Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen Yardım Edin Çıldıracağım!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lütfen Yardım Edin Çıldıracağım!

Merhaba arkadaşlar uzun süredir ailemden sakladığım bi hastalığımı paylaşmak istiyorum.

Son 3 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum bu hastalığın anlamınıda bilmiyorum öğrenmek ve çözümünü sormak istiyorum sizlere lütfen cevap verin.

Yaptığım hareketleri emin olana kadar tekrar ediyorum örnek şuan bile b yazdıysam b olduğunu doğrulamak için 30-40 defa yazıyorum.

Ve kendi içimden sürekli çok önemli şeylere küfür ediyorum ( anlamış olmanız gerekli çok önemli derken ) ve sonrasında pişman oluyorum fakat içimde sanki sürekli biri konuşuyor ve benim pişman olmamı istiyor gibi.

Örneğin suyu 5-6 defa kapattığımı bilirim o anki düşüncemden dolayı.

Lütfen bu konuda bilgi verin nedir bu hastalığın adı çözümleri nelerdir.
    Last edited by nargibi; 17-01-2012, 05:23 AM.

Adı OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) ancak çözümünü ben de bilmiyorum. İllet bir şey. Birinden biliyorum. Küfürlere de kafanı takma ağzınla söylemedikten sonra... İnsanın aklına neler neler geliyor. Bir de Hastalık kelimesi bana ağır geliyor bu tip şeylerde, buna disorder yani bozukluk deniyor tıpta zaten hastalık denmiyor.

Diyelim b yazdın mı emin olmak istiyorsun. Bırak b mi değil mi boşver. Hata yapmış olursun. Yine de demek istediğin anlaşılır. Musluk açık kalsın en fazla su parası fazla gelir. Biliyorum demesi çok kolay ama..

Ailenle de paylaşmalısın.

Edit: Ayrıca bunun için çıldırmadan önce etrafına bir bak bakalım neler göreceksin. Hergün birileri ölüyor, kiminin gözü görmüyor, kimi sakat sen çıldırıyosan onlar ne yapsın? Sokağa çıkıp bir bakmak yeterli. Çıldıracağım dersen çıldırırsın. Kendini şartlandırmışsın. Basit bir şey halledeceğim demen gerekir. Büyüttükçe büyür o. Açtığım başlığı oku hemen altında anlarsın beni.
    Last edited by ILGINC_ADAM; 17-01-2012, 06:06 AM.

Yorum

Nelere küfrettiğimi anladığınızı umuyorum. Takıntıları anlıyorum fakat küfürleri anlamak çok zor ve o b yi falan istediğmi kadar yazmadıkça sanki bana bişey olucak gibi düşünüyorum cezalandırılacağım gibi

Yorum

Anladım küfür olayını ben. Allah sabır versin ne diyeyim. "Yapmıyorum işte, ne olacaksa olsun" de ve yapma. Birşey olmadığını sık sık gördükçe rahatlarsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nargibi View Post
          Merhaba arkadaşlar uzun süredir ailemden sakladığım bi hastalığımı paylaşmak istiyorum.

Son 3 yıldır bu hastalıkla boğuşuyorum bu hastalığın anlamınıda bilmiyorum öğrenmek ve çözümünü sormak istiyorum sizlere lütfen cevap verin.

Yaptığım hareketleri emin olana kadar tekrar ediyorum örnek şuan bile b yazdıysam b olduğunu doğrulamak için 30-40 defa yazıyorum.

Ve kendi içimden sürekli çok önemli şeylere küfür ediyorum ( anlamış olmanız gerekli çok önemli derken ) ve sonrasında pişman oluyorum fakat içimde sanki sürekli biri konuşuyor ve benim pişman olmamı istiyor gibi.

Örneğin suyu 5-6 defa kapattığımı bilirim o anki düşüncemden dolayı.

Lütfen bu konuda bilgi verin nedir bu hastalığın adı çözümleri nelerdir.
          OKB çözümü için bir uzmana görünmelisin. Hastalığını üç sene gizlediğin için çok ilerlemiş olmalı

Yorum

İşleniyor...
          X