına kadar kullanırsan, başarı kaçınılmaz sonuçtur.

bu forest gumb daki o çocuk değilmi yaw? oda aynen sakat kalıyor ve sonradan durmadan koşuyordu...

Yorum

O OLABİLİR LÜTFEN BENİM İÇİN BİŞEYLER YAZARMISINIZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafaistt
                      Orjinal yazı sahibi: sonkartal
                      göreviydi.
                      verildi.

bu forest gumb daki o çocuk değilmi yaw? oda aynen sakat kalıyor ve sonradan durmadan koşuyordu...
                      Glenn Cunningham'ın hayatından esinlenerek sinemaya uyarlanmış bir film olabilir fakat tam olarak bilemiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esin cicek
                        O OLABİLİR LÜTFEN BENİM İÇİN BİŞEYLER YAZARMISINIZ
                        forest gumb ( bu filmi mutlaka izlemeni tavsiye ederim )

Yorum

FOREST GUMB KİM BAŞROL

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esin cicek
                            FOREST GUMB KİM BAŞROL
                            Tom hanks

Yorum

BENİM AMERİKAN YAPIMLARINA VE OYUNCULARINA KARŞI Bİ ANTİPATİM VAR BİLEMİYORUM SEYREDEMİYİM
                              AMA TEŞEKKÜRLER

Yorum

İşleniyor...
                              X