Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız arkadaşım güzellikleri sevmiyo lütfen yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız arkadaşım güzellikleri sevmiyo lütfen yardım edin

yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. kendisi çok iyi bir insan bu da beni etkilemişti zamanında şu anda daha yakından tanımaya çalışıyorum ve bana mantıksız gelen huylarını keşfettim. örneğin güzel duygu dolu romantik sözleri içimden gelerek ona söylediğimde bundan haz duymadığını itici geldiğini söyledi. bu şekilde konuşan bir kızın gönlüne nasıl sahip olabilirim kendime nasıl bağlayabilirim çünkü onu gerçekten seviyorum. böyle bir karakter çevremde hiç görmedim nasıl duygular içerisinde olurlar hiçbir fikrim yok LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

muhtemelen ailesinden bariz şekilde sevgi görmemiş. yani senin ona gösterdiğin şekilde bi sevgiyi daha önceden görmemiş olabilir. yetiştirilme tarzıyla alakalı yani. tıpkı benim gibi. ben de ömrüm boyunca anne babamdan ya da başkalarından seni seviyorum yada sevgiyi aşırı şekilde görmedim. bu yüzden bizim gibi tipler aşırı utangaç sıkılgan olur. kız arkadaşının durumu bana göre budur. ve sana tavsiyem sevgini ona bi anda büyük boyutlarda gösterme. alıştıra alıştıra sevgini yükle ona

Yorum

Ben de eskiden böyleydim. Kız seni seviyorsa ve bundan eminsen bence hoş romantik sözler söylemeye devam et..kim demiş hoşlanmam diye utangaçlığından kaynaklanıyordur

Yorum

sickness ın dediği gibi utangaç ve sıkılgan ama güler yüzlü hayatı dolu dolu yaşayan birisi. babası vefat etmiş ve vefatından sonra çok acılar çekmişler. romantik olmadan duygusallığa nasıl inebilirim. yani bir anda bu kızı nasıl şaşırtabilirim

Yorum

o beni sevip sevmediğinden emin değil bir hoşlantı var ama onda tam olarak sevgi olmadığını düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gokan2000 View Post
            sickness ın dediği gibi utangaç ve sıkılgan ama güler yüzlü hayatı dolu dolu yaşayan birisi. babası vefat etmiş ve vefatından sonra çok acılar çekmişler. romantik olmadan duygusallığa nasıl inebilirim. yani bir anda bu kızı nasıl şaşırtabilirim
            arkadaşım dediğim gibi zamanla alışır hale gelir. sen de sevgini başlarda küçük boyutlarda göster onu buna alıştır sonra istediğin gibi davranırsın o da bundan sıkılmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
              arkadaşım dediğim gibi zamanla alışır hale gelir. sen de sevgini başlarda küçük boyutlarda göster onu buna alıştır sonra istediğin gibi davranırsın o da bundan sıkılmaz
              yardımın için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                yardımın için teşkkürler

Yorum

Başka değişik fikir ve düşüncelere açığım yorum yapabilirsiniz

Yorum

yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz. kendisi çok iyi bir insan bu da beni etkilemişti zamanında şu anda daha yakından tanımaya çalışıyorum ve bana mantıksız gelen huylarını keşfettim. örneğin güzel duygu dolu romantik sözleri içimden gelerek ona söylediğimde bundan haz duymadığını itici geldiğini söyledi. bu şekilde konuşan bir kızın gönlüne nasıl sahip olabilirim kendime nasıl bağlayabilirim çünkü onu gerçekten seviyorum. böyle bir karakter çevremde hiç görmedim nasıl duygular içerisinde olurlar hiçbir fikrim yok LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
                    Bence içinden geldiğine inanmıyordur...Mesela 2 ayda öldüm bittim hayatımın aşkısın ya da sensiz yaşayamam ya da dakikada bir seni seviyorum diyorsan ona itici geliyor olabilir ama bence üzülünülecek birşey değil bu;muhtemelen kız arkadaşın akıllı ve derinliği olan biri:RpS_cool:Yani kısacası yüzeysel laflara,sözlere bakmıyor sana bağlanması için bana göre zaman ve güven gerekiyor.Bu söylediğin güzel sözlerin gerçekliği zaman içinde belli olur.Başka bir ihtimal de belki gerçekten romantizmi sevmiyor olabileceği

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
                      Bence içinden geldiğine inanmıyordur...Mesela 2 ayda öldüm bittim hayatımın aşkısın ya da sensiz yaşayamam ya da dakikada bir seni seviyorum diyorsan ona itici geliyor olabilir ama bence üzülünülecek birşey değil bu;muhtemelen kız arkadaşın akıllı ve derinliği olan biri:RpS_cool:Yani kısacası yüzeysel laflara,sözlere bakmıyor sana bağlanması için bana göre zaman ve güven gerekiyor.Bu söylediğin güzel sözlerin gerçekliği zaman içinde belli olur.Başka bir ihtimal de belki gerçekten romantizmi sevmiyor olabileceği
                      öldüm bittim demiyorum kesinlikle. duygusal hikayler olur ya; vay be dersin veya derin manalar içerir.. mesela ona göre bu itici geliyo akıllı ve derinliği olan birisi ewt

Yorum

öldüm bittim demiyorum kesinlikle. duygusal hikayler olur ya; vay be dersin veya derin manalar içerir.. mesela ona göre bu itici geliyo akıllı ve derinliği olan birisi ewt
                        İşte ondandır büyük ihtimalle Böyle insanlar sözlere değil davranışlara bakarlar kesinlikle sabır ve zaman gerekir...Bence bu sürecin sonunda geçici,boş değil de güzel ve sağlam bir sevgiyi yakalama olasılığı daha yüksek olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
                          İşte ondandır büyük ihtimalle Böyle insanlar sözlere değil davranışlara bakarlar kesinlikle sabır ve zaman gerekir...Bence bu sürecin sonunda geçici,boş değil de güzel ve sağlam bir sevgiyi yakalama olasılığı daha yüksek olur.
                          sıradışı ve sağlam bir ilişkimiz olacağı düşüncesindeyim sabır önemli ewet

Yorum

sıradışı ve sağlam bir ilişkimiz olacağı düşüncesindeyim sabır önemli ewet
                            Benimkisi sezgi ama nedense memnun oldum senin adına,böyle insanlar daha bir azınlıktalar artık...Sanki bana kız arkadaşın da böyle biriymiş gibi geldi.Umarım ikiniz için de iyi olur herşey.

Yorum

Sevgini sözlerle ifade etmenden hoşlanmıyor. Sevgiyi gösterme yolları çok. Bazıları hizmet edilince anlar mesela ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

İşleniyor...
                              X