Benden ayrılan kız arkadasımla pazar günü görüşeceğiz ve ayrılmadan önce aldıgım hediye vardı onu vercem arasına dönmesi için bir not eklemeyi düsünüyorum sizce ne yazmalıyım onu nasıl can evinden vururum. Biraz psikolojik bunalımda kendisi çok inat vurdumduymaz umursamaz bi insan içindekini asla belli etmeyen birisi gözleri kalbi baska agzı baska konusur burcuda akrepp yardımm lütfennn:RpS_cursing:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hediyenin arasına kısa ve net onu etkileyip döndürecek not ne olabilir
Collapse
X
-
bırak gittiyse sakın uğraşma, bir kere ayrılık kelimesi girerse aranıza o sonunda olur ve sizinkine girmiş. hem duygularını belli etmiyor inatçı diyorsun nasıl bir geleceğin olabilir ki inatcı bir insanla, ben bu hatayı yaptıgım için bunu sana çok rahat söylüyorum, yolun acık olsun de, yok içinde hala bişey varsa uğraş ama sonunda yine aynı şeyleri yaşatacağını unutma.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bekore1988 View Postnormalde olması gerekn dediğin gibi ama psikoljik sorunları olan biri bunalımda hayatta hep yalnız kaldı diye cok ugrasıyorum biliorum hata ama ateşe atmak sanırım kendimi3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omenBana kalırsa o buluşmaya gitme, eğer seni arayıp neden gelmediğini sorarsa bişeyler uydur ve ikinci bir görüşme ayarla,
Seni aramazsa eğer kalbini yerinden söküp o hediyenin arasına koysan bile umurunda olmazsın..
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bekore1988 View PostBenden ayrılan kız arkadasımla pazar günü görüşeceğiz ve ayrılmadan önce aldıgım hediye vardı onu vercem arasına dönmesi için bir not eklemeyi düsünüyorum sizce ne yazmalıyım onu nasıl can evinden vururum. Biraz psikolojik bunalımda kendisi çok inat vurdumduymaz umursamaz bi insan içindekini asla belli etmeyen birisi gözleri kalbi baska agzı baska konusur burcuda akrepp yardımm lütfennn:RpS_cursing:
Yorum
-
Bir de önceki mesajları tam okumadım ayrıntılı da bilmiyorum ama bence sana kesin bir dille bitti diyorsa bitmiştir...Özellikle Akrep için böyle olduğunu düşünüyorum.Bunun üstüne fazla gitmen seni onun gözünde güçsüz biri haline getirebilir.Bence bunu yapma...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omenBana kalırsa o buluşmaya gitme, eğer seni arayıp neden gelmediğini sorarsa bişeyler uydur ve ikinci bir görüşme ayarla,
Seni aramazsa eğer kalbini yerinden söküp o hediyenin arasına koysan bile umurunda olmazsın..
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
dönmeyecekse ne yazarsan yaz dönmez, dönecekse basit bir şey yazsan bile döner. düşünmene gerek yok yani. bir yerde bir hata var ve bu sonuç oluşmuş, sen bunu giderebilecek misin? sihirli kelime aramak yerine bunu düşün ve sonuca göre konuş onunla. bu arada sana ne yazacağın konusunda da ipucu vermiş oldum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: "ahenk"o meşhur "birini seviyorsan serbest bırak" lafı iyi olabilir
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
Yorum