Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Reçetede yazan önemli mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Reçetede yazan önemli mi?

Ben kendimi anksiyete teşhisi konmuş bir hasta olarak biliyorum fakat doktor ikidir bipolar depresyon yazıyor reçeteye reçetede yazan normal doktorlarda olduğu gibi geçiştirme amaçlı olabiliyor mu yoksa dikkate almalı mıyım nasıl bipolar depresyon olur diye de düşünüyorum şimdi

Orjinal yazı sahibi: TTOLR View Post
    Ben kendimi anksiyete teşhisi konmuş bir hasta olarak biliyorum fakat doktor ikidir bipolar depresyon yazıyor reçeteye reçetede yazan normal doktorlarda olduğu gibi geçiştirme amaçlı olabiliyor mu yoksa dikkate almalı mıyım nasıl bipolar depresyon olur diye de düşünüyorum şimdi
    yazıyorsa vardır bir bildiği doktorun ama sınamak istiyorsan o doktoru farklı bir doktora daha çıkarak orta yolu bulursun

bipolar bozukluk anksiyetiye göre biraz daha ağır etkileri olabiliyor ...
    intihar , aşırı dini düşünceler, varoluş sebeplerini sorgulama, içe ve dışa dönük saldırganlık, öfke sorunları, dejavu, kulak çınlaması, konuşma sorunları unutkanlık, hafıza sorunları, tat alamama farklı tatlar alma hissi farklı kokular alma hissi aşırı hassasiyet kaygı ve birçok belirti bipolar bozuklukla alakalı olabilir...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
      yazıyorsa vardır bir bildiği doktorun ama sınamak istiyorsan o doktoru farklı bir doktora daha çıkarak orta yolu bulursun

bipolar bozukluk anksiyetiye göre biraz daha ağır etkileri olabiliyor ...
      intihar , aşırı dini düşünceler, varoluş sebeplerini sorgulama, içe ve dışa dönük saldırganlık, öfke sorunları, dejavu, kulak çınlaması, konuşma sorunları unutkanlık, hafıza sorunları, tat alamama farklı tatlar alma hissi farklı kokular alma hissi aşırı hassasiyet kaygı ve birçok belirti bipolar bozuklukla alakalı olabilir...
      bunların hiçbiri bende yok ki benim doktora tek söylediğim sürekli endişeli bir ruh halinde olduğum, kuru yerden nem kaptığım ve artık bu kaygıların beni yorduğuydu hatta ilaç bırakmak istedim hala kaygılısın bırakmamalısın dedi hiç bipolar depresyonun bahsi geçmedi

Yorum

En kesin bilgiyi doktorundan alırsın ona niye sormuyorsun teşhisini.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Post
          En kesin bilgiyi doktorundan alırsın ona niye sormuyorsun teşhisini.
          gittiğim zaman sorarım tabii ki ancak öyle olsa zaten lityum kullanmam gerekmez miydi? bana söylediği şey bu geçirdiğim sınav döneminin anksiyetik belirtileri tetiklediğiydi ama kağıda neden öyle yazdı ona anlam verebilmiş değilim

Yorum

bunların hiçbiri bende yok ki benim doktora tek söylediğim sürekli endişeli bir ruh halinde olduğum, kuru yerden nem kaptığım ve artık bu kaygıların beni yorduğuydu hatta ilaç bırakmak istedim hala kaygılısın bırakmamalısın dedi hiç bipolar depresyonun bahsi geçmedi
            kullandığın ilaç ismini yazabilirmisin

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Lustral 50 mg kullanıyorum ve doktor gidişattan memnun yani kaygılarımı büyük ölçüde kontrol altına alabildim, malum sınav da yaklaşıyor zaten..

Yorum

Lustral 50 mg kullanıyorum ve doktor gidişattan memnun yani kaygılarımı büyük ölçüde kontrol altına alabildim, malum sınav da yaklaşıyor zaten..
                boş veer sen oraya ne yazdığına bakma ilacını kullan Lustral genel içerikli bir ilaç okb anksitiye mani iyi geliyorsa devam et

KuzuZade

Yorum

boş veer sen oraya ne yazdığına bakma ilacını kullan Lustral genel içerikli bir ilaç okb anksitiye mani iyi geliyorsa devam et
                  öyle de malum evhamlandım yine tanrım bipolar depresyona mı girdim farkında olmadan diye ama belirtilere bakıyorum olamaz yahu mümkün değil zaten hayattan bezmişim ne manisi ne atağı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                    bipolar bozukluk için tek kullanılan ilaç lityum değildir
                    mutlaka vardır başka şeyler ama bende böyle birşey yok tek yaşadığım kalbim sıkışıyor, bunalıyorum zaman zaman sonra panikliyorum bipolar depresyon da nereden çıktı şimdi onu anlamıyorum hatta sınav dönemi bittiğinde bu belirtilerin de ortadan kalkacağını düşünüyor doktorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                      bence bi dahaki görüşmede doktoruna sor sana konulan teşhisi en doğru cevabı o verir sana
                      soracağım soracağım da bipolar olamam ya bunların hiçbiri bende yok bak sinirim bozuldu şimdi sıkıntı bastı hey allahım

Yorum

soracağım soracağım da bipolar olamam ya bunların hiçbiri bende yok bak sinirim bozuldu şimdi sıkıntı bastı hey allahım
                        senin anksitiye bipolaramı dönüyor ne

KuzuZade

Yorum

senin anksitiye bipolaramı dönüyor ne
                          deme öyle deme şimdi tüm gün sıkıntı yaparım kendime bunu doktorun kapısına mı dayansam napsam :RpS_flapper: yok vallahi olamam yani olsam bilirim doktor musun nerden bileceksin demeyin insan kendini tanır ya

Yorum

deme öyle deme şimdi tüm gün sıkıntı yaparım kendime bunu doktorun kapısına mı dayansam napsam :RpS_flapper: yok vallahi olamam yani olsam bilirim doktor musun nerden bileceksin demeyin insan kendini tanır ya
                            sıkıntı etme kendine kendine sen ilacı kullanmaya devam et sınavlar bitsin büyük ihtimal kurtulacaksın...

ama nefes egzersizi yap karından diyaframdan uzun uzun ve yavaş nefes almayı alışkanlık haline getir rahatlayacaksın. gögüsten alman seni daha çok heyecanlandırır ve kaygılandırır...

KuzuZade

Yorum

ne sorun etmişsin yaa senin yüzünden bende de sinir bozukluğu hastalığı çıkacak :RpS_razz:

o ilacı anksiyete tanısıyla yazsaydı devlet muhtemelen karşılamayacaktı ilacın parasını, sen ilacı alabil diye yapmıştır. genelde ondan olur bu fark.

Yorum

İşleniyor...
                              X