Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk hastalandığınız anı hatırlıyormusunuz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlk hastalandığınız anı hatırlıyormusunuz ?

İlk hastalandığınız anı yada zihninizde tuhaf düşüncelerin gezmeye başladığı ilk anı hatırlıyormusunuz ? Hani o ne oluyor bana buda neyin nesi değiniz yada deliriyomuyum ne durumunu yaşadığınız o trajik an ?

Kimimiz şizofren ,kimimiz okbli,kimimiz bipolar ,kimimiz panik ataklı kimimiz kimimiz işte...,özünde hepimiz aynı kaderi paylaşıyor sayılırız ve hepimizin bir başlangıç hikayesi vardır ?

Sizler bu eğlenceli maratona nerede nezaman nasıl başladınız ?
    Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

İlk hikaye benden..

1998 yılının sıcak temmuz ayları ilk önce kötü kötü karabasanlı tuhaf rüyalarla başladı yolculugum tabi sonra terli terli sıçrayarak uyanmalar..sonra uyumama istegi çünki uyuduğumda iyi şeylerin olmayacagını biliyodum..neyse sonra zoraki uykular ..tavana bakıp koyun sayma durumları felan işte bu durm beni iyice sıkmaya başlamıştı boguluyodum artık..derken bir gün kötü bir film izledim ruhani tarzda anlarsınız.. ve ogünün gecesi gördüğüm bir rüya(bu rüya bana kalsın) patlama derecesinde olan beni hasta etti...sonrasıı malum dr'lar ilaç felan..ve artık bende bir okb liidim ve çok mutluydum.. :lol:

Yorum

hatırlamazmıyım berbat bi hayatın başlamasına neden olan ilk gün sen bunu eğlenceye çevirenlerdensin heralde ben 6 yıldır hala başaramadım 15 yaşındaydım tabi depresyon falan nedir bi,lmiyorum bedenimde hükmedemediğim şeyler oluyodu ama bi anlam veremiyodum yazlıkta kahvaltı hazırlıyodum çay bardaklarını taşırken ne olduğunu anlayamadan yerde buldum kendimi daha sonra hastanede unutmak mümkün değil yani bedenimde de iz bıraktığı için sonrası geldi zaten o bu derken depresyon başlangıcı dendi şimdi panik atağım baya yol kat ettim anlicağın :?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asii
        hatırlamazmıyım berbat bi hayatın başlamasına neden olan ilk gün sen bunu eğlenceye çevirenlerdensin heralde ben 6 yıldır hala başaramadım 15 yaşındaydım tabi depresyon falan nedir bi,lmiyorum bedenimde hükmedemediğim şeyler oluyodu ama bi anlam veremiyodum yazlıkta kahvaltı hazırlıyodum çay bardaklarını taşırken ne olduğunu anlayamadan yerde buldum kendimi daha sonra hastanede unutmak mümkün değil yani bedenimde de iz bıraktığı için sonrası geldi zaten o bu derken depresyon başlangıcı dendi şimdi panik atağım baya yol kat ettim anlicağın :?
        Eğlenmek nedemk okb benim oyuncağım olmadan yapamıyorum hatta o olmadığında küçük bir çocuk gibi ağlamak geliyor içimden Şaka tabiki allah düşmanımın başına vermesin,ve bunu yaşayan arkadaşlarada tez zamanda çaresini versin inşallah.

Yorum

6 7 yıl olmalı
          aslında daha eski ama ilk hissettirdiği ve beni derinden etkilediği dönem okb nin
          o dönem ne olduğunu anlamıştım aklımı irademi yitirdiğimi düşünmüştüm
          çok ağladım sadece adını koyamadığım bir sıkıntı vardı...
          neyse bugünlere kadar geldik ve okb teşhisi geçen haziran ayında konuldu daha öncekiler anksiyete ve depresyon olmuştu
          anksiyete ve depresyona girmemin sebebi okb imiş
          şimdi bazan mutlu bazen mutsuz idare ediyoruz
          buna şükür ...

Yorum

İlk anının bile anımsıyorum...gözümün önünde sabit bir tablo gibi..

17 ocak 2005 ise teşhis konulduğu gündür..

Yorum

ilkokuldaydım şeker kanının içinde küçük insanlar görmeyle başladı...hareket ediyolardı sabaha kadar onlara bakıyodum çok gerçekti...

bikaç sene içinde o insanlar büyüdü...ve cidden halüsilasyonlar görmeye başladım hikayeler anlatıyordum bugün suraya gittim bunu yaptım şunu yaptım diye evdekiler şaşırıyorlardı

nezaman oldu bu diye ben kendi kendimi düzelttim telkinle ama çok zor bi 6 sene geçirdim ardından

geçti bi 4-5 sene hiçbişey yoktu ama şimdi paranoyaklık başladı...psişiklik biri daha var sanki içimde

Yorum

psikolojik bir rahatsızlığımın olmadığını söyledi psikiyatrist.İlk hatırladığım ilk okula giderken su çiçeği oldum annem babam çok ilgilenmişlerdi kaşınmamam için.iz kalıyormuş.
                Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

psikolojik bir rahatsızlığımın olmadığını söyledi psikiyatrist.İlk hatırladığım ilk okula giderken su çiçeği oldum annem babam çok ilgilenmişlerdi kaşınmamam için.iz kalıyormuş.
                  Eğer sen istersen o bir hayal değil.

Yorum

İşleniyor...
                  X