Bence herseyin baslangic ve bitis noktasi burasi, ne kadar basarisiz gorunseniz de, toplumdan kendinizi ne kadar dislanmis hissetsenizde kendinizi sevmeyi ogrenmelisiniz, hic kimse dort dortluk degil, kimse herseyi basaramiyor, kimi kor oluyor ama cok iyi bir muzisyen oluyor, kimi sosyal becerisi zayif ama muthis bir matematikci oluyor, kendi becerilerinizi kesfedin, onlarla gurur duyun, kendinize saygi gosterin ve sevin, basarilarinizi ve uzuntulerinizi insanlarla paylasin, ne derler diye korkmayin, en kotusu sizi kucumserlerler veya hic dinlemezler, ne kaybedersiniz ?
Birisine asik olmadan once gidip yanina beni severmisin acaba sen, ben sana asik olmaya karar verdim diyormusunuz, demek ki denemeden anlasilmiyor, korkmayin denemekten, birkac kez eliniz yansin, sorun degil, sonucta kalbiniz ve beyniniz hala durdukca ve nefes aldikca hayatta daima umit olacaktir.
Psikiyatr`lara gidin, onlarin tavsiyelerine uyun ama sunu unutmayin, hicbir kimyasal ilac, kalbiniz ve beyniniz kadar guclu degil.
Sizcede boyle degil mi ?
Birisine asik olmadan once gidip yanina beni severmisin acaba sen, ben sana asik olmaya karar verdim diyormusunuz, demek ki denemeden anlasilmiyor, korkmayin denemekten, birkac kez eliniz yansin, sorun degil, sonucta kalbiniz ve beyniniz hala durdukca ve nefes aldikca hayatta daima umit olacaktir.
Psikiyatr`lara gidin, onlarin tavsiyelerine uyun ama sunu unutmayin, hicbir kimyasal ilac, kalbiniz ve beyniniz kadar guclu degil.
Sizcede boyle degil mi ?
Yorum