göğüsleri meydanda
birden ağzımdan annemi unutarak ''off ...... bak'' lafı kaçtı..
çok kötü oldum tabi hem görüntüden hemde ağzımdan kaçan lafdan...
anneme döndüm kötü kötü bakıyor '' pis nefislisin sen pis ''
ya ben neden pis olim dedim açmış dolgun yerlerini, bi yerini gösteren kadın pis olmuyorda ben mi oluyorum dedim.. al işde örnek dedim
sanane açarsa açsın.. erkekler o yüzden yoldan çıkıyor isde ama dedim..
başka kadına neden yapmıyo erkekler giymeyene.. göstermeyene.. böleleri toplumu bizi bozuyor dedim.. sustu.. herkezle kırıştırırlar bi baksak ne bakıyon benim sevgilim var cart curt..
ama ben hala konuşuyorum o hiç cvp vermiyor.. öle şeylerde de okkalı birşey söyler ordan o konuyu bastırırım.. sonra çıkarım başka yere giderim ya da konu değiştiririm..
neyseki bu sefer büyümeden kapandı ama ben geldim pc ye yine oturdum
kendi kendime ya o kadının nasıl göğüsleri vardı öle çoğuda gözüküyordu diyorum ama görüntü gözümün önünede geliyo..
sonra umursamaz gibi aman banane ya kendi densizliği diyorum
aradan 2 3 dakka 5 dakka geçiyo
yine aynı şeyler aklıma geliyo ve gözümün önüne..
takıntımı?
pis nefis mi?
dürtüler mi?
anlamadım valla..
aslında hiçde bakmamak için uğraşırım gözlerimi çeviririm bakmam..
ama bazende öyle an olur ki sanki bakmasanda programı izlerken bile baktım gözüm kayıyor arkadaş.. hele de böle abartılı abartılı açıp sergileyenlere..
suç benim mi..
yani kötü benmiyim..
kadınlarıda anlamış değilim dekolte yaparsın hoş da gözükür bazen.. zerafet açısından.. şık giyinmeden.. ama sen öyle bi açıyon ki arkadaş ''gel bak nasıl'' der gibi..
insanın ahlakıda zedeleniyor psikolojisde etkileniyor..
ama ben çoğu kadının bilinçli yapmadığı kaanatindeyim.. çünkü bi kadın giyse her yerde giyer tahrik için.. bazen dikkat ederim takip yani.. bi yerde giyse bile her yerde aynı giymiyo..
onlar sadece veya çoğu zaman güzel görünmek istiyo..
ama az da olsa özelikle erkek tahriki için yapan var.. özelliklede abartanlar için düşünüyorum bunu..
yalnız annemin yanında o lafı kaçırmam ağzımdan aklıma takıldı tabi birde o görüntü.. annem beni kötü zannedecek belkide birde birşey aklıma takılınca atamıyorum ben yaa.. kafamı başka şeye versemde o hala aklıma geliyo.. o gün sürekli kafamı meşgul ediyo.. yapacağım birşey varsada hiç odaklanamıyorum ona..
valla aşırı herşeyin zararı var insana dekolteninde takıntının da bağırtınında beslenmeninde..... herşeyin..
kendimi hep dizginlerim çoğu şeyde
ama bazen hiç, kendi kendimin bile önüne geçemiyom en çok da sinirlenmekde.. çabuk sinirleniyorum da..

kendinden bıkan insan var mı deseler parmak kaldırırımdım hemde teredüütsüzçe..
yalnız bunu niyemi yazdım
blmiyorum
ama şunu söyleyim ahlak dersi vermeye kalkan etrafına faydalı bir birey olarak görünüpde yada öle bi imaj yaratıp toplumun ahlakın asıl kendisi bozan
kadınlar da var erkeklerde.. en çok da tvlerdekiler.. örnek olacak yerde köstek ve kötü örnek..
sana bi lafından terbiyesiz der..
ama özel hayatına baksan,, ahaha bütün çirkeflikler onda..kötü benmiyim yoksa açlıp saçılan kötü örnek olan kişiler mi..
eskiden kadınlar odalarından çıkmazlarmış genç kızlarımız.. örf adet namus kavramları yüzünden..
şimdide erkeklerin bile gitmediği yerlere gidiyolar..
kadınlar iş hayatına atıldı düzen bozuldu bence..

ne dersiniz...
Leave a comment: