Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zenginliğin Getirdiği Yalnızlık

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Zenginliğin Getirdiği Yalnızlık

Ahhh ah gençliğim...
    Geçmişi pişmanlıkla doldurmuş insanların kederlerinden bihaber olmak kadar rahatlatıcı bir şey var mı şu dünya da?
    Zengin bir babaya sahip olmak,yakışıklı, karizmatik olup tüm kızları peşinden koşturmak benim 14-21 yaş aralığımı hunharca tanımlayan sıfateler oluyor ne güzel ki.
    İçinizdeki 'güsel phebek' ve 'shekil chocuk' larında şu anda yaşadığı hayatı geçmişime özene bezene teslim ettim daha usturuplu bir yaşama evet demek için.
    Geçmişte attığım fütursuz kahkalar, şimdilerde karanlığımı beyaza boyamaya yeltli kandiller kadar 'yakın' ve 'uzak' bana.

İlkokulda ödevlerimi hep sınıf arkadaşlarıma yaptırırdım.
    Bir tost parasına yığınla ödev yaptırırdım onlara. Hiçte acımazdım nedense.
    Lise de daha acımasızdım.
    Başkarının sevgililerinie göz kırpar, kara kedi olurdum. Zengin kara kedi.
    Asla işi bir ilişki boyutuna götürmezdim ama sevgilisi olan bir kızla 'öylesine' ilgilenmem bile kız ile sevgilisinin arasının açılmasını, kızın bana meğletmesini sağlamak adına yeterli bir sebepti.
    Okulda kur yapmadığım kız yok gibi bir şey oldu lise 3'ün sonuna geldiğimde.
    Ve birleşmeden ileri gitmeyen bir kaç ilişki ile mezundum işte.
    Hiç arkadaşım olmadı...
    Bunu utanarak sıkılarak söylemiyorum.
    Okulun fenomeni olmak, beni tek tabanca kıldı yıllar yılı.
    Üniversitede de durum tamamiyle aynıydı.
    Hatta bir kaç basamak fazlası!!

Sözün özü, tek başına yaşanmış bir yaşam.
    Zenginlik hasebiyle.

Orjinal yazı sahibi: $hady View Post
    Ahhh ah gençliğim...
    Geçmişi pişmanlıkla doldurmuş insanların kederlerinden bihaber olmak kadar rahatlatıcı bir şey var mı şu dünya da?
    Zengin bir babaya sahip olmak,yakışıklı, karizmatik olup tüm kızları peşinden koşturmak benim 14-21 yaş aralığımı hunharca tanımlayan sıfateler oluyor ne güzel ki.
    İçinizdeki 'güsel phebek' ve 'shekil chocuk' larında şu anda yaşadığı hayatı geçmişime özene bezene teslim ettim daha usturuplu bir yaşama evet demek için.
    Geçmişte attığım fütursuz kahkalar, şimdilerde karanlığımı beyaza boyamaya yeltli kandiller kadar 'yakın' ve 'uzak' bana.

İlkokulda ödevlerimi hep sınıf arkadaşlarıma yaptırırdım.
    Bir tost parasına yığınla ödev yaptırırdım onlara. Hiçte acımazdım nedense.
    Lise de daha acımasızdım.
    Başkarının sevgililerinie göz kırpar, kara kedi olurdum. Zengin kara kedi.
    Asla işi bir ilişki boyutuna götürmezdim ama sevgilisi olan bir kızla 'öylesine' ilgilenmem bile kız ile sevgilisinin arasının açılmasını, kızın bana meğletmesini sağlamak adına yeterli bir sebepti.
    Okulda kur yapmadığım kız yok gibi bir şey oldu lise 3'ün sonuna geldiğimde.
    Ve birleşmeden ileri gitmeyen bir kaç ilişki ile mezundum işte.
    Hiç arkadaşım olmadı...
    Bunu utanarak sıkılarak söylemiyorum.
    Okulun fenomeni olmak, beni tek tabanca kıldı yıllar yılı.
    Üniversitede de durum tamamiyle aynıydı.
    Hatta bir kaç basamak fazlası!!

Sözün özü, tek başına yaşanmış bir yaşam.
    Zenginlik hasebiyle.

O zaman fakirlesmeniz lazim ki yaptiklarinizi birde obur taraftan gorun Pismanlik duymayin cunku muhtemelen bu gecmiste yaptiklariniz sizi gelecekte etkilyecektir, yani karsi tarafi hayatin dogal akisi icerisinde anlayacaksiniz
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

zenginlik senin sığınma alanın olmuş...aslında son derece kendine güvensiz ve amacı olan biriydin paran sana emek harcamadan iş yapma olanağı sundu bu seni tembelleştirdi ve sonunda yalnız kaldın sahte dostların yok oldu...bence gerçekten güveneceğin bi dost bul paran yokmuş gibi düşün ve o şekilde yaşa...ozaman yalnızlık nedir bilmiceksin.

Yorum

Sen zenginliğini gözümüze sokmaya calışan kafamızı karıştırarak yalnız olduğuna inandırmaya calışan birisin. Şimdi ne alakası var bunun zenginlikle. Zenginlik insanlara kötü davranmayımı ,herkesin arasını acmayımı gerektiriyor. Senin arkadaşının olmayışı zenginliğinden değil, karakterinden. şu 3500 dolarlık yatağına yatıp iyice bir düşün bakalım, iki günde zenginliğini gözümüze sokup bizi(görmediğin, bilmediğin belkide basit gördüğün bizi) bunalttıysan, cevrende seni tanıyan insanlar, ne haldeler kimbilir. Ben sana birşey söyliyim mi seni herkes alkışlar hadi bizde alkışlamış olalım, işyerindekiler, temizlikçi,n, alışveriş yaptığın mağazalar ama kim sevmez biliyormusun varsa eşin varsa sevgilin, ailen. bu muhabbetler tehlikelidir. Sen ne tür bir sevgi istiyorsun onları yaz buraya.
        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

herşey bir yere kadar.!!!!

Yorum

İşleniyor...
          X