Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neuroscience üzerine bilgisi olanlar?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neuroscience üzerine bilgisi olanlar?

Merhaba,
    nöropsikoloji alanı hakkında sitede fazla bir şey yazılmamış, yine de şansımı denemek istedim. Bu siteyi takip eden ve bu alanda akademisyenlik düzeyinde çalışan kimse var mı? Diğer çoğu bilim dalında olduğu gibi nöropsikoloji de ülkemizin pek önemsemediği alanlardan, bu nedenle ben mutlaka yurtdışında çalışmak istiyorum. Özellikle Amerika ve Almanya'daki üniversitelerde tecrübesi olan ve bir lisans öğrencisine yol gösterebilecek üyeler cevap verirse çok sevinirim.
    İyi günler...

yurt dışında çalışmak istiyorsan ingilizce arama yapsana. neuroscience diye google dan gir, ingilizce wikipedia başta olmak üzere binlerce yazı bulursun.
    eğer ingilizcem o kadar iyi değil diyorsan. yurtdışında çalışma senin için hayaldir.
    bu sitede uzman filan yok sadece psikolojik sorunları olan kişiler var. yani yanlış yerdesin.

Yorum

Alandan kişiler de vardır belki diye düşünmüştüm. Yeterince İngilizce tarama yaptım, benim ihtiyacım olan tecrübesi olanların verebileceği tavsiyelerdi. Ama anladım yanlış yerdeymişim, teşekkürler yine de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beyaz çikolata View Post
        Alandan kişiler de vardır belki diye düşünmüştüm. Yeterince İngilizce tarama yaptım, benim ihtiyacım olan tecrübesi olanların verebileceği tavsiyelerdi. Ama anladım yanlış yerdeymişim, teşekkürler yine de...
        Belki çıkar birileri siteden belli olmaz...

Yorum

İşleniyor...
        X