Ahhh dostlarım ah!
Keyifle başlamayı planladığım günüm zehir zemberek oldu bana.
Bazen çok güldüğüm zaman otistik bir pişmanlığa cereyan oluyor, o pişmanlığı tavaf ediyorum.
Karım gittikten sonra ki bir kaç günde yaşadığım yüksek dozlu neşeden olsa gerek artık akan göz yaşlarımı tek kişi yattığım çift kişilik yatağımın boş kısmına yatırıyorum.
Yalnızlık her an koynuma girmeye yeltli bir fahişe gibi...
Belki de yalnızlıktan ötürü her sabah sarhoş gibiyim. Belkide fıtratım yalnızlığa Fransız...
Karımın Venedik'e gittiğinden haberdarsınız umuyorum. Karım Venedik'e gideli yaklaşık 1 hafta oldu.
Bu süre zarfında kimseyi koynuma almadım elbet. Fakat rüyalarımda gördüğüm siyahi çizgiler karım hakkında endişelenmeme neden oluyor.
Bir yanım hep acaba bu gece yalnız mı diyor?
Ben karıma güveniyorum elbet.
Fakat karım son 2 akşamdır telefonlarımı nefes nefese açıyor.
Ve konuşmayı olabildiğince asgari tutuyor.
Böyle bir şey aklımdan geçmez elbet ama?
Üffff...İtalyanın erkekleri ünlü değil mi?
Otistik pişmanlık...Otistik kuruntu!!
Keyifle başlamayı planladığım günüm zehir zemberek oldu bana.
Bazen çok güldüğüm zaman otistik bir pişmanlığa cereyan oluyor, o pişmanlığı tavaf ediyorum.
Karım gittikten sonra ki bir kaç günde yaşadığım yüksek dozlu neşeden olsa gerek artık akan göz yaşlarımı tek kişi yattığım çift kişilik yatağımın boş kısmına yatırıyorum.
Yalnızlık her an koynuma girmeye yeltli bir fahişe gibi...
Belki de yalnızlıktan ötürü her sabah sarhoş gibiyim. Belkide fıtratım yalnızlığa Fransız...

Karımın Venedik'e gittiğinden haberdarsınız umuyorum. Karım Venedik'e gideli yaklaşık 1 hafta oldu.
Bu süre zarfında kimseyi koynuma almadım elbet. Fakat rüyalarımda gördüğüm siyahi çizgiler karım hakkında endişelenmeme neden oluyor.
Bir yanım hep acaba bu gece yalnız mı diyor?
Ben karıma güveniyorum elbet.
Fakat karım son 2 akşamdır telefonlarımı nefes nefese açıyor.
Ve konuşmayı olabildiğince asgari tutuyor.
Böyle bir şey aklımdan geçmez elbet ama?
Üffff...İtalyanın erkekleri ünlü değil mi?
Otistik pişmanlık...Otistik kuruntu!!
Yorum