Orjinal yazı sahibi: noWay
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Olmayan birseye nasil inaniyoruz ? Ya gercekten yoksa ?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostMajor depresyonla, depresyon ayni sey mi, salladikca batiyorsun akademik
Once burayi bir oku da major depresyon nedir ogren http://www.depressionplace.com/major_depression.html
Konuna iyi calis akademik
Klinik depresyonla, depresyon ayni sey degil, akademik
""Over 60 percent of all people who die by suicide suffer from major depression"
intihar ederek ölen her 100 kişiden 60'ında major depresyon var. bu ne demek biliyor musun? diğer depresyonları da katacak olursan, hani şu senin bilimsel sitendeki bipolar depresyon gibi, bu oran daha da yükselir.
artık matematikle uğraşman lazım, sayıları denek yaptılar filan diyebilirsin. yoksa nasıl o çok korktuğun alt olmaktan kurtulacaksın merak ediyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postdepressionplace öyle mi? batan sensin, üzgünüm. hani türkçe olarak da saçmasapan siteler vardır atıyorum saglik.com diye bir site açarlar oraya doldururlar kendilerince. bu gerçek bir kaynak değil anlıyor musun acaba? bence en güzeli sen bi site aç, sırf bilimsel görünsün diye ing. hazırla, doldur içini kafana göre kaynak diye onu göster.
""Over 60 percent of all people who die by suicide suffer from major depression"
intihar ederek ölen her 100 kişiden 60'ında major depresyon var. bu ne demek biliyor musun? diğer depresyonları da katacak olursan, hani şu senin bilimsel sitendeki bipolar depresyon gibi, bu oran daha da yükselir.
artık matematikle uğraşman lazım, sayıları denek yaptılar filan diyebilirsin. yoksa nasıl o çok korktuğun alt olmaktan kurtulacaksın merak ediyorum
Depresyon icindeki intihar orani farklidir, major depresyon icindeki farkli, kendini akilli sanabilirsin akademik ama ilk basta major depresyondan bahsetmemistik Onlarin icindeki intihar orani normal depresyon hastalarina gore cok daha yuksektir cunku, ingilizce tercumen de harikaymis, hangi anadolu lisesi ? hehehe
Kaynagimi begenmedin mi, aglarim ama hehehehe
Adin artik "Titanik" olsun seninLast edited by defiance; 03-02-2012, 01:37 AM.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostSen biliyorsun da bazilari israrla akademik takilmaya calisiyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postnerden çıkış yolu bulsan di mi? olmayan şeyler söylemekten başka çaren yok şekil-A'da olduğu gibi. bilimde hatalar olduğunu tabi ki biliyorum, çok kez belirttim örneğini bile verdim. hala son sözü söyleyen sen olursan kazanırsın sanıyorsun, hala kazanmak-kaybetmek peşindesin.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostDepresyon icindeki intihar orani farklidir, major depresyon icindeki farkli, kendini akilli sanabilirsin akademik ama ilk basta major depresyondan bahsetmemistik Onlarin icindeki intihar orani normal depresyon hastalarina gore cok daha yuksektir cunku, ingilizce tercumen de harikaymis, hangi anadolu lisesi ? hehehe
Kaynagimi begenmedin mi, aglarim ama hehehehe
Adin artik "Titanik" olsun senin
ohoo sen iyice saçmalıyorsun. inan saçmalaman nereye kadar gidecek bunu görmek için devam ediyorum yazmaya, yoksa haklı olan ortada
"Depresyon icindeki intihar orani farklidir, major depresyon icindeki farkli"
ben sana depresyon veya major depresyon içindeki oranları mı verdim? bir daha oku bakayım.
intihar edenlerin içindeki major depresyon hastalarının oranıyla, major depresyonlu hastalar arasındaki intihar oranı farklı şeylerdir. en sonunda sana alfabeyi de öğreteceğim herhalde. major depresyon hastalarının içindeki oranı da söyleyeyim yeri gelmişken, o % 15'tir. ama intihar edenlere bakarsan %50'sinde (örnekteki çalışmada %60) major depresyon vardır.
bu arada depresyon major depresyon filan diye sallıyorsun yine depressionplace'ine göre ama klinikte depresyon diyince major depresyon kastedilir. eğer minörse zaten minör depresyon denir.
zaten tartışmada batıyorsun, bir de espri konusundaki yetersizliğini belli etmesen iyi olurdu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postohoo sen iyice saçmalıyorsun. inan saçmalaman nereye kadar gidecek bunu görmek için devam ediyorum yazmaya, yoksa haklı olan ortada
"Depresyon icindeki intihar orani farklidir, major depresyon icindeki farkli"
ben sana depresyon veya major depresyon içindeki oranları mı verdim? bir daha oku bakayım.
intihar edenlerin içindeki major depresyon hastalarının oranıyla, major depresyonlu hastalar arasındaki intihar oranı farklı şeylerdir. en sonunda sana alfabeyi de öğreteceğim herhalde. major depresyon hastalarının içindeki oranı da söyleyeyim yeri gelmişken, o % 15'tir. ama intihar edenlere bakarsan %50'sinde (örnekteki çalışmada %60) major depresyon vardır.
bu arada depresyon major depresyon filan diye sallıyorsun yine depressionplace'ine göre ama klinikte depresyon diyince major depresyon kastedilir. eğer minörse zaten minör depresyon denir.
zaten tartışmada batıyorsun, bir de espri konusundaki yetersizliğini belli etmesen iyi olurdu
Bir turku vardir bilirmisiniz
http://www.sweetslyrics.com/625578.K...20Oyarlar.html
Kaynak kazanci bediiLast edited by defiance; 03-02-2012, 01:55 AM.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostDepresyon hastasi olup, bunun icinde major depresyon yasayanlarin icindeki intihar oranini verdin Titanik, ne yaptigini da mi unuttun, kimin hakli oldugu ortada, fazla kilolarini disari birak yoksa okyanusta kurtaracak kimse yok, kopek baliklari ile kahvalti edemezsin, sevgili major titanik.
Bir turku vardir bilirmisiniz
http://www.sweetslyrics.com/625578.K...n Oyarlar.html
Kaynak kazanci bedii
bak bakalım 7. sayfada neyin oranını vermişim ? seviyeyi gittikçe düşürdüğünün farkındayız da yalan söylemeye ne kadar devam edeceksin?
"intihar mintihar etmez di mi? en kolayı bilmeden konuşmak, kafana göre salla gitsin yani. neyse gerçekler ortada, intiharların % 50'si depresyon kaynaklı. "
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postbak bakalım 7. sayfada neyin oranını vermişim ? seviyeyi gittikçe düşürdüğünün farkındayız da yalan söylemeye ne kadar devam edeceksin?
"intihar mintihar etmez di mi? en kolayı bilmeden konuşmak, kafana göre salla gitsin yani. neyse gerçekler ortada, intiharların % 50'si depresyon kaynaklı. "so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostDepresyon baska major depresyon baska, major depresyon yazsa dogru olabilirdi, depresyon deyince bunun hangi depresyon oldugu ortada degil, minor de olabilir majorde. Bu sefer olmadi ama sansinizi denemekten vazgecmeyin, bir gun batmayan titanik de yapilacak. Ben inaniyorum.
sen depresyon hastası intihar mintihar etmez dedin. gördüğün gibi ediyorlar. major kelimesine sarıldın kurtarıcı diye ama kurtarmıyor. major depresyon da bir depresyondur. bunu anlamaya kapasiten yetmiyorsa yapacak bir şey yok, anlıyor ama böyle çırpınıyorsan devam et. sana yakışanı yapıyorsun. bak az önce "ne yaptığını da mı unuttun ? Depresyon hastasi olup, bunun icinde major depresyon yasayanlarin icindeki intihar oranini verdin " diyordun bana bundan pek bahsedemedin hep yaptığın bu işte önceki mesajları inkar ede ede yol almaya çalışıyorsun. komiksin.
Yorum
-
yeter artık arkadaşlar ayıp yahu...Meydanda at mı koşturuyorsunuz burası psikoloji portalı.
İşe yarayan şeyler söyliyelim.hangimiz ilmi daha yüksek diye kelimelerimizi koşturmaya kalkarsak ne anlamı kalır paylaşımın.
Burası egoların savaşıldığı yer değil barıştırıldığı yerdir.Gerçi egolar barışmaz ama terbiye de edilir .
İlim edeptir.Herkes farklıdır ve birimiz birimizden bazı konularda ileridedir fakat bu farklılıkların doğal halleridir.Farklı olmak üstün olmak değildir.Paylaşımlardan onay almak ister insan
lakin karşılıklı sataşmalara varan boyutlarda eleştiride karşı tarafa cehalet etiketi yada yetersizlik etiketi yapıştırmak olurki edebe de insanlığa da aykırıdır.Last edited by handakiyolcu; 03-02-2012, 02:13 AM.Tohum saç bitmezse toprak utansın...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Postdepresyon üst başlık, içinde major de olur minör de ki çoğunlukla major olur.
sen depresyon hastası intihar mintihar etmez dedin. gördüğün gibi ediyorlar. major kelimesine sarıldın kurtarıcı diye ama kurtarmıyor. major depresyon da bir depresyondur. bunu anlamaya kapasiten yetmiyorsa yapacak bir şey yok, anlıyor ama böyle çırpınıyorsan devam et. sana yakışanı yapıyorsun. bak az önce "ne yaptığını da mı unuttun ? Depresyon hastasi olup, bunun icinde major depresyon yasayanlarin icindeki intihar oranini verdin " diyordun bana bundan pek bahsedemedin hep yaptığın bu işte önceki mesajları inkar ede ede yol almaya çalışıyorsun. komiksin.
Okyanusta batmis olman hepimizi derinden uzdu, stop.
Seni ve fazla kilolarini kaybettigimiz icin uzgunuz, stop.
Bu telgrafin sana ulasmasi mumkun degil onuda biliyoruz, o yuzden yine stop (Cunku sen battin titanik).
Ben normal depresyon hastasindan bahsettim, depresyon hastalari icindeki cesitli gruplardan major depresyon sahibi olanlardan bahsetmedin, titanikcim, mutlu ruyalar, iyi batislar, saglam laf ebesisin ama sanirim biraz fazla kilolarin varso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: handakiyolcu View Postyeter artık arkadaşlar ayıp yahu...Meydanda at mı koşturuyorsunuz burası psikoloji portalı.
İşe yarayan şeyler söyliyelim.hangimiz ilmi daha yüksek diye kelimelerimizi piste sürersek ne anlamı kalır paylaşım.
Burası egoların savaşıldığı yer değil barıştırıldığı yerdir.Gerçi egolar barışmaz ama terbiye de edilir .
İlim edeptir.Herkes farklıdır birimiz birimizden bazı konularda ileridedir fakat bu farklılıkların doğal halleridir.Farklı olmak üstün olmak değildir.Paylaşımlardan onay almak ister insan
lakin karşılıklı sataşmalara varan boyutlarda eleştiride karşı tarafa cehalet etiketi yada yetersizlik etiketi yapıştırmak olurki edebe de insanlığa da aykırıdır.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defiance View PostSevgili dostum titanik,
Okyanusta batmis olman hepimizi derinden uzdu, stop.
Seni ve fazla kilolarini kaybettigimiz icin uzgunuz, stop.
Bu telgrafin sana ulasmasi mumkun degil onuda biliyoruz, o yuzden yine stop (Cunku sen battin titanik).
Ben normal depresyon hastasindan bahsettim, depresyon hastalari icindeki cesitli gruplardan major depresyon sahibi olanlardan bahsetmedin, titanikcim, mutlu ruyalar, iyi batislar, saglam laf ebesisin ama sanirim biraz fazla kilolarin var
Yorum
Yorum