Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜm Üyeler Bu Konuya [Help Me]

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• TÜm Üyeler Bu Konuya [Help Me]

Merhabalar Tüm üyeler evet derdim kötü kötü çok kötü konustuğum bir kız var 1 haftalık falan konusmamız var açılamıyorum açılsam acele etmiş olurmuyum onu kaybedebilirmiyim? kıza karşı nasıl Yaklaşmamı Önere Bilirsiniz?
    yorumlarda Cinsiyetinizi Belirtirseniz iyi olur yeniyim sitede tanımıyorum hiçbir üyeyi
    TEK SONSUZ YOLDAŞ DOSTTUR

Avatarın çok hoşuma gitti, eve pc aldığımda ilk oynadığım ve bitirdiğim bir oyundu Hitman. : ) Bence bir haftalık süre çok az bir ayı tamamla olumlu karşılık alırsan açıl. Ben erkeğim. : )
    Last edited by enerji528; 21-01-2012, 01:05 AM.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
      Avatarın çok hoşuma gitti, eve pc aldığımda ilk oynadığım ve bitirdiğim bir oyundu Hitman. : ) Bence bir hastalık süre çok az bir ayı tamamla olumlu karşılık alırsan açıl. Ben erkeğim. : )
      o anılar çok güzeldir evet benimde ilk oyunum james Bonttu hiç unutamam. 1 ayda çok fazla değilmi ya seni seviyorum diyesim geliyor her konustuğumda ama olmuyo biraz daha zaman geçmeli ama evet 1 hafta çok az daha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ESİNİM
        bu kızı nerden tanıyosun?
        yani arkadaşımın arkadaşı gördüm hoşlandım falan arkadaşıma diyorum yardım et beni karıştırma diyo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DeathMask View Post
          o anılar çok güzeldir evet benimde ilk oyunum james Bonttu hiç unutamam. 1 ayda çok fazla değilmi ya seni seviyorum diyesim geliyor her konustuğumda ama olmuyo biraz daha zaman geçmeli ama evet 1 hafta çok az daha
          Eğer yaşınız 16-20 arasıysa bir hafta az değil söyle.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Eğer yaşınız 16-20 arasıysa bir hafta az değil söyle.
            17 söylesemmi ki ya

Yorum

17 söylesemmi ki ya
              Söyle kızı kaçırma. : )
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Söyle kızı kaçırma. : )
                Birkaç kişinin daha görüşünü alıyım yok yere çuvallamıyalım deme hem etkilemem için bir kaç tüyo lazım :RpS_blink:

Yorum

Bekleyelim diğer üyelerden nasıl yorum gelecek bende tüyo yok malesef. : )
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

Bekleyelim diğer üyelerden nasıl yorum gelecek bende tüyo yok malesef. : )
                    sağlık olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ESİNİM
                      kızında senden hoşlandığını düşünüyosan ama kızı ürkütmeden ortak konular bulup konuşma fırsatı yakala.çokta ilgilenip boğmadan yavaş yavaş açılabilirsin:RpS_biggrin:
                      Anladim sıkmamaya clisiyorum bende icimdn bi seste diyor dokul icindn gecenleri :/

Yorum

Merhabalar Tüm üyeler evet derdim kötü kötü çok kötü konustuğum bir kız var 1 haftalık falan konusmamız var açılamıyorum açılsam acele etmiş olurmuyum onu kaybedebilirmiyim? kıza karşı nasıl Yaklaşmamı Önere Bilirsiniz?
                        yorumlarda Cinsiyetinizi Belirtirseniz iyi olur yeniyim sitede tanımıyorum hiçbir üyeyi
                        22 yaşındayım. İlişkilerle ilgili öğrendiğim şey bugün kabul ederse yarında eder. Eğer abul etmiyicekse bugünde etmez yarında. Geç söylemenin hiçbir mantığı yok. Ayrıca kıza yaklaşabiliyosan öp konuşmaktan iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tytoV View Post
                          22 yaşındayım. İlişkilerle ilgili öğrendiğim şey bugün kabul ederse yarında eder. Eğer abul etmiyicekse bugünde etmez yarında. Geç söylemenin hiçbir mantığı yok. Ayrıca kıza yaklaşabiliyosan öp konuşmaktan iyidir.
                          öpmek biraz hızlı değilmi ya evet haklısın eğer kabul etcekse eder ama cevremdeki çogu kişi zaman ver seni tanısın falan diyolar

Yorum

Evet beni çağırmışssın

Yorum

öncelikle başlığınla dikkat çekip bizi buraya çekti.demekii sen istediğini elde edebiliyorsun.sana tavsiyem bir kadın olarak ,bir erkekte nezaket ,kültür,espri ,iyi giyim sonrasında kendi olmasını ararım.öz.kişisel bakım önemlidir.sigara kokan bir ağız tiksindirici olabiliyor benim için.

Yorum

İşleniyor...
                              X