Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine alkole düştüm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yine alkole düştüm

EVet beyler bayanlar ben yine alkole düştüm.Hemen hemen hergün içiyorum.Öyle sorunum olduğundan değil keyfi içiyorum.Ancak olanzapin ve sertralin içerikli ilaçlar kullanıyorum acaba alkolle alındığında herhangi bir sorun olabilir mi?Son 2 haftadır alkol yüzünden hiçbir ilacımı alamadım.Mide bulantılarım tekrar başladı ilaçları almam lazım yoksa doktor kızar bu sefer sürekli bırakıyorum çünkü ilaçları.Şimdi alkolü alsam 2 3 saat beklesem daha sonra ilaçları alsam herhangi bir sorun olur mu acaba?Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Not:Bu arada belirteyim alkol bağımlısı değilim.İstesem içmem ama içiyorum işte

alkolde insanı rahatlatıyor be abi ) Amaa sen diyorsun ki bağımlı değilim keyfi içiyorum ilaçları alamadığını alman gerektiğinide biliyorsun. Sen kendin çözümü biliyosun ki..
    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Cevabı biliyorum da işime gelmiyor.Bağımlı değilim ancak içmeyince de kendimi boşlukta hissediyorum.Alıyorum 75 lik şarabımı loş ışıkta müziğimi de açıyorum mis gibi bir yandan yiyorum bir yandan içiyorum.Bu rahatlığı hiçbirşeyde bulamıyorum.Bana deselerki hiç evlenmeyeceksin,paranda olmayacak,odanda hapis kalacaksın.Sana hergün yiyecek ve içki vereceğiz deseler hiç düşünmeden kabul ederim.

Yorum

Bunu kimse demeyeceğine göre )

Yorum

Biliyorum bu fırsatı bana kimse sunmaz ancak hayal etmesi bile güzel

Yorum

insanları imkansız dedikleri hayal edemedikleri şeylermiş :P )

Yorum

ilaçların etkisini azaltsın razıyım.Sadece bana fazla zarar vermesinden korkuyorum.İLaçlarla etkileşime girip komaya filan sokmasında

Yorum

Aman taklaya gelmeyesin.

Yorum

Benim çikolataya olan hislerimi yazmışsın

Yorum

bu gidişle bende içmeye başlıyacam ama benim ki keyiften değil detten kederden ...

Yorum

hastalığın nedir? olanzapin ve sertralini hangi dozlarda ve ne için alıyorsun?
                      ben alkol alsam da ilaçları düzenli almaya devam ediyorum. yalnız alkol ve ilaç birlikte olunca beni sersemletiyor.
                      ben alkolü sadece sosyal ortamlarda içiyorum. yalnız içtiğimde sıkıntı veriyor.
                      ben alkolü değil ilaçlarımı seviyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
                        peki içince sorunun yada sorunların çözülecekmi?
                        Öyle deme.Ben ilk alkole başladığımda dertlerimden içiyordum.O kadar büyüktüki dertlerim(yani bana göre büyüktü) neredeyse kendimi öldürmeyi bile düşünüyordum ancak alkol sorunlarımı çözmüyordu ancak en azından kısa bir sürede olsa sorunlarımı umursamamama gülüp geçmeme yarıyordu.DOğrudur normlade sorunlar aynen duruyor ancak alkolle sorunların acısını azaltıyorsun.Bu yönden bakınca alkol aslında günü kurtarmak için büyük bir etken.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
                          hastalığın nedir? olanzapin ve sertralini hangi dozlarda ve ne için alıyorsun?
                          ben alkol alsam da ilaçları düzenli almaya devam ediyorum. yalnız alkol ve ilaç birlikte olunca beni sersemletiyor.
                          ben alkolü sadece sosyal ortamlarda içiyorum. yalnız içtiğimde sıkıntı veriyor.
                          ben alkolü değil ilaçlarımı seviyorum.
                          Benim öyle büyük hastalığım yok aslında.Doktor psikotik bozukluk diyor.Tek sorunum mide bulantılarımın olması.Diğer doktorlar sorun bulamadı ve psikiyatra gönderdi beni.Bu ilaçları alınca mide bulantılarım geçiyor.Kullanmazsam tekrar başlıyor bulantılarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
                            ama dediğin gibi günü kurtarıyor sorunlarına çözüm olmuyor,yanlış anlama alkole karşı biri değilim eskiden kendimde içerdim ama dertten değil keyiften içerdim ben :105:
                            Evet malesefki sorunlar aynen kalıyor.Alkolün etkisiyle biraz rahatlıyoruz ancak uyuyup uyandıktan sonra bakıyoruz ki hiçbirşey değişmemiş.Tüm sorunlar aynen devam ediyor.İşte bu insana çok koyuyor(du). Artık benimde öyle büyük sorunlarım yok şükürler olsun.Bende keyiften içiyorum artık ancak sorunları olanlar içinde tavsiye ederim sorunları çözmese bile en azından acısını azaltıyor.

Yorum

Doldur sufi kadehleri aşk İLe...

Yorum

İşleniyor...
                              X