sonunda aldım. şuana kadar 2 saat falan çalıştım ses çıkartabiliyorum. ilk 1 saat birşey yapamadım ama internetten de baktım bazı şeylere ve sonunda başardım. artık bütün günümü bu güzel şeye adayabilirim. çalmaya çalışırken de çok güzel konsantre olabiliyorum ve sıkıntılarımı bi nebze unutuyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ney aldım arkadaşlar
Collapse
X
-
bende bu heves 32 yıldır devam ediyor. www.neyforum.biz adresinden ney kursları hakkında bilgi alabilirsin.
ney en güzel sesli enstrümandır. dinleyenlerin gözlerinden yaş getirir.
ayrıca tasavvufa da bulaştırabilir insanı ve bu da ruh sağlığına iyi gelir.
bende ney ve diğer enstrümanlar ruh sağlığıma olumlu bir katkı yapmıyor çünkü ben terapi amaçlı değil en iyi olma amacı ile çalışıyorum.
neye başladıktan 4 yıl sonra profesyonel düzeyde bir neyzen olmuştum ama ruh sağlığım bozulunca neyi rölantiye aldım. böyle olunca da en iyi olamadım ama her zaman çok iyi bir neyzen olarak tanındım. 20 li 30 lu yaşlar benim için müzikal yönden verimsiz geçti fakat 40 lı yaşlarda tekrar gaza basmaya başladım.
bu sefer amacım sadece neyde değil çok sayıda enstrümanda ve ses icrasında en iyi olmak.
Türk musikisi tarihine gelmiş geçmiş en büyük musikişinas olarak geçmek istiyorum.
Yorum
-
Hayırlı olsun dostum çok güzel yapmışsın ney alarak.Ben de düşünüyorum ney çalmayı, çok istiyorum.Kaça aldın acaba, ayrıca işe yarar bir ney piyasada kaça satılıyor.Kursa gitmek istemiyorum, bu şekilde öğrenilir mi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostHayırlı olsun dostum çok güzel yapmışsın ney alarak.Ben de düşünüyorum ney çalmayı, çok istiyorum.Kaça aldın acaba, ayrıca işe yarar bir ney piyasada kaça satılıyor.Kursa gitmek istemiyorum, bu şekilde öğrenilir mi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
@shondes
@ayrılırsınveanlarsın sağolun. amacım koşarak ney çalmak
Yorum
-
arkadaşlar ilk gün ses çıkardım bugün de ilk parçamı çalabiliyorum yemin ederim ahan da bunu çalıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=darnC...eature=related
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Postbende bu heves 32 yıldır devam ediyor. www.neyforum.biz adresinden ney kursları hakkında bilgi alabilirsin.
ney en güzel sesli enstrümandır. dinleyenlerin gözlerinden yaş getirir.
ayrıca tasavvufa da bulaştırabilir insanı ve bu da ruh sağlığına iyi gelir.
bende ney ve diğer enstrümanlar ruh sağlığıma olumlu bir katkı yapmıyor çünkü ben terapi amaçlı değil en iyi olma amacı ile çalışıyorum.
neye başladıktan 4 yıl sonra profesyonel düzeyde bir neyzen olmuştum ama ruh sağlığım bozulunca neyi rölantiye aldım. böyle olunca da en iyi olamadım ama her zaman çok iyi bir neyzen olarak tanındım. 20 li 30 lu yaşlar benim için müzikal yönden verimsiz geçti fakat 40 lı yaşlarda tekrar gaza basmaya başladım.
bu sefer amacım sadece neyde değil çok sayıda enstrümanda ve ses icrasında en iyi olmak.
Türk musikisi tarihine gelmiş geçmiş en büyük musikişinas olarak geçmek istiyorum.
sürekli ticari reklam yapmayı bırak önce. bir soru soruyoruz onu bile cevaplamıyorsun senden bişey olmaz bence
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: "ahenk"neyin plastik malzemeden yapılanları olduğunu neyzenilhan söylemişti.
sen ise, bunu aldıktan sonra öğrendim diyorsun.
diğer konudaki cevabını okumamışsın galiba, burda ufak bir haksızlık sezdim de
ne dediğini tam olarak anlayamadım. plastik neyin mucidi neyzenilhan mı yada plastik neyin olduğunu bilen tek kişi o mu. hem ne önemi var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sickness View Postsonunda aldım. şuana kadar 2 saat falan çalıştım ses çıkartabiliyorum. ilk 1 saat birşey yapamadım ama internetten de baktım bazı şeylere ve sonunda başardım. artık bütün günümü bu güzel şeye adayabilirim. çalmaya çalışırken de çok güzel konsantre olabiliyorum ve sıkıntılarımı bi nebze unutuyorum
Yorum
Yorum