Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşünmek mi, düşünmemek mi!?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Düşünmek mi, düşünmemek mi!?

Arkadaşlar,

Benim kaybettiğim tek bir gerçek var. O da insanın, sürekli düşünüp düşünmemesi konusunda... Ben sürekli düşünürüm, düşüncelerime hakim olamıyorum. Düşünmemek için kendimi zorlamama rağmen, düşünmeden edemiyorum.

Çok düşünmemek. Bende bir ara çok düşünürdüm. Artık düşünmüyorum. Yaşıyorum hepsi bu.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

artık cok düşünmüyorum kafama takmıyorum. yaşamıyorum yaşıyorum. sallıyorum...arkadaşlar ne yaptınız siz ya? insan düşünmesine engel olamaz ki!! o var olagelir ve olur..siz bir şeyi düşünmeyeyim dediğinizde düşünmemek gibi bir imkanınız lüksünüz yok.düşünürsünüz...Düşünmeyeyim diye çaba sarfederseniz ozaman cok daha üstünde düşünmüş olursunuz...
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Bir kaç söz..
        '' Ölümden sonra parlak bir şöhret bırakmak hevesinde olan adam düşünmez ki o öldükten biraz sonra kendisini hatırlayan insanlar da ölecekler. Ve daha sonra da onları hatırlayanlar aynı akibete uğrayacaklar. Nihayet o meşhur adam, kendisini hatırlayan bir kaç kişinin ortadan kalkmasiyle büsbütün sönüp gidecek.''Marc Aurel
        '' Işığı sadece kendin için saklama ki fazlası da seni yakmasın ''
        '' Dünyanız bir kürsüdür, çünkü orada herşey söylenmektedir. Dünya bir kürsü değildir, çünkü orada herşey ifşa edilmemektedir.''
        '' İnsan, üstadı ıstırap olan bir çıraktır. Istırap çekmedikçe hiç bir kimse kendini tanıyamaz.''
        '' Nice nice düsünceler, adeta deniz gibidir. Hikmetlerse o düsünceler içinde yüzen balıklardır. Düsünürken söz diridir,
        söylerken ölü! ''
        '' Düsünce mest olunca, kendinden geçti de, böylece kendini düsünmekten kurtuldu. Kendini öyle kaybetti ki;
        "Düsünce denilen sey nedir? Siz düsünceyi tanıyormusunuz?" diye baskalarına sormaya basladı. ''
        Ete kemiğe büründüm , Yunus diye göründüm..

Yorum

Düşünmek....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
            keşke beynin bi off tuşu olsada düşünmek istemediğimizde o tuşa basarak düşünmeme seçeneğini aktif hale getirsek
            Sende yokmu off tuşu bende var .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
              bana doğarken yüklenmemiş o eklenti :/
              Fabrika ayarlarına dön belki vardır.

Yorum

Düşünceler yok olmaz çoğu kez ama kontrol altına alınabilir; bazen takıntı halinde düşüncelere boğulursun bazen de daha sakin-rahat olursun...

Yorum

İşleniyor...
                X