Arkadaşlar bir sorun var belki de sorun değil ben sorun yapıyorum..Üniversiteyi bitirdim 2007 de..Bir kaç gün önce de memurluğu kazandığımı öğrendim yani işim de var..Şimdi topumda genel bir yargı var okul bitti iş buldun ee sırada evlilik..Bu sözü duyunca inanılmaz rahatsız oluyorum neden bilmiyorum..Belli etmiyorum tepki duyduğumu ama çıkışmamak için dişimi sıkıyorum..Evliliğe karşı değilim aşık olursam tabi evlenmeyi düşünürüm ama sanki toplumun zombi gibi önceden belirlenmiş sistematik şeylerle önüne bazı şeyler koyması bana garip geliyor..Okul, iş evlilik..Dayatma yok ama bu söz nedense canımı sıkıyor.."ee artık hayırlısıyla da evlenirsin" falan..
Neden sinirimi bozuyor gariplik bende mi :roll: Evliliğin ben karar verdikten sonra son aşamada gündeme gelmesini düşünen biriyim..Ama çevredekilerin ağzını bağlayamıyorsun ne yazıkki..Öylesine "okul da bitti ee işini de buldun sırada evlilik" gibi..Niye böyle ufak bi şeyi sinir bozucu olarak algılıyorum ben ya anormallik bende mi :?
Neden sinirimi bozuyor gariplik bende mi :roll: Evliliğin ben karar verdikten sonra son aşamada gündeme gelmesini düşünen biriyim..Ama çevredekilerin ağzını bağlayamıyorsun ne yazıkki..Öylesine "okul da bitti ee işini de buldun sırada evlilik" gibi..Niye böyle ufak bi şeyi sinir bozucu olarak algılıyorum ben ya anormallik bende mi :?
Yorum