Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar gününüz nasıl geçiyor neler yapıosunuz gün içinde
Collapse
X
-
death magnetic adlı üyemiz arkadaslar gününüz nasıl geçiyor neler yapıosunuz gün içinde konusunu başlattıarkadaslar gününüz nasıl geçiyor neler yapıosunuz gün içinde
merhabalar arkadaslar baslıktada belirttiğim gibi nasıl geçiyor gününüz çalısıomusunuz okuomusunuz yoksa boş boş takılıomusunuz merak ettim cvp atın arkadaslar bölelikle birbirimizin neler yaptıgını ögrenmiş oluruz):Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: death magnetic View Postne kadar sıkıcıymıs
-
genelde günlük çocuklarla ilgileniyorum ev iş yemek sonrasında iş yerime gidiyorum akşamları foruma bakıyorum dikkatimi çeken bişey olursa yazıyorum. hafta sonu ailecek güzel bi kahvaltı sonrası sohbet ediyoruz.cumartesiler ailecek geçiyor.pazarları arabamızla geziyoruz dışarısı bizim için farketmiyor.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: fuliao filem gelene kadar yarım o iğrenç ötesi reklamlara katlanıyorsun ve bankalardan tiksinecek noktaya geliyorsun hele şu eşşekli olana gıcık oluyorum patlamış mısırda sevmem biraz cins bi insanım o konuda :P
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: fuliasinemada yarım saat reklam gösteriyorlar artık fragmanları göstermiyorlar:RpS_crying:alaska frigo sevmem zaten :P
Leave a comment:
-
bu aralr tatildeyim film izliyorum kitap okuyorum ya da nette takılıyorum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: fulianiye çıkayım evde herşey var zaten :P
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: fuliaçalışıyorum arada foruma bakıyorum,ev temizliyorum,alexle vakit geçiriyorum ama dışarı çıkmak istemiyorum nedense :P
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: asi_melek View PostYa Kaybetmemek için ugrasiyor ama gidiyor yapcak birsey yok gitmek istiyen gidyor
Orjinal yazı sahibi: fuliaçalışıyorum arada foruma bakıyorum,ev temizliyorum,alexle vakit geçiriyorum ama dışarı çıkmak istemiyorum nedense :P
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: asi_melek View PostÇok iyi olur Aslında ama öyle olmuyor
Leave a comment:
-
çalışıyorum ,hafta sonu boş boş arabamla uğraşıyorum vakit geçsin vs.. yada pc başında pinekliyorum şimdi olduğu gibi
Leave a comment:
Leave a comment: