Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yine alkole düştüm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: fulia
    peki içince sorunun yada sorunların çözülecekmi?

evet belki içince sorunların bitmeyecek belki ama benim derdiğim dağlardan büyük
    intihar etmeyi bile düşünüyorum hemde çocuk denilecek yaştan beri....
    hem içmeyip n eyapacaz söylesene başka bir alternatif varsa söyle ...?????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
      Evet malesefki sorunlar aynen kalıyor.Alkolün etkisiyle biraz rahatlıyoruz ancak uyuyup uyandıktan sonra bakıyoruz ki hiçbirşey değişmemiş.Tüm sorunlar aynen devam ediyor.İşte bu insana çok koyuyor(du). Artık benimde öyle büyük sorunlarım yok şükürler olsun.Bende keyiften içiyorum artık ancak sorunları olanlar içinde tavsiye ederim sorunları çözmese bile en azından acısını azaltıyor.
      Sırf o uyuyup uyandıktan sonrası için alkolü hiçbir zaman sevemedim...O kısmını düşünmek soğumam için yeterli bir neden ki zaten ben hiç sevemedim alkolü bir yere gittiğimde az birşey belki...

Yorum

bira,viski ve malibunun tadı güzel değil gerçektende :76: genelde tekila yada kokteyl içmeyi sever(d)im :105:
        Viski var ya kabusum olmuştu benim kabusum...Nasıl boğazım yanıyor aşırı ağır bir içki ölsem ağzıma koymam bir daha öyle de büyük konuşuyorum Ben votka,şarap ve belki biraz da hafif kokteyller...

Yorum

ne bileyim yağlı bi his oluyor boğazında viski içince vodka bana yaramıyor sevmiom zaten,şarap ıh ıh hafif kokteyller derken hangileri mesela?
          İçkiyi sevmediğim için kültürüyle de pek aram yokSoruyorum yanımdaki arkadaşlara ya da garsona hafif kokteyller hangileri diye ona göre seçip söylüyorum.Bir ara arkadaşım çikolata ve sanırım vanilyanın öne çıktığı hafif bir kokteyle takmıştı bana onu içirtiyordu hatta sırf adını bulmak için google'a yazdım ama bulamadım

Yorum

mide bulantısı için psikiyatrik ilaç alanı da ilk defa duyuyorum. şaşırtıcı.
            mide bulantısı için pek çok başka ilaç var. psikiyatrik ilaç gerekmez ve olanzapin de çok iştah açıp şişmanlatabilir.
            bence başka bir doktora daha danış. sende psikiyatrik sorun yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Post
              mide bulantısı için psikiyatrik ilaç alanı da ilk defa duyuyorum. şaşırtıcı.
              mide bulantısı için pek çok başka ilaç var. psikiyatrik ilaç gerekmez ve olanzapin de çok iştah açıp şişmanlatabilir.
              bence başka bir doktora daha danış. sende psikiyatrik sorun yok.
              Tek doktor değil 2 3 tane doktora gittim.Hatta profösor e bile gittim.Her türlü tahlil yapıldı ve senin bulantıların psikolojik bizimle işin yok psikiyatra git dediler.Cİddende psikiyatra gittim ve olanzapin kullandım işe yaradı bulantılarım geçti bu konuda sıkıntım yok.Tek sıkıntım alkolle alırsam sorun olur mu?

Yorum

baileys çikolata ve kremalı
                Evettt o ta kendisii

Yorum

Votka Redbull Cigere doLdu..

Yorum

sorunların çözülemiycek kadar intiharı düşündürtcek kadar büyükmü hiçmi çözümü yok ?

evet büyük hemde çok byük ... malesef ....
                    benim derdimi dağa yüklesen dağ dayanmaz......

Yorum

içkide biyere kadar be kardeşim sıkılırsın hergün hergün çok manası olması ben hayata isyan icin içki içmem karı kız hatun ayagı olur ben ozaman icerim tabi ama herkes farklı farklı düşüncelere iciyor ama sürekli içersen sıkılırsın ondanda arada içeceksin bence
                      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

herkeste iyi içici cıktı he : )
                        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

ne buluyosunuz bu alkolde ? yahu birde alkol keyifden içilir canınız sıkkınsa canınızı sıkan şeyi düşündüğünüz sürece alkol işe yyaramaz...daha beter olur ortamdakileride bayarsınınız....

Yorum

Bana çok eskiden az bir şey içirmişlerdi az daha kusuyordum nasıl içiyorsunuz hayret

Yorum

İşleniyor...
                            X