Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız arkadaşım güzellikleri sevmiyo lütfen yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Cok büyük bir yanılgı ve yanlışlık içindesin. kız arkadaşın senin gördüğün yada başklarının güzel dediği şeye güzel bulması gerekmiyor ki? bir kere güzellik görecelidir. insandan insana değiken bir unsur. inatla güzel bulduğu bir şeye güzel değildir söylerseniz belkide cok daha mantıklı olabilirdi. hani inatlaşmak gibi bişey.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

tamamiyle utangacliktan kaynaklaniodur.. Guzel sozleri solemek yerine yuzune, kagitla anlat mektupla anlat, yada emailine mailler at daha hos gelicektir ona. ve her defasinda soylenen guzel seyler SIkabilirde onu... Sozlerinel degil, yaptiklarinla ifade et sevdigini.. onunla ilgilendigini..

Yorum

Yap bir 3'lü bak bu güzelliği kimse yapmaz. :32:
        Yok..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Post
          söylemeyi unuttum sürpriz yapmaktan da pek hoşlanmıo. örneğin yarın otobüsü var gidecek. benim otogara gittiğimi görünce pek hoşnut olmuyo. ama ben de onu uğurlamak istiyorum

kesinlikle gitmelisin.. ama ona solememen gerekiyor.. soledin mi supriz olmuo ki. tabiki gelme istemem dicek.. seni zora sokmak istemiodur. yada iyi bir sey yaptigin icin onun karsisinda boburlenmeni sevmiyor olabilir.. supriz yapicaksan solememen gerek..

Yorum

İşleniyor...
          X