Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne önerirsiniz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kapalikutu
    Orjinal yazı sahibi: $$BYHANDSOME$$
    kapalıkutu sende herkeze haklısın diyorsun bu cocugun kız arkadaşı varmı yokmu?biliyormusun?
    Kesin olup olmadıgını bilmiyorum tahminim var ve kaçıyo o kişiden tel gelince hep kapıyo farkettim konuşurken filan bilmiyorum
    oke inş hayırlısı olur senin için.sonuçta üzülecek ve mutlu olucak kişi sensin inş hayırlısı olur tanışırsın.iyi geceler..

Yorum

Talihim yok bahtım kara böyle hayat batsın yere sinesine vura vura ölen varmı benim gibi ooyy.. :lol:

Güzellik yetmiyor insanda şans olmadıkça dogru kişi karşısına çıkmadıkça...

Yorum

Re: Ne önerirsiniz ?

Orjinal yazı sahibi: sonkartal
        ben biriyle takılıyodum ama sevmiyordum zaten ayrıldık yeni. Zaten o kişiylede ayrılınca tanışmıştım arkadaşlıktan öteye pek geçemedi birtürlü birşey hissedemedim.Neyse uzun süre sonra ilk kez birinden çok hoşlanıyorum bu kişiyi hergün görüyorum sayılır ama bir erkege gidip senden hoşlanıyorum demek saçma olur.Görünce aşırı heyecanlanıyorum onun için hiç bakmamaya çalışıyorum.Anlayacak diye ödüm kopuyor.Sizce ne yapmam lazım.Bu duyguyu nasıl bastırırım.Arada karşılıklı elektrik akımı var. Uzak duracam diyorum zorla çarpıyolar
        Telafi edemeyeceğiniz dört durum vardır

( 1 )
        TAŞ... atıldık sonra !

( 2 )
        Söz... ağızdan çıktıktan sonra !

( 3 )
        Fırsat... kaçtıktan sonra !

( 4 )
        Zaman... geçtikten sonra !

HERŞEYİN KIYMETİNİ
        ELİNDEYKEN YANINDAYKEN BİLKİ
        SAPASAĞLAM TUTKİ
        ELİNDEYKEN KAYMASIN
        FIRSAT KAÇTIKTAN SONRA
        BELKİDE ÇOK ÜZÜLÜRSÜN AMA
        İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLUR

Sonun da ne olacağına bakma ,olur yada olmaz önemli olan duygularına gem vurma...
        Kız olmak duygularını bir erkeğe açamıyacağın anlamına gelmez bu yalnış inanıştan vazgeç.
        Bu herzaman doğru olmayabilir ama şuan için duygularının götürdüğü yere git..
        Evet haklısın ama daha önce basıma kötü şeyler gelmişti ask konusunda biraz tedirginim zamana bırakmak en iyisi sanırım heyecan yapmamak içinde uzak duracagım hep..
        Merak ediyorum sana böyle biri gelse tepkin ne olurdu
        Ben bir erkek olarak şunu söyleyeyim ... Bir bayan bana teklif etse yada duygularını açsa herneyse..bunu yakalanan bir fırsat gibi görmeyecegime eminim hiçbiri için de basit oldukları gibi yüzeysel bir düşünceye kapılmam.Çünkü; tüm özgüvenini ve cesaretini toplamış , karşısındakine olan duyguları ifade ediyor bu gayet insancıl ve güzel bir davranıştır. Erkeğinde bu davranışı basitlik olarak değerlendirmesi çok yanlıştır.(Hani kadınlar ve erkekler eşitti sadece erkekler mi duygularını açabilir) Bu benim bakış açım, başka türlü bakanlar da vardır olaya belki.
        Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

Ben bir erkek olarak şunu söyleyeyim ... Bir bayan bana teklif etse yada duygularını açsa herneyse..bunu yakalanan bir fırsat gibi görmeyecegime eminim hiçbiri için de basit oldukları gibi yüzeysel bir düşünceye kapılmam.Çünkü; tüm özgüvenini ve cesaretini toplamış , karşısındakine olan duyguları ifade ediyor bu gayet insancıl ve güzel bir davranıştır. Erkeğinde bu davranışı basitlik olarak değerlendirmesi çok yanlıştır.(Hani kadınlar ve erkekler eşitti sadece erkekler mi duygularını açabilir) Bu benim bakış açım, başka türlü bakanlar da vardır olaya belki.
          Hımm bak işte bu düşünce bana gaz verdi çogu erkek böyle düşünürmü bilmem ama bir çılgınlık yapıp denemek istiyorum ama şuan degil biraz daha zaman geçsin öyle tam emin olayım Çünkü bu benim için çok zor yinede cesaretin için sağol..

Yorum

Hımm bak işte bu düşünce bana gaz verdi çogu erkek böyle düşünürmü bilmem ama bir çılgınlık yapıp denemek istiyorum ama şuan degil biraz daha zaman geçsin öyle tam emin olayım Çünkü bu benim için çok zor yinede cesaretin için sağol..
            Senin için zor olduğunu tahmin ediyorum ...Bakarsın o senden önce davranır
            Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

kendini farkettir,,illa gidip söylemene gerek yok

bazen konuşmanın yanı sıra,,bazı davranışlar karşıya her şeyi anlatır..

o da hödük değilse,,gelir konuşur seninle,,sana bişeyler hissediyorsa :lol:

Yorum

Bugün o çok heyecanlandıgım kişiyi gördüm ve bu davranısımın ne kadar saçma oldugunu anladım. Sanırım kendime daha çok hakimim içtigim haplar bende aşırı heyecan yapıyor sanırım ve bugün hap almamıstım. Kesinlikle hiç bir erkek beni etkileyemez asla kimseyle olmamak için elimden geleni yapacagım. Kimsenin beni etkilemesine izin vermeyecegim kendimi zorlayacagım gerekirse sürekli yere bakacam..Kendimi salak gibi hissediyorum..

Yorum

takıldın sadece kızmadın umarım bende 26 yaşındayım yaşlıyım yani ellerim bile tutmuyor
                  Türkiyede kız olmak kadar igrenç bir durum yok zaten :evil:
                  Kimseye diyemezsin yanlış anlaşılır
                  Bekleki hoşlandıgın kişi gelsin ölme essegim ölme
                  İstemiyorum artık ben kimseyi yalnız ölecem
                  Sevilmek bize lüks :evil:
                  Kapalıkutu üzerine alınma sakın ama ben tam tersini düşünüyorum.
                  bence yaşamın anlamı güzel duygulardır,elbette riskler var ama nasıl bilebiliriz ki doğru insan olduğunu :?: yada olmadığını :?: biraz siir oku yada şarkı sözlerini dinle.
                  inanması zor ama ben öyle bir durumdayım ki ,benzer duyguların yanından bile geçemem.
                  yaşam demek cesaret demek,sende bu varken esirgeme derim.
                  Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica
                    takıldın sadece kızmadın umarım bende 26 yaşındayım yaşlıyım yani ellerim bile tutmuyor
                    Türkiyede kız olmak kadar igrenç bir durum yok zaten :evil:
                    Kimseye diyemezsin yanlış anlaşılır
                    Bekleki hoşlandıgın kişi gelsin ölme essegim ölme
                    İstemiyorum artık ben kimseyi yalnız ölecem
                    Sevilmek bize lüks :evil:
                    Kapalıkutu üzerine alınma sakın ama ben tam tersini düşünüyorum.
                    bence yaşamın anlamı güzel duygulardır,elbette riskler var ama nasıl bilebiliriz ki doğru insan olduğunu :?: yada olmadığını :?: biraz siir oku yada şarkı sözlerini dinle.
                    inanması zor ama ben öyle bir durumdayım ki ,benzer duyguların yanından bile geçemem.
                    yaşam demek cesaret demek,sende bu varken esirgeme derim.
                    Sağol düşüncelerin için ama ben artık o defteri kapadım..Banada uzakmıs anladım böyle şeyler.. Geçici heyecan, mutluluk sadece aslında içi bos şeyler..

Yorum

şimdilik sen bilirsin tabi,ama o güzel heycan ,olasılıklar insanın hem psikolojik hemde fizyolojik yenilenmesine sebep oluyor.bilim insanları bunu kanıtladılar.bence yeniden sevilince bunu hatırlarsın.
                      senin için en iyisini diliyorum.
                      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gothica
                        şimdilik sen bilirsin tabi,ama o güzel heycan ,olasılıklar insanın hem psikolojik hemde fizyolojik yenilenmesine sebep oluyor.bilim insanları bunu kanıtladılar.bence yeniden sevilince bunu hatırlarsın.
                        senin için en iyisini diliyorum.
                        Teşekkür ederim bende aynı şeyleri senin için diliyorum çünkü hakediyorsun tanıdıgım kadarıyla..Gerçi yeniyim ama yazdıklarından belli çok ince ruhlu biri oldugun..

Yorum

İşleniyor...
                        X