Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevdiğiniz için nelerden vazgeçersiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sevdiğiniz için nelerden vazgeçersiniz?

SEVMEK BAZEN VAZGEÇMEYİ BİLMEKTİR...!

İyi kalpli, yalnız bir adam, bir gün bir koza bulur. Kozanın içinde küçük bir tırtıl vardır.
    Adam çok sever bu tırtılı, onunla tüm yalnızlığını, tüm sevgisini paylaşır.

Gel zaman git zaman tırtıl büyür, güzel bir kelebek olur. Adam, kelebeğine hayran, bırakamaz bir türlü...

Aslında kelebeğin aklında dağlar, kırlar, çiçekler vardır da; kıyamaz bir türlü adama ve sevgisine, yalnız bırakamaz onu.
    Üç günlük ömrünü sevildiği ve sevdiği yerde geçirmeye hazırdır. Ama adam bilir ki;

"Sevmek bazen vazgeçmeyi de bilmektir"...

Kelebeğine son kez bakar ve onu salıverir özgürlüğüne, kırlarına, çiçeklerine doğru. Kelebek mutlu olmasına mutlu olur
    ama hiç bir meltem, hiç bir çiçek yaprağı adamın avucunun sıcaklığını andırmaz. Aklında adam, o çiçek senin bu çiçek
    benim dolaşır saatlerce. Adam bir kelebeğe sevdalı, bakıp durur boşluğuna. Kelebekse hâlâ konacak sıcak bir avuç
    aramakta...

Böylece kelebek şunu anlar:

Bazen ait olduğumuz yer orasıdır; sıcak bir avuçtur, biliriz ama o yerin bize ait olma ihtimali bir hiçtir...

Böylece adam şunu anlar:

Hiç bir sevdayı yalnızca sevgiyle yaşatamazsınız..

O günden sonra kelebek, adama duyduğu özlemi gömecek bir dağ aramaya başlar, ama gücü tükenene dek
    arayıp da bulamayınca anlar ki;

Hiçbir dağ bir özlemi gömebileceğiniz kadar büyük değildir.

Adamsa artık sevdasını koyar sımsıcak avuçlarına; kelebeğin yerine...

Herkes bir şeyler yaşar; iyi ya da kötü, doğru ya da yanlış.
    Yaşadıklarından bir çıkarım yaparak hayatına bir yol verir; aynı zamanda düşüncelerine de...

YA SİZ SEVDİĞİNİZ İÇİN NELERDEN VAZGEÇERSİNİZ.....
    Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Sevmek ve vazgeçmek...Ah bi sevdiğim olsaydı da uğruna fedakarlıklar yapabilseydim...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Öyle sevdalar, aşklar yok hepsi bize hayatı güzel göstermek adına anlatılmış fantastik hikayeler. Şu zamanda benim kişiliğimden hayatımdan sevdiğim şeylerden ödün vermemi istemeyecek, ilişkiler makbuldur.
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
        Öyle sevdalar, aşklar yok hepsi bize hayatı güzel göstermek adına anlatılmış fantastik hikayeler. Şu zamanda benim kişiliğimden hayatımdan sevdiğim şeylerden ödün vermemi istemeyecek, ilişkiler makbuldur.
        henüz sizin karşınıza çıkmamış bence. ben sevdiğim için ailemden ve canımdan bi parça olan oğlumdan vazgeçtim. çok şükür şuan hepsi bi arada önce vazgeçtim sonrada hepsini yavaş yavaş toparladım.
        Derdimi dinledim,Derdimden iğrendim.....Onun derdini gördüm,Derdime imrendim...Düne, Bugüne, Yarına HAMD OLSUN!!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arzuş View Post
          henüz sizin karşınıza çıkmamış bence. ben sevdiğim için ailemden ve canımdan bi parça olan oğlumdan vazgeçtim. çok şükür şuan hepsi bi arada önce vazgeçtim sonrada hepsini yavaş yavaş toparladım.
          Kimseyle yaşadıklarımı, sahip olduklarımı kıyaslayacak durumda değilim. Vazgecmek aşamasına gelene kdr , arada neleri kaçırdıkta sıra vazgecmeye geldi.

Yorum

Hiçbir şeyden vazgeçmem.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Kendimden vazgeçerim.

Yorum

Mecnuna sormuşlar sen kimsin?
                leyla demiş.

Sevgi palavraları sıkmak kolaydır.Kişi maksudu maşuku için kendisinden de vazgeçer.Herkes sevdiğini kendisi için sever lakin çok az istisna ise maşuku maşuk için sever...
                Last edited by handakiyolcu; 02-02-2012, 09:25 PM.
                Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Gerçekten seven biri için herşeyden, ama gerçekten sevdiğine emin olmam lazım
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

hiçbişeyden
                    İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                    hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                    anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

maalesef insan kendinden ödün veriyor sevdiği için aslında bu kötü bir şey ama farkında olamıyor işte bazen kaybetmemek için olduğu gibi görünemiyor öyle davranamıyor kendi kendini yemekten başka hiç birşey yapmıyor. büyük konuşmayı sevmem ama sevdiğim için tırnağımdan bile vazgeçmem artık . çok şükür sevdiğim falanda yok
                      Ummadık Aşk Kalp Yarar..

Batacağım çok çamur çıkacağım çok batak var...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melankoly View Post
                        maalesef insan kendinden ödün veriyor sevdiği için aslında bu kötü bir şey ama farkında olamıyor işte bazen kaybetmemek için olduğu gibi görünemiyor öyle davranamıyor kendi kendini yemekten başka hiç birşey yapmıyor. büyük konuşmayı sevmem ama sevdiğim için tırnağımdan bile vazgeçmem artık . çok şükür sevdiğim falanda yok
                        Sevgiden kastınız ne sizin?
                        sevdiğim için tırnağımdan bile vazgeçmem diyorsun demekki tek muhatabın kendinsin.
                        Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Pardonda neden sevgiler için bişeylerden vazgeciyoruz, neye alıştırılıyoruz, daha baştan herşey kötü gösteriliyor , her ne olursa olsun bişeylerden vazgecip acımı cekmek laızm,sevginini vazgecebilmek olduğunu kim söylüyor,o bahsedilen başka türlü bir aşk. Bence sevgi karşındakinin birşeylerden vazgecmesini beklememek olmalı.Kimse kimsenin hayatına sığmak ,sığdırılmak zorunda kalmazdı. Fazlalıklarını kırpta gel.:S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                            biz neden böyleyiz hurricane? sürekli mantık ön planda ?
                            Ben canım yandığı için böyle diyorum bakma sen mantığımın ön planda oluşuna. Aslında duygusal aptalın tekiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                              benim yapımdan dolayı böyle aslında yapımdan çok nörolojik kaynaklı diyeyim
                              Nörolojik. Böyle görmek hoşunuza gittiğinden olsa gerek

Yorum

İşleniyor...
                              X