Arkadaslar diyelim ki cok mutlusunuz ama mutlulugunuzun kaynagi belirsiz ve birgun ortadan kalkabilir, yani demek istedigim siz hicbir caba gostermeden mutlu olmussunuz, halbuki biraz sikinti cekerek mutlu olsaydiniz belki onun kiymeti daha fazla olacakti ve onu kaybetmenin ne oldugunu bilecektiniz, ne dersiniz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mutlu olmak her zaman iyimidir ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Spring_Waltzmutluluk bulmuşsun aranıyorsun derimOrjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View PostHaklısın para kazanmak kolay değil bu devirdi. Kendi açımdan baktım olaya .so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AdorabellaMutluysam kaynağı bellidir ya çikolata yemişimdir ya da aşık olmuşumdur .pp Bir takım sıkıntılar çekerek bişeylerden fedakarlıklar ederek elde etmişsem o mutluluğu kıymeti elbette çoğalacaktır.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostBabasindan buyuk para kalmis birisini dusunun bu adamin/kadinin mutlulugu o para cekildigi anda bitecek ama bir ayakkabi boyacisi, zengin olursa da mutlu olmayi bilebilir, ayakkabi boyadiginda da, cunku ayakkabi boyarken gelecege dair umitleri vardir, zengin oldugunda da basarinin verdigi tatminden dolayi mutluluk vardir
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: yasi View PostValla bana vrsinler ben tuttururum, para varsa herkes güclü, mutlu arkadaş bn gerisini bilmem, paran olsun yolda yürüyüşün değişirso you're saying there's a chance ?
Yorum
Yorum