Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rüyalarla yeryüzüne inen kasvet!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Rüyalarla yeryüzüne inen kasvet!!!

Ahhh dostlarım ah!
    Keyifle başlamayı planladığım günüm zehir zemberek oldu bana.
    Bazen çok güldüğüm zaman otistik bir pişmanlığa cereyan oluyor, o pişmanlığı tavaf ediyorum.
    Karım gittikten sonra ki bir kaç günde yaşadığım yüksek dozlu neşeden olsa gerek artık akan göz yaşlarımı tek kişi yattığım çift kişilik yatağımın boş kısmına yatırıyorum.
    Yalnızlık her an koynuma girmeye yeltli bir fahişe gibi...
    Belki de yalnızlıktan ötürü her sabah sarhoş gibiyim. Belkide fıtratım yalnızlığa Fransız...
    Karımın Venedik'e gittiğinden haberdarsınız umuyorum. Karım Venedik'e gideli yaklaşık 1 hafta oldu.
    Bu süre zarfında kimseyi koynuma almadım elbet. Fakat rüyalarımda gördüğüm siyahi çizgiler karım hakkında endişelenmeme neden oluyor.
    Bir yanım hep acaba bu gece yalnız mı diyor?
    Ben karıma güveniyorum elbet.
    Fakat karım son 2 akşamdır telefonlarımı nefes nefese açıyor.
    Ve konuşmayı olabildiğince asgari tutuyor.
    Böyle bir şey aklımdan geçmez elbet ama?

Üffff...İtalyanın erkekleri ünlü değil mi?
    Otistik pişmanlık...Otistik kuruntu!!
    Last edited by $hady; 23-01-2012, 09:33 PM.

birilerini aldatmanın basitlik oldugunu kavrayabilmişse birşey olmaz....aldatırsada artık yapcak bişey yok

Yorum

bu shady bu hikayeleri gülelim diye yazıyo galiba ya da kendini eğlendiriyo geçen karısına bilmemkaç karatlık pırlanta aldım da falan da filanda yazan değil mi bu zat

Yorum

Abi para var huzur var, yalnızlık böyle lüks yaşanıyor, fobileri bile altından :S
        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Kötü rüyaların hasebi nedir dostlar?
          Yardım edin, artık uyuyamaz oldum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: $hady View Post
            Kötü rüyaların hasebi nedir dostlar?
            Yardım edin, artık uyuyamaz oldum...
            Sıkıntın varsa kötü rüya görebilirsin.
            Yatarken rahat değilsen kötü rüya görebilirsin.

Yorum

peki ya ikisi de değilse.
              yatağım 3500 dolarlık olmasına mütevellit çok rahat artı tüm gece zomlanmaktan kafam güzelse??

Yorum

Yemeden yat!

Yorum

Shady iki farklı kişi var sende

Yorum

Yada birilerine karşı aşırı sempati besliyo, kalma başkalarında shady gel bu tarafa : )

Yorum

Ahhh dostlarım ah!
                      Keyifle başlamayı planladığım günüm zehir zemberek oldu bana.
                      Bazen çok güldüğüm zaman otistik bir pişmanlığa cereyan oluyor, o pişmanlığı tavaf ediyorum.
                      Karım gittikten sonra ki bir kaç günde yaşadığım yüksek dozlu neşeden olsa gerek artık akan göz yaşlarımı tek kişi yattığım çift kişilik yatağımın boş kısmına yatırıyorum.
                      Yalnızlık her an koynuma girmeye yeltli bir fahişe gibi...
                      Belki de yalnızlıktan ötürü her sabah sarhoş gibiyim. Belkide fıtratım yalnızlığa Fransız...
                      Karımın Venedik'e gittiğinden haberdarsınız umuyorum. Karım Venedik'e gideli yaklaşık 1 hafta oldu.
                      Bu süre zarfında kimseyi koynuma almadım elbet. Fakat rüyalarımda gördüğüm siyahi çizgiler karım hakkında endişelenmeme neden oluyor.
                      Bir yanım hep acaba bu gece yalnız mı diyor?
                      Ben karıma güveniyorum elbet.
                      Fakat karım son 2 akşamdır telefonlarımı nefes nefese açıyor.
                      Ve konuşmayı olabildiğince asgari tutuyor.
                      Böyle bir şey aklımdan geçmez elbet ama?

Üffff...İtalyanın erkekleri ünlü değil mi?
                      Otistik pişmanlık...Otistik kuruntu!!
                      nefes nefese diyip geçmekle olmaz bu iş. önce bir oturucaksın düşüneceksin nasıl nefes alıyor diye , boru değil.. nefesleri sık, hızlı ve ritmikse yani düzenliyse, malum kişinin olay içerisindeki rolü; sık ama yavaş ve düzensiz yani ritmik olmayan bir nefese göre farklılık gösterir. önce bunları bir otur düşün, yorumla, allah boşuna beyin vermemiş sana.

hiç bir basamağı atlamayacaksın. italyan erkekleri yakışıklı tabi, kara kaş kara göz boy pos hepsi var vesselam. ama mesele bu değil ki. o italyan erkekleri hep orada bütün seksüel kimlikleri ve potansiyelleriyle duruyodu. yani o seksi italyan erkeği orda hiç bir zaman pusuya yatmadı. o hep oradaydı çünkü. bunu herkes biliyordu. ben mesela italyaya gidicek olsam ve bayan olsam italyan erkeklerinin italyaya gitme düşüncem üzerindeki rolü gayet tabi yadsınamaz. çocuk oyuncağı değil bu iş. herşey hesaplı olacak, herşey önceden planlanan, sağlıklı bir şekilde tasarlanmış temelde cereyan edecek.

siyahi çizgilere gelecek olursak orayı okuduğumda beynim döndü, afalladım, küçük dilimi yuttum bildiğin. siyahi çizgiler eğer devreye girdiyse olay çok leş bir boyutta demektir. sonuçta adı üstünde: siyahi. bu kelime türevinde kaç erkek kafayı yedi, intihar etti, bu kelime karşısındaki ezikliğinin vermiş olduğu psikolojik baskıyla hayattan koptu saymak imkansız. acaba ne tür bir bağlantı ya da ne çeşit bir metafizik bu şekilde rüyalar görmene sebep oluyor da seni kuşkulandırıyor insan gerçekten korkar, huylanır, dudağını dilini ısırır sinirden, allah korusun, sabır versin..

Yorum

Baya Bir Saçmalamışsın Karından Bu kadar Kolay endişelenmemelisin ki ona güveniyorsan.
                        TEK SONSUZ YOLDAŞ DOSTTUR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DeathMask View Post
                          Baya Bir Saçmalamışsın Karından Bu kadar Kolay endişelenmemelisin ki ona güveniyorsan.
                          bu gün bir psikolg arkadaşımla görüşeceğim. o zaman kuruntularım saçma mı realit mi görürüz. :/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
                            shadyi ciddiye almıyorum desem

ciddiye almıyorsan başlıkta durma ve git kendini daha fazla sevdirmeden.

Yorum

bu gün bir psikolg arkadaşımla görüşeceğim. o zaman kuruntularım saçma mı realit mi görürüz. :/
                              Eğer Bİr insan karısından böle birşey bekliycekse evlenmesi başlıca bir hata zaten bunu atmalısın içinden...
                              TEK SONSUZ YOLDAŞ DOSTTUR

Yorum

İşleniyor...
                              X