Duyuru

Collapse
No announcement yet.

daralıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• daralıyorum

okul ve dershane tatile girdiği için evdeyim her gün filmlerle ve kitaplarla geçiyor ve bunaldım artık...annem ve babam var evde onlardan başka yüz görmüyorum,onlarla da muhabbetim yok fazla...gerçi görsem ne olacak iki kelime laf edemiyorum çekingen yapım yüzünden...

bugün odamdan dışarı çıkmadım sayılır...bilgisayar başında geçiyor gençliğim...

insanlarla iki kelime laf edemeyişim deli ediyor beni...babam benim tam tersim ağzı çok iyi laf yapar,nasıl beceriyorlar anlamıyorum ona bile gıcık oluyorum artık galiba...

insanlarla konuşurken rahat olamıyorum,bu yüzden doğru düzgün arkadaşlıklarım olmadı,bu yüzden evden okula bir hayatım oldu,bu yüzden yaşadığım şehiri (istanbul) bile tanımıyorum,bu yüzden garson çağırmayı beceremiyorum cafe adabını bilmiyorum...

özgüvenimde biraz toparlanma yaşamıştım son dönemlerde...ama artık sıkılıyorum ne için yaşıyorum bilmiyorum...insan günde 5-10 cümleden fazla konuşmayarak geçirince günlerini,hatta aylarını,artık konuşmayı unutuyor,beceremiyorum rahat olmayı,hep kasıntı bir hava içinde oluyorum...

ulan ben de istiyorum çevreme(hangi çevre?) enerji yaymak,ortamı neşelendirmek...sıkıldım lan kendimden...

derslerim iyi gerçi,ama sıkılıyorum ne için çalışıyorum dandik bir hayatım olacak zaten neye çabalıyorum şimdi ben?

bi rahatlık yok içimde,bir gençlik enerjisi,hayata 4 elle sarılma yok bende,kiminde doğuştan var işte...

bıktım artık be...çevremde insan yok lan...ne yaşadığım bedenle barışığım,ne kendimle...sevmiyorum da kendimi...

Orjinal yazı sahibi: asad1213 View Post
    okul ve dershane tatile girdiği için evdeyim her gün filmlerle ve kitaplarla geçiyor ve bunaldım artık...annem ve babam var evde onlardan başka yüz görmüyorum,onlarla da muhabbetim yok fazla...gerçi görsem ne olacak iki kelime laf edemiyorum çekingen yapım yüzünden...

bugün odamdan dışarı çıkmadım sayılır...bilgisayar başında geçiyor gençliğim...

insanlarla iki kelime laf edemeyişim deli ediyor beni...babam benim tam tersim ağzı çok iyi laf yapar,nasıl beceriyorlar anlamıyorum ona bile gıcık oluyorum artık galiba...

insanlarla konuşurken rahat olamıyorum,bu yüzden doğru düzgün arkadaşlıklarım olmadı,bu yüzden evden okula bir hayatım oldu,bu yüzden yaşadığım şehiri (istanbul) bile tanımıyorum,bu yüzden garson çağırmayı beceremiyorum cafe adabını bilmiyorum...

özgüvenimde biraz toparlanma yaşamıştım son dönemlerde...ama artık sıkılıyorum ne için yaşıyorum bilmiyorum...insan günde 5-10 cümleden fazla konuşmayarak geçirince günlerini,hatta aylarını,artık konuşmayı unutuyor,beceremiyorum rahat olmayı,hep kasıntı bir hava içinde oluyorum...

ulan ben de istiyorum çevreme(hangi çevre?) enerji yaymak,ortamı neşelendirmek...sıkıldım lan kendimden...

derslerim iyi gerçi,ama sıkılıyorum ne için çalışıyorum dandik bir hayatım olacak zaten neye çabalıyorum şimdi ben?

bi rahatlık yok içimde,bir gençlik enerjisi,hayata 4 elle sarılma yok bende,kiminde doğuştan var işte...

bıktım artık be...çevremde insan yok lan...ne yaşadığım bedenle barışığım,ne kendimle...sevmiyorum da kendimi...
    Simdi bakalim, elinizde neler var, siz neler istiyorsunuz ? Sikayet kaynagi nedir, cozum nedir, basliyoruz.

Avantajlar,

1_ Gencsiniz (Bu cok muthis birsey, yas ilerleyince anlarsiniz kiymetini)

2_ Aileniz var (Baba veya Anne yada her ikisi eksik olsa kotu olurdu)

3_ Okuyorsunuz (Bu demektir ki Dunya`nin %60`indan daha iyi bir gelecege sahip olabilirsiniz, cunku egitim insanin iyi yasamasindaki tek belirleyici olmaya basladi)

Dezavantajlar

1_ Sosyal degilsiniz

2_ Iletisim kurmakta zorlaniyorsunuz (1. madde ile baglantili)

3_ Yalniz kalmak size iyi gelmiyor (Ben yalnizligi severim. )

Cozum,

1_ Bos vakit mutlaka oluyordur, kendinize bir hobi bulun, mesela fotograf (Insanlarla etkilesim halinde olacaginiz bir hobi olmali),

2_ Insanlara guleryuzlu olun, asik suratli gezmeyin, siz hic asik suratli bir insani begenirmisiniz ?

3_ Pozitif dusunun, gelecekte ne kadar iyi bir mesleginiz olacagini dusunun ki ozguveniniz yukselsin

4_ Ufak basarilardan mutlu olmaya calisin, basarilarinizi ailenizle paylasin, dertlerinizi de paylasin, anne-baba`nin yerini hicbirsey tutmaz cunku, onlar sizi karsiliksiz severler, dinlerler.

4 maddelik tavsiye, uygulamaya baslar baslamaz, hayat degisir, geriye bakarsiniz, bu daralan benmiydim dersiniz

Bu arada "Dedigin gibi belki bize dogustan yasam sevinci verilmemis" demis birisi Kaldi ki oyle bile olsa, alin size yasamak icin bir amac, "yasama sevinciniz icin bir kaynak arayin", onun ne oldugunu ben soyleyemem ama arayan bulur.
    Last edited by defiance; 27-01-2012, 12:45 PM.
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

Bir kitaptaydı sanırım yanlış olmasın emin değilim, iki adam birbirine bakıyor(birinin yüzü kirli diğerinin temiz) , yüzü temiz olan eliyle yüzünü silmeye calışıyor, kirli olan gerek duymuyor, temize bakıyor cünkü. Nasıl görünüyoruz dışarıdan.
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
        Bir kitaptaydı sanırım yanlış olmasın emin değilim, iki adam birbirine bakıyor(birinin yüzü kirli diğerinin temiz) , yüzü temiz olan eliyle yüzünü silmeye calışıyor, kirli olan gerek duymuyor, temize bakıyor cünkü. Nasıl görünüyoruz dışarıdan.
        Yahu bazen oyle guzel yaziyorsun ki Hayret ediyorum...

Orjinal yazı sahibi: fulia
        okuyorsun madem biraz okuldakilerle iletişim kurmayı denesen nasıl olsa yalnızım diyorsun ne kaybedeceksin seni tersleyeceklerinide sanmıyorum.Yasi insanların bana dışardan nasıl baktığınıda tahmin edebiliyorum
        Nasil bakiyorlar ?

Yorum

muhtemelen gıcık,cins,şımarık,kendini beğenmiş,laf ebesi olarak görüyorlar yada ben kendimi sevmediğim için bana öyle geliyor olabilir ben kendimi o şekilde görüyorum çünkü
          Gicikmisin ? Olabilir, simarik mi ? Olabilir, kendini begenmis ? Olmazsa olmaz, hele bu zamanda. Kendimi en mutlu hissetigim an benden en cok nefret edildigi andir, cunku birilerinin ayagina basmisimdir Sevilmek her zaman iyimidir ? hehehe

Denge onemli, ne nefret edilen ne de cok sevilen olmali insan, cok sevilen adam herseye evet diyendir, nefret edilen de tersi, aksi, huysuz vesaire, bunlarin ortasi da var

Neden sevenlere sormuyorsun, beni neden seviyorsunuz diye ?
          Last edited by defiance; 27-01-2012, 02:04 PM.

Yorum

benden ölesiye nefret eden eline geçirse boğacak birini tanıyorum beni çok sevenlerin olduğunuda biliyorum ama sanki dışardanda o şekilde görünüyormuşum gibi geliyor
            E tamam iste, bogmak istiyorsa, istesin, kendine zarar, ofkeyle kalkan zararla oturur, keskin sirke, neyse... Neden sormuyorsun, disaridan nasil gorundugunu ayrica bu kadar onemli mi nasil gorundugun ?

Yorum

amaaaannn o huge assin nefret etmesini önemsemiyorumki bana ne ederse etsin sorduğum zaman tam tersini söylediler ama ben kendimi dediğim gibi görüyorum neyse zaten dışardan nasıl göründüğümü önemli görseydim herkesin dediğine evet cevabı vermek zorunda kalacağım için kendimden ödün vermek zorunda kalırdım
              Buyuk ihtimalle yanlis goruyorsun

Yorum

belki amaaaannn boşver
                Ben zaten bosverdim

Yorum

Baydınız yani

Yorum

senimi baydık yasi?
                    Bize bayiliyormus

Yorum

boşvermek lazım ,ee hadi boşverelim, tamam boşverdik, ee ben zaten boşverdim, sonumu var mı bunun :s

Yorum

İşleniyor...
                      X