Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikolojiye yeni başlıyorum yardım!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikolojiye yeni başlıyorum yardım!!!

arkadaşlar merhaba... ben psikoloji 1. sınıf öğrencisiyim siteye de henüz yeni üye oldum böyle bir konu daha önce açılmışsa özür dilerim şimiden... ben tecrübeli arkadaşlardan bana tavsiyelerde bulunmalarını isteyecektim acaba neler yapmalıyım bu süreçte psikolojide donanımlı olmak için nerden başlamalıyım okumam gereken ilk kitaplar nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim

Yardımcı olamayacağım ama gerçekten çok şanslısın. Değerini bil girdiğin bütün derslerin...
    Birde böyle bir konuya yorum yapabilecek psikolojiyle ilgili çok insan yok burda. Geneli psikolojik sorunlar yaşayan insanlar. Haberin olsun.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
      Yardımcı olamayacağım ama gerçekten çok şanslısın. Değerini bil girdiğin bütün derslerin...
      Birde böyle bir konuya yorum yapabilecek psikolojiyle ilgili çok insan yok burda. Geneli psikolojik sorunlar yaşayan insanlar. Haberin olsun.
      cevabın için teşekkürler ben de işte bilgilenirim düşüncesiyle üye oldum nerden ne öğrensem kardır diyerekten tekrardan sağol cevap için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: halef13 View Post
        arkadaşlar merhaba... ben psikoloji 1. sınıf öğrencisiyim siteye de henüz yeni üye oldum böyle bir konu daha önce açılmışsa özür dilerim şimiden... ben tecrübeli arkadaşlardan bana tavsiyelerde bulunmalarını isteyecektim acaba neler yapmalıyım bu süreçte psikolojide donanımlı olmak için nerden başlamalıyım okumam gereken ilk kitaplar nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
        valla psikoloji okuyan sensin, burda hastalar var genelde ama şundan emin ol bu site sana çok şey katar.

Yorum

mrb halef13 bende 1. sınıf ögrencisiyim 1 dönemi atlattık bile kitap listesi istiyorsan bizim okuldaki hocaların hazırladıgı bir liste var onu gönderebilirim birde nerde okuyorsun ingilizcemi hangi kitaplardan dersleri takip ediyorsun bu gibi konularda sana sorularım var

Yorum

İşleniyor...
          X