Bazen, ben bu duyguyu yasiyorum, hicbirsey umrumda olmuyor, onumde birisi olse yanindan yuruyup gecebilecek durumda oluyorum ama genel anlamda nesemden birsey kaybetmiyorum hehehe.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayatta hickimseyi umursamadiginiz zamanlar oluyor mu ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: AdorabellaÇoğu zaman.
Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View PostBende bu haldeyim ama neşem eksik ayrıca ben ilaç kullanmaya başladığımda böyle oldum.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AdorabellaSevdiğimi kim söyledi .p
Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View PostPara saymak :Pso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AdorabellaAhaha .p Şaka bir yana hayatımda değer verdiğim dört insan var gerisi ile ilgilenmiyorum açıkcası..konuştuğum insanlar var mutlaka ama bana iyi oldukları için bende iyiyim bu sevdiğim anlamına gelmez çünkü onları özlemiyorumda.. herkesin dostuyum ama kimse dostum değil.. böylesi daha güzel.
Kediler harikadir ama yerini alamayacaklari ve insanlarin ihtiyaci olan seyler de var, yok mu ?Last edited by defiance; 26-01-2012, 06:45 PM.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AdorabellaUzun vadeli emin olabilirsin .p insanların gerçek yüzünü gördükden sonra evet dört kişi yetiyor.. insanlar kötü ve ben sadece değerli kıldığım insanları özlerim yani sevdiklerimi sevmediğim insanı neden özleyim ki .p kedileri severim ama tapmam.pso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Uzun zamandır,hem umursamıyorum hem kücümsüyorum. Artık öylede yürüyorum ellerim ceplerimde omuzlarım cökük çakıl taşlarına vura vura yürüyorum hatta o cakıl taşlarının peşinden gidesim geliyor.amaçlarımı bile umursamıyorumSussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fuliaçoğu zaman amaaaaannn çokta umrumdaydı modunda oluyorum
Orjinal yazı sahibi: yasi View PostUzun zamandır,hem umursamıyorum hem kücümsüyorum. Artık öylede yürüyorum ellerim ceplerimde omuzlarım cökük çakıl taşlarına vura vura yürüyorum hatta o cakıl taşlarının peşinden gidesim geliyor.amaçlarımı bile umursamıyorumso you're saying there's a chance ?
Yorum
Yorum