Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
öncelikle başlığınla dikkat çekip bizi buraya çekti.demekii sen istediğini elde edebiliyorsun.sana tavsiyem bir kadın olarak ,bir erkekte nezaket ,kültür,espri ,iyi giyim sonrasında kendi olmasını ararım.öz.kişisel bakım önemlidir.sigara kokan bir ağız tiksindirici olabiliyor benim için.
Tesekkur edrm bu guzel yorumunuz icin etkileyici baslik cok iyi hissettirdi nezaket hosgoruye gelince ben kiz arkadasima degil cevremde dgerli olan herkese bunu gosteririm zaten yeri geldimi espirimde beklemez sigara dmssiniz o zehri surcek bir akilsizlik yok bende cevreye havayla baslayip kendime zarar veren bir insan olamam sigara icenlerle pek muhattap olmam ztn yani bir kiz bende bunlari gorup gayet guzel sever beni ki baglandimida asla birakmayan bir kisilige sahibim
bir hafta çok geç kalmışssın ya ben ilkgünden kız beni öpmüştü be kardeşim beklenecek bişey yok o harekete geçmiyorsa sen harekete geç anı yaşa yoksa geç kalırsın
İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....
mesafeyi kısarak biraz platonik yaşa aşkını zaten yakınlıktan anlıyacaktır hislerini en uygun andada başlasın dilin dökülmeye korkmana falanda gerek yok reddedilme korkun olmasın yani
bir hafta çok geç kalmışssın ya ben ilkgünden kız beni öpmüştü be kardeşim beklenecek bişey yok o harekete geçmiyorsa sen harekete geç anı yaşa yoksa geç kalırsın
bence o kızda birşeyler vardır sevgi diyince akla ilk öpüşme gelmesin
bence acele etme acele işe şeytan karışır herseyı zamana bırakmak lazım,bu gibi durumlarda aceleci olmak karsındakı ınsanda şüpe uyandırır,bır yemeği bile yerken çiğnemeden yutamıyoruz bu işte ona benzer, yavaş yavaş hersey olacağına varır
bir hafta az gibi geldi bana tabi bu bir hafta içinde muhabbetinize de bağlı, böyle bir teklif düşünmüşseniz demekki olabilir.Ama ben biraz zamana bırakmanız kararındayım.
Mende mecnûn'dan füzûn âşıklık isti'dâdı var. Gerçek âşık-i sâdık menem mecnûn'un ancak adı var. Merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım, bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse... Sessizlik çok gürültülü. Hayatın en ama en tatlı yanı çok acı olması. Çok yoruldum artık, BURAYA KADARMIŞ... Bıktım Bu Akıl Oyunlarından Bıktım... Gayrı DAYANACAK ÖZÜM KALMADI Aman...
lanet olasıca zaman beni benden alıyor her zaman :RpS_w00t:
İlişki başladıktan sonra hepsi aynı, en güzel olan bu heyecanlı bekleyişler zaten, acılmak eskidendi ne acılması arkadaşın dediği öpüşmek bile daha iyi,kadınları tutku besler: ) , bol bol zaman gecirmeye calış zaten kendiliğinden başlar duygular iki taraflıysa tabi
Merakimi bagisla .Kiza ne soyleyeceksin?Acilmak istediginden bahsetmissin?Eger seninle cikalimmi diyeceksen,zaten kizla gorusmeye ,bir haftadir birlikte gezmeye baslamissin.Oda seninle gorustugune gore sorun nedir?Daha ne soylemek istiyorsun kiza?Seni seviyorum?Senden hoslaniyorum?Seninle yatmak istiyorum? istiyorum?Seninle ders calismak istiyorum?Seninle dans etmek istiyorum?Yani aslinda sen bu kiza karsi nasil bir his besliyorsun?Onunla birlikte ne yapmak istiyorsun veya istemiyorsun?Buna karar ver?Sonra hemen bu kararini ve hislerini kiza soyle.Ona uymazsa ,hemen baska bul.Hayat kisa degmez kiza.
35 yas erkekkkk yazdi bu mesaji sana.!!
Merakimi bagisla .Kiza ne soyleyeceksin?Acilmak istediginden bahsetmissin?Eger seninle cikalimmi diyeceksen,zaten kizla gorusmeye ,bir haftadir birlikte gezmeye baslamissin.Oda seninle gorustugune gore sorun nedir?Daha ne soylemek istiyorsun kiza?Seni seviyorum?Senden hoslaniyorum?Seninle yatmak istiyorum? istiyorum?Seninle ders calismak istiyorum?Seninle dans etmek istiyorum?Yani aslinda sen bu kiza karsi nasil bir his besliyorsun?Onunla birlikte ne yapmak istiyorsun veya istemiyorsun?Buna karar ver?Sonra hemen bu kararini ve hislerini kiza soyle.Ona uymazsa ,hemen baska bul.Hayat kisa degmez kiza.
35 yas erkekkkk yazdi bu mesaji sana.!!
çok süper yazmıssınız vallaha seviyorum ve değer veriyorum bu yeterli değilmi zaten.
Burda okuduklarıma göre 1-2 güne açılıyorum çoğunluk bunu demiş
Ben tavsiyemin arkasındayım. Kızın karşında eveleyp geveleyiceğine kıza yaklaşabiliyorsan öp. Kendine güvenin olduğunu gösterir bu. Çoğu kızın hoşuna gider bu. Kabul edicekse kıza küfretmediğin yada sapıklık yapmadığın sürece kabul eder.
Yorum