Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kız arkadaşım güzellikleri sevmiyo lütfen yardım edin
Collapse
X
-
Kız arkadaşım güzellikleri sevmiyo lütfen yardım edin
yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. kendisi çok iyi bir insan bu da beni etkilemişti zamanındaşu anda daha yakından tanımaya çalışıyorum ve bana mantıksız gelen huylarını keşfettim. örneğin güzel duygu dolu romantik sözleri içimden gelerek ona söylediğimde bundan haz duymadığını itici geldiğini söyledi. bu şekilde konuşan bir kızın gönlüne nasıl sahip olabilirim kendime nasıl bağlayabilirim çünkü onu gerçekten seviyorum. böyle bir karakter çevremde hiç görmedim nasıl duygular içerisinde olurlar hiçbir fikrim yok LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Etiketler: Yok
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Postsöylemeyi unuttum sürpriz yapmaktan da pek hoşlanmıo. örneğin yarın otobüsü var gidecek. benim otogara gittiğimi görünce pek hoşnut olmuyo. ama ben de onu uğurlamak istiyorum
kesinlikle gitmelisin.. ama ona solememen gerekiyor.. soledin mi supriz olmuo ki. tabiki gelme istemem dicek.. seni zora sokmak istemiodur. yada iyi bir sey yaptigin icin onun karsisinda boburlenmeni sevmiyor olabilir.. supriz yapicaksan solememen gerek..
-
tamamiyle utangacliktan kaynaklaniodur.. Guzel sozleri solemek yerine yuzune, kagitla anlat mektupla anlat, yada emailine mailler at daha hos gelicektir ona. ve her defasinda soylenen guzel seyler SIkabilirde onu... Sozlerinel degil, yaptiklarinla ifade et sevdigini.. onunla ilgilendigini..
Leave a comment:
-
Cok büyük bir yanılgı ve yanlışlık içindesin. kız arkadaşın senin gördüğün yada başklarının güzel dediği şeye güzel bulması gerekmiyor ki? bir kere güzellik görecelidir. insandan insana değiken bir unsur. inatla güzel bulduğu bir şeye güzel değildir söylerseniz belkide cok daha mantıklı olabilirdi. hani inatlaşmak gibi bişey.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Posthepinizin yorumları için teşekkür ediyorum arkadaşlar. en doğru yorumu yapan ise kutup83 olmuştur. çünkü kız arkadaşım: ben görmek istiyorum görmediğim bir şeye inanmak istemiyorum ve geleceğe bakmak istiyorum bunun üzerine bir hayat kurmak istiyorum diyerek ifade etti bana.
kutup83 e bir plaket verelim
Leave a comment:
-
hepinizin yorumları için teşekkür ediyorum arkadaşlar. en doğru yorumu yapan ise kutup83 olmuştur. çünkü kız arkadaşım: ben görmek istiyorum görmediğim bir şeye inanmak istemiyorum ve geleceğe bakmak istiyorum bunun üzerine bir hayat kurmak istiyorum diyerek ifade etti bana.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Posthizmet derken nasıl bir hizmet
Kitaba göre aldığın hediyelerle de sevdiğini anlatabilirsin. Sonra nitelikli beraberlik var. Buda onunla daha çok zaman geçirmek istediğini söyler bunu gerçeğe dönüştürürsen de sevdiğini anlatabilirsin. Dokunsal temas mesela. Onda da sarılman söz konusu
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Postyaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. kendisi çok iyi bir insan bu da beni etkilemişti zamanındaşu anda daha yakından tanımaya çalışıyorum ve bana mantıksız gelen huylarını keşfettim. örneğin güzel duygu dolu romantik sözleri içimden gelerek ona söylediğimde bundan haz duymadığını itici geldiğini söyledi. bu şekilde konuşan bir kızın gönlüne nasıl sahip olabilirim kendime nasıl bağlayabilirim çünkü onu gerçekten seviyorum. böyle bir karakter çevremde hiç görmedim nasıl duygular içerisinde olurlar hiçbir fikrim yok LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ama gerçek fikrimi söyleyeyim, sorun sadece bu değil. sürprizden de hoşlanmıyorsa eğer, hoşlanmadığı belki de sensin. o zaten senden emin değilken bir de sen ısrarlı davranınca iyice itiyorsundur onu. ben pek sağlıklı görmüyorum bu ilişkinin gidişatını. umarım yoluna girer.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Postyaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. kendisi çok iyi bir insan bu da beni etkilemişti zamanındaşu anda daha yakından tanımaya çalışıyorum ve bana mantıksız gelen huylarını keşfettim. örneğin güzel duygu dolu romantik sözleri içimden gelerek ona söylediğimde bundan haz duymadığını itici geldiğini söyledi. bu şekilde konuşan bir kızın gönlüne nasıl sahip olabilirim kendime nasıl bağlayabilirim çünkü onu gerçekten seviyorum. böyle bir karakter çevremde hiç görmedim nasıl duygular içerisinde olurlar hiçbir fikrim yok LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ne kadar istesin istemesin heyecanını yitirmiş gibi yavuklun sen atraksiyon yapmaya devam et...Last edited by BeyZade; 08-02-2012, 12:06 PM.
Leave a comment:
-
arkadasım kendini tutmak zorundasın ben tutamadım ayrılık kapıyı calar ona göre o senden güzel sözleri duymak istediğini kendi söylesin söylettirmeye bak
Leave a comment:
-
Bence ki sen beni iyi dinle arkadaşım. Herkes ,el ele göz göze oturmaktan hoşlanacak, her kız, şiirler okunmasından, güzel sözler söylenmesinden hoşlanacak, diye birşey yok. Demekki kız romantik değil tabi bu onun duygusal olmadığınıda göstermez, belki ona söylenilmesini istediği şeyleri sadece senin davranışlarında görmek istiyor seni seviyorum demezsin ama tam anlamıyla sararsın onu söylemene gerek kalmaz gibi.Daha eğlenceli, farklı paylaşımlardan hoşlanıyor olabilir. Burda kıza duygusuz, sorunları var, grecmişte ilgisiz sevgisiz büyümüş demenin mantığı yok , herkes sevgiyi ilgiyi aynı şekilde görmek istemz.
Leave a comment:
-
romantizmi sevmiyorsa, matematik, fizik, kimya, bioloji, mühendislik gibi şeylerden bahset.
romantizm aslında kadınları o kadar etkilemez. erkeğin marifet göstermesini beklerler.
kadınları daha çok erkeğin yetenekleri ve becerilerinden etkilenirler.
örneğin ben müzikal yeteneklerimi sergilerim ve bana sırılsıklam aşık olurlar.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Postsöylemeyi unuttum sürpriz yapmaktan da pek hoşlanmıo. örneğin yarın otobüsü var gidecek. benim otogara gittiğimi görünce pek hoşnut olmuyo. ama ben de onu uğurlamak istiyorum
Leave a comment:
Leave a comment: