Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayatta hickimseyi umursamadiginiz zamanlar oluyor mu ?
Hayatta hickimseyi umursamadiginiz zamanlar oluyor mu ?
Bazen, ben bu duyguyu yasiyorum, hicbirsey umrumda olmuyor, onumde birisi olse yanindan yuruyup gecebilecek durumda oluyorum ama genel anlamda nesemden birsey kaybetmiyorum hehehe.
Yalan, kuyruklu yalan Insan asik olmadan, sevmeden odundan farki var mi ? Gerci asik olunca da yontulmus odun oluyoruz o da ayri, hehehehe. Hickimseyi mi umursamiyorsun, anne baba, kardes ?
Ahaha .p Şaka bir yana hayatımda değer verdiğim dört insan var gerisi ile ilgilenmiyorum açıkcası..konuştuğum insanlar var mutlaka ama bana iyi oldukları için bende iyiyim bu sevdiğim anlamına gelmez çünkü onları özlemiyorumda.. herkesin dostuyum ama kimse dostum değil.. böylesi daha güzel.
Durust olmami istersen, bu uzun vadeli gelecek plani pek guzel gorunmuyor Kimseyi ozlememek seni uzmuyor mu ? (Yada bu 4 kisi yetiyor mu ? ) Ben birisini ozledigimde mutlu oluyordum, mesela ben kimsenin dostu degilim, kimse de benim dostum degil, boylesi hic guzel degil, hehehehe.
Kediler harikadir ama yerini alamayacaklari ve insanlarin ihtiyaci olan seyler de var, yok mu ?
Uzun vadeli emin olabilirsin .p insanların gerçek yüzünü gördükden sonra evet dört kişi yetiyor.. insanlar kötü ve ben sadece değerli kıldığım insanları özlerim yani sevdiklerimi sevmediğim insanı neden özleyim ki .p kedileri severim ama tapmam.p
Bir bikkinlik yorgunluk var sanki, denemekten bikmissiniz sanki Halbuki denemezseniz asil problem orada basliyor, o 4 kisi zaten hic eksik olmayacak, tahmin ediyorum ki aileniz onlar.
Uzun zamandır,hem umursamıyorum hem kücümsüyorum. Artık öylede yürüyorum ellerim ceplerimde omuzlarım cökük çakıl taşlarına vura vura yürüyorum hatta o cakıl taşlarının peşinden gidesim geliyor.amaçlarımı bile umursamıyorum
Uzun zamandır,hem umursamıyorum hem kücümsüyorum. Artık öylede yürüyorum ellerim ceplerimde omuzlarım cökük çakıl taşlarına vura vura yürüyorum hatta o cakıl taşlarının peşinden gidesim geliyor.amaçlarımı bile umursamıyorum
Amaclarini umursamiyorsan seni ne ayakta tutuyor ?
Yorum