Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendinizi seviyormusunuz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendinizi seviyormusunuz ?

Bence herseyin baslangic ve bitis noktasi burasi, ne kadar basarisiz gorunseniz de, toplumdan kendinizi ne kadar dislanmis hissetsenizde kendinizi sevmeyi ogrenmelisiniz, hic kimse dort dortluk degil, kimse herseyi basaramiyor, kimi kor oluyor ama cok iyi bir muzisyen oluyor, kimi sosyal becerisi zayif ama muthis bir matematikci oluyor, kendi becerilerinizi kesfedin, onlarla gurur duyun, kendinize saygi gosterin ve sevin, basarilarinizi ve uzuntulerinizi insanlarla paylasin, ne derler diye korkmayin, en kotusu sizi kucumserlerler veya hic dinlemezler, ne kaybedersiniz ?

Birisine asik olmadan once gidip yanina beni severmisin acaba sen, ben sana asik olmaya karar verdim diyormusunuz, demek ki denemeden anlasilmiyor, korkmayin denemekten, birkac kez eliniz yansin, sorun degil, sonucta kalbiniz ve beyniniz hala durdukca ve nefes aldikca hayatta daima umit olacaktir.

Psikiyatr`lara gidin, onlarin tavsiyelerine uyun ama sunu unutmayin, hicbir kimyasal ilac, kalbiniz ve beyniniz kadar guclu degil.

Sizcede boyle degil mi ?
    so you're saying there's a chance ?

kendini sevmek meziyetlerle olmuyor pek. bu şekilde sayılabilecek hiç bir özelliği olmayan birisinin de kendiyle ne kadar barışık olduğunu görebiliyoruz ve aynı şekilde tam tersini de. bu yaşantılarla kazanılan bir şey bence. yetenekleriniz önemli, onları geliştirin; ama kendinizi sevilmeye değer bulmak için çok fazla özellik aramanıza gerek yok kendinize.

Yorum

hayır kendimi sevmiyorum,sevilecek bir insan değilim
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
        kendini sevmek meziyetlerle olmuyor pek. bu şekilde sayılabilecek hiç bir özelliği olmayan birisinin de kendiyle ne kadar barışık olduğunu görebiliyoruz ve aynı şekilde tam tersini de. bu yaşantılarla kazanılan bir şey bence. yetenekleriniz önemli, onları geliştirin; ama kendinizi sevilmeye değer bulmak için çok fazla özellik aramanıza gerek yok kendinize.
        Kendinizi sevmeniz icin birseyler basarmak zorundasiniz, gerisi hikayedir, "hicbir meziyeti olmayan" bir insan da yoktur. Farkinda degildir ancak yada tembeldir. Sevmek ve sevilmek icin de bir neden lazim, agac veya essek degilm ki nedensiz yere seveyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
          yeteneksizsiniz türkiye'nin ilk elemelerine bakın, ne kadar kendini seven, kendiyle barışık tipler var
          onları anlamaya çalışın.
          onları bir çözdünüz mü zaten tamamdır

Onlari anlamak da bir sanat, isin garibi aslinda onlar olmasa bu Dunya`da hayatin devam etmeyecegi gercegi, yani Dunya zeka ustune degil de elenme uzerine kurulmus, kimi akliyla, kimi de sopasiyla ya da sansiyla hayatta kaliyor Bunlar da sansa yasayanlar

Yorum

Evet hemde çok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
              yanlış anlaşılmasın, ben onları aşağılamadım
              hatta "gereksiz bile olsa" kendine güveni olan insanlara hayran kalıyorum.
              bir arkadaş, özelliği olmayanlar da kendilerini seviyor demiş de.
              Dunya uzerinde "ozelligi olmayan" bir tane bile insan yok ama farkinda olmayan milyar tane insan var

Yorum

Bal gibi de herkes kendisini seviyor.Çünkü herkes kendisinden yaşadıklarından yakınıyor...
                Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
                  Kendinizi sevmeniz icin birseyler basarmak zorundasiniz, gerisi hikayedir, "hicbir meziyeti olmayan" bir insan da yoktur. Farkinda degildir ancak yada tembeldir. Sevmek ve sevilmek icin de bir neden lazim, agac veya essek degilm ki nedensiz yere seveyim.
                  öyle olsaydı buluş yapan bilim adamı, resitaller veren bir piyanist vs. kendini en çok seven bunlar olurdu. her insanın belirgin bir meziyeti olmayabilir. çocukluğundan itibaren değer görmemiş birisi, çok iyi resim yapabiliyor diye kendiyle barışamaz. ama böyle bir yeteneği, üstün zekası olmasa da değer görerek yetişen birisi kendiyle barışık olur.

Yorum

kendimi seviyorummmmmmmm
                    "-Çıkmaz o yol"
                    diye uyaranlar...
                    ben yürümeyi seviyorum
                    anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

ben kendimle özelim sadece kendim ben sıkıntım olursa ben bişey olursa yine benle ile hallederim özgüvenim çok yüksektir sadece mükemmeliyetçiyimdir.
                      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
                        Bence herseyin baslangic ve bitis noktasi burasi, ne kadar basarisiz gorunseniz de, toplumdan kendinizi ne kadar dislanmis hissetsenizde kendinizi sevmeyi ogrenmelisiniz, hic kimse dort dortluk degil, kimse herseyi basaramiyor, kimi kor oluyor ama cok iyi bir muzisyen oluyor, kimi sosyal becerisi zayif ama muthis bir matematikci oluyor, kendi becerilerinizi kesfedin, onlarla gurur duyun, kendinize saygi gosterin ve sevin, basarilarinizi ve uzuntulerinizi insanlarla paylasin, ne derler diye korkmayin, en kotusu sizi kucumserlerler veya hic dinlemezler, ne kaybedersiniz ?

Birisine asik olmadan once gidip yanina beni severmisin acaba sen, ben sana asik olmaya karar verdim diyormusunuz, demek ki denemeden anlasilmiyor, korkmayin denemekten, birkac kez eliniz yansin, sorun degil, sonucta kalbiniz ve beyniniz hala durdukca ve nefes aldikca hayatta daima umit olacaktir.

Psikiyatr`lara gidin, onlarin tavsiyelerine uyun ama sunu unutmayin, hicbir kimyasal ilac, kalbiniz ve beyniniz kadar guclu degil.

Sizcede boyle degil mi ?
                        Dediklerinin bir kısmına katılıyorum , her insan kendini mutlu etmenin yollarını aramalı ve bu sayede kendini sevmeli. toplumdan kendinizi ne kadar dislanmis hissetsenizde kendinizi sevmeyi ogrenmelisiniz bu kısım mesala benim için olası değil. Ama başkası bunu kafaya takmayabilir.
                        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                          öyle olsaydı buluş yapan bilim adamı, resitaller veren bir piyanist vs. kendini en çok seven bunlar olurdu. her insanın belirgin bir meziyeti olmayabilir. çocukluğundan itibaren değer görmemiş birisi, çok iyi resim yapabiliyor diye kendiyle barışamaz. ama böyle bir yeteneği, üstün zekası olmasa da değer görerek yetişen birisi kendiyle barışık olur.
                          gerizekalinin birisine cok iyisin yavrucum, harikasin diyerek buyutulmesi gibi mi Heheh, dogru aslinda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
                            ben kendimle özelim sadece kendim ben sıkıntım olursa ben bişey olursa yine benle ile hallederim özgüvenim çok yüksektir sadece mükemmeliyetçiyimdir.
                            İmzandaki yahudinin bahsettiği aciz tanrı hangi tanrı?
                            Tohum saç bitmezse toprak utansın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                              Dediklerinin bir kısmına katılıyorum , her insan kendini mutlu etmenin yollarını aramalı ve bu sayede kendini sevmeli. toplumdan kendinizi ne kadar dislanmis hissetsenizde kendinizi sevmeyi ogrenmelisiniz bu kısım mesala benim için olası değil. Ama başkası bunu kafaya takmayabilir.

Suradan bakin, onlar sizi disladilarsa, muhtemelen sizin gibi baskalarini da disladilar, onlari arayin, bulun ve birlik olun, akilli olun.

Yorum

İşleniyor...
                              X