Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çaresi var: boşvermek...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çaresi var: boşvermek...

Herkesin yaptığı bu aslında...
    biz niye yapamıyoruz?
    Bahanemiz sigarayı bırakamamanın bahanesiyle aynı gibi birşey..onların gözünde ve belki de gerçekte...

Orjinal yazı sahibi: Spring_Waltz
    onların yetiştiği ortamda da her şey boşverilmiştir... ne bileyim okb li bir anneden doğan bir çocuk illa ki okb li olacak... vurdumduymaz bir anneden doğan bir çocuk da illa ki ucundan kıyısından rahat olacak.

kesinlikle,bu da doğru bir tespit...biraz da yapıyla genle alakalı şeyler...ya bazı insanlar var,hiçbir şeyi dert etmiyorlar kendilerin,biz ufacık birşeyi hemen dert ediyoruz....
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Boşvereceğim derken boşluklarla dolmayında....
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

gen, aile ve yetiştirilme tarzı, çevre ve bizde bıraktığı etkiler, ekonomik durum, sağlık(bedensel), kültür, kişinin iç dünyasında yapılandırdığı benliği, geçmişine yüklediği anlamlar ve geleceğine dair beklentileri...vs çok neden var ama çözüm bu değil. çözüm olumsuzu nötürize etmek ve olumlu yaşantılar yaşama noktasında kendimize izin vermek. çözüm bu.
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
          ama çözüm bu değil. çözüm olumsuzu nötürize etmek
          Olumsuzu nötürize etmenin, "boşvermek"ten başka yolları da olduğuna inanmak istiyorum tabi..
          bu konuda fikri sabit olmak istemiyorum

Yorum

İşleniyor...
          X