Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Olmayan birseye nasil inaniyoruz ? Ya gercekten yoksa ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
    "normal depresyon hastası " diye bir şey yoktur. depresyon hepsini kapsar. uydurmaya devam edebilirsin.
    Sizinle bu gereksiz polemigi surdurmek isterdim ancak bir soz verdim ve buna uyacagim, normal depresyon hastasi vardir, ilacsiz sekilde, cogu zaman terapiye bile ihtiyac duymadan gecirir o donemi, buda bu geceki son yazim, iyi geceler, sürçi lisan ettiysek affola.
    so you're saying there's a chance ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: handakiyolcu View Post
      yeter artık arkadaşlar ayıp yahu...Meydanda at mı koşturuyorsunuz burası psikoloji portalı.
      İşe yarayan şeyler söyliyelim.hangimiz ilmi daha yüksek diye kelimelerimizi koşturmaya kalkarsak ne anlamı kalır paylaşımın.
      Burası egoların savaşıldığı yer değil barıştırıldığı yerdir.Gerçi egolar barışmaz ama terbiye de edilir .
      İlim edeptir.Herkes farklıdır ve birimiz birimizden bazı konularda ileridedir fakat bu farklılıkların doğal halleridir.Farklı olmak üstün olmak değildir.Paylaşımlardan onay almak ister insan
      lakin karşılıklı sataşmalara varan boyutlarda eleştiride karşı tarafa cehalet etiketi yada yetersizlik etiketi yapıştırmak olurki edebe de insanlığa da aykırıdır.
      aslında işe yarar bir konu üzerine tartıştık handakiyolcu. psikiyatrik bir hasta ilaçlarla tedavi olmalı mı olmamalı mı? sanırım psikoloji portalı buna uygun bir yer.
      psikiyatrik hastalığı olan birisi burayı okursa diye kendimizce doğru olan neyse onu savunduk. yanlış olan şey tartışmada giderek bozulan üslup ve olmayan şeyleri olmuş gibi göstermekti. kendi adıma, bundaki sorumluluğun karşıda olduğunu ve mesajlar okunursa bunun anlaşılacağını düşünüyorum. buna karşılık ben de aynı üslubumla devam edememiş olabilirim fakat onun geldiği noktaya kadar gelmedim son mesajlarda dahil.

kim sorumlu kim değil önemli olan bu değil şu an ama kendimi ifade etmek için yazıyorum. iyi geceler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
        Sizinle bu gereksiz polemigi surdurmek isterdim ancak bir soz verdim ve buna uyacagim, normal depresyon hastasi vardir, ilacsiz sekilde, cogu zaman terapiye bile ihtiyac duymadan gecirir o donemi, buda bu geceki son yazim, iyi geceler, sürçi lisan ettiysek affola.

ben bu noktaya geleceğini öngördüğüm için sonlandırmayı teklif etmiştim. belki şimdi anlamışsınızdır. "normal depresyon hastası" diye bir şey yoktur. tıp sizin kişisel kanaatlerinizden farklı diyor. kabul etmemenizin benim için bir önemi yok. iyi geceler.

Yorum

ben bu noktaya geleceğini öngördüğüm için sonlandırmayı teklif etmiştim. belki şimdi anlamışsınızdır. "normal depresyon hastası" diye bir şey yoktur. tıp sizin kişisel kanaatlerinizden farklı diyor. kabul etmemenizin benim için bir önemi yok. iyi geceler.
          Hala normal depresyon yoktur diyor ya... Yahu herkese ilac mi veriyorsunuz siz, depresyon olunca, hayret yahu! Benim icinde ilaclarinizin ve ne kadar para kazandiginizin bir onemi yok. Iyi geceler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
            Hala normal depresyon yoktur diyor ya... Yahu herkese ilac mi veriyorsunuz siz, depresyon olunca, hayret yahu! Benim icinde ilaclarinizin ve ne kadar para kazandiginizin bir onemi yok. Iyi geceler.
            depresyonda genelde ilaç tedavisi verilir. verilmese bile o "normal depresyon" değil olsa olsa minör depresyondur. sinirleriniz harap olmuş. verdiğiniz sözü tutmak iyi gelecek bence. iyi geceler tekrardan.

Yorum

depresyonda genelde ilaç tedavisi verilir. verilmese bile o "normal depresyon" değil olsa olsa minör depresyondur. sinirleriniz harap olmuş. verdiğiniz sözü tutmak iyi gelecek bence. iyi geceler tekrardan.
              hahaha, ya gicik hareketler yapmadan duramiyormusunuz acaba, (Sirin oluyor gerci), sinirlerim harap degil aksine guluyorum iyi geceler.

Yorum

İşleniyor...
              X