Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sakarya'da İyi Psikolog

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sakarya'da İyi Psikolog

Merhaba;
    Sakarya'da bildiğiniz iyi bir psikolog var mı?Araştırdım,Araştırma Hastanesi'nde Mustafa Bey var dediler sordum askere gitmiş,ne zaman döneceğini bilmiyorlar.Eğer Sakarya'daysa nerede çalışıyor bilen var mı?Yadımcı olursanız sevinirim.
    :roll:

önce gecmis olsun ve yenisin sanirim
    psikiyatrist ve psikologu ögreneceksin sanirim zamanla
    birisi tıp doktoru ilac yazabilir tani koyabilir
    diğeri sosyal bilimler mezunu psikoloji bolümü diplomali olan
    en doğrusu durumun anlaman icin once psikiyatriste gitmen gerekir bu da hastahanelerde oluyor

Yorum

Farkı Biliyorum.

Farkı biliyorum bilimci kardeşim iyiniyetli açıklaman için teşekkür ederim ancak psikiyatrlar terapilerde o kadar iyi değiller ilaç ağırlıklı çalışıyorlar.Bu psikologla görüşenler sorunlarını aşmışlar.Bu arada gittiğim hastanelerde çalışan psikologlar görüyorum.Yani psikolojik destek sadece psikiyatristlere bağlı değil sanırım :P

Yorum

Sakaryada birilerince tavsiye edilen 2 Psikolog var

Merhaba Kamil,

Aramıza hoş geldin. Bildiğim yok ama, birkaç kişinin tavsiye ettiği 2 ve birde henüz tavsiye yazısı olmayan bir üçüncüsü var.

Aşağıdaki Link1’i tıklayın. Şehir olarak Sakarya’yı seçin, Meslek olarak Psikolog’u seçin. Listele butonuna basın.

İyi şanslar, U34

Link1: http://www.tavsiyeediyorum.com/

Not: Sekreterinden vizite ücretini sorun, genellikle 100-120YTL arasıdır. Sizin için fazla ise, Randevü almadan kendisiyle konuşup tarafınca tedaviyi arzuladığınızı fakat, mali durumunuzun pek iyi olmadığını söyleyin, en az hangi ücreti kabul edeceğini sorarak, indirim alma şansınızı kullanın.
        Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

Umut34'e teşekkürler

Merhaba Umut,nezaketin için teşekkür ederim.Verdiğin adresi ziyaret ettim,o isimler de aklımda olacak ama ben yine de Mustafa Bey'e ulaşmaya çalışayım.Bilgisine güvendiğim kişiler tavsiye etti kendisini.Bu sayfada cevaplar alacağımı sanmamıştım bu kadarı da çok güzel.Teşekkürler :lol:

Yorum

allah bize de psikoloji okumayı nasip etsin
            Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

Psikoloji'nin adı bile rahatlatıyor insanı.

Psikoloji okumak güzel gerçekten.Psikoloji kitapları.Bir psikologla görüşmekte güzel.Hiçbir sorunum yok desem bile hayatıma yön vermem açısından çok katkısı oluyor.İnşallah sen de psikoloji okur ve iyi bir psikolog olup bizim gibi büyüklerine yardım edersin.Derslerinde kolaylıklar diliyorum

Yorum

Re: Psikoloji'nin adı bile rahatlatıyor insanı.

Orjinal yazı sahibi: Kamil Bey
                Psikoloji okumak güzel gerçekten.Psikoloji kitapları.Bir psikologla görüşmekte güzel.Hiçbir sorunum yok desem bile hayatıma yön vermem açısından çok katkısı oluyor.İnşallah sen de psikoloji okur ve iyi bir psikolog olup bizim gibi büyüklerine yardım edersin.Derslerinde kolaylıklar diliyorum
                hiç kolay olmuyo.. hele tatil başladığından beri gram test çözesim yok oysa tatilde daha çok çözmem gerekir,okul yokken.. ama hiç hevesim yok bi isteksizlik var son zamanlarda.. umarım geçici bişeydir.. iyi dileklerin için sağol
                Tek dönümsün ömrüm...

Yorum

Kendini tavsiye eden psikolog!!!ilginç

Doktorların ve psikologların rumuz isimlerle kendi kendini tavsiye etmesi de komik oluyor değilmi "kamilbey" kardeşim!!!.siz direk ben psikoloğum adım şu deyin, açıkca yazın da ona göre insanlar rahat rahat sizi tavsiye etsin ya da etmesin.kendi kendinize tavsiye yazmak insanlarıda boşa burda size cevap vermeye zorlamak hoş değil.
                  Last edited by aysinaysin69; 20-03-2011, 11:25 AM. Reason: yazımhatası

Yorum

Sakarya psikolog

Geçenki mesajımdan bu yana psikolog arayışım devam etti, ulaştığım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Sakarya da Yenikent devlet hastanesi,kadın doğum hastanesi ve Eğitim araştırma hastanesinde psikologlar var.Hastane sitelerinin bazılarında isimleri görünüyor.Sordum yeniken devlette 2 tane bayan var biri epey tecrübeli ismi Birsen sipahi, diğeri genç yeni başlamış,yaş düzeyi bana hitap etmiyor, kadın doğumdakiler daha çok çocuklara bakıyormuş o alanda tecrübeliler anladığım.Eğitim araştırma hastanesinde de 3-4 tane var bay da var bayan psikolog da var.cinsiyet tercih edenler için en eski nuri turunç bey varmış 50 yaşlarında, yine tecrübelilerden 10 yıldır çalışan İlhan Bozkur varmış.yine 2 psikolog daha var onlar da yeni başlamışlar sanırım daha yeni mezun yaşları bana çok küçük geldi baktım siteden 84 doğumlular.biraz yaşam tecrübesi olmalı psikoloğun bence. düşünsen evlilik sorunundan bahsediyorsun karşındaki daha evli değil, çocuk sorunundan bahsediyosun çoluk çocuk yokanlaması mümkün değil seni. hani hocaya sormuşlar bana eşekten düşen birini getirin demiş,ben yenikent ya da eğitim araştırma hastanesindeki tecrübeli psikologlardan birine gitmeyi düşünüyorum.daha önce başka psikologlarada gittim biriyle başlayıp onla devem etmek lazım onun için başlangıcı iyi seçeceğim bu sefer.Ha bu arada psikoloğa gideceğim dedim ya psikologla görüşmek ve onlara ulşamak, sana vakit ayıracak birini bulmak da kolay işler değil.

Yorum

Vay be, iki yıl geçmiş aradan ve farklı bir cevap gelmiş. Kendini farklı isimle reklam eden psikolog yapmışsınız ya beni keşke psikolog olsaydım da alınsaydım, yüksek sesle güldüm yorumunuza. Bu arada Mustafa Bey o dönem askerdeymiş, görüşemedik ama sorunum ortadan kalktı çok şükür. Yazdığınız mesajlar ilginç gelmedi değil hani, kahve falı, su falı Neyse güle güle

Yorum

dr.fenasi var.

Yorum

İşleniyor...
                        X