Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilaç kullananların aşağılanması.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ilaç kullananların aşağılanması.

bu forumda çok eskiden beri ilaç kullananları aşağılayıcı yorumlarda bulunan üyeler var.
    ben ki bu tür üyelerin çoğunun psikolog olduğunu düşünüyorum.
    ilaçlar psikiyatrik tedavinin vazgeçilmez araçlarıdır.
    bu durumun engellenmesini talep ediyorum.

öyle bir lşeye lşahit olmadım psikologların işi gücü yok buraya üye olup ilaçları kötüleyecek hiç sanmıyorum senin kuruntundur.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Hadi yasaklamaca oynayalım forumda...

Herkes hoşuna gitmeyen yorumlar yazanların engellenmesini, yasaklanmasını istesin...
      Mesela ben de "ilaçlar psikiyatrik tedavinin vazgeçilmez araçlarıdır." diyenlerin; ilaç firmalarının forumdaki gizli ajanları olduklarını düşüneyim ve böyle yazanların engellenmesini isteyeyim bakalım işin ucu nereye varacak...
      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Bende böyle bir olayla hiç karşılaşmadım .Ortam gayet güzel..

Yorum

benim düşüncemde çok farklı ilaç kullanmazsam psikolojik olarak tedavi olamıyacagımı düşünüyorum ilaç heralde bir teselli
          Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

Bayram değil seyran değil bu konuda nereden çıktı şimdi diyenlere açıklama...

Ben dün gece önce önce burasını okudum ve sizin gibi; bayram değil seyran değil bu da nereden çıktı şimdi deyip; o duygularla üstteki cevabı yazmıştım. Daha sonra bu linkteki cevabı da okuyunca anladım ki; olay; değilmiş o kadar kolay... Bayram değil seyran değil ama yeni yıl... Kardeşimizin de jetonu üç hafta sonra düşmüş ve küfür etme krizi tutmuş yeni yılda gece gece... Özel mesajla bana bu foruma alıntılanamayacak kadar iğrenç dille küfretmiş...
            Allah'tan; yeni yılda ve her zaman hepimize akıl ve beden sağlığı vermesini talep ediyorum.*
            Last edited by saf_ak; 02-01-2012, 01:41 PM. Reason: unutulan link
            Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Bana mantıklı gelmedi açıkçası

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

İşleniyor...
              X