arkadaşlar merhaba... ben psikoloji 1. sınıf öğrencisiyim siteye de henüz yeni üye oldum böyle bir konu daha önce açılmışsa özür dilerim şimiden... ben tecrübeli arkadaşlardan bana tavsiyelerde bulunmalarını isteyecektim acaba neler yapmalıyım bu süreçte psikolojide donanımlı olmak için nerden başlamalıyım okumam gereken ilk kitaplar nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psikolojiye yeni başlıyorum yardım!!!
Collapse
X
-
Yardımcı olamayacağım ama gerçekten çok şanslısın. Değerini bil girdiğin bütün derslerin...
Birde böyle bir konuya yorum yapabilecek psikolojiyle ilgili çok insan yok burda. Geneli psikolojik sorunlar yaşayan insanlar. Haberin olsun.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
-
Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View PostYardımcı olamayacağım ama gerçekten çok şanslısın. Değerini bil girdiğin bütün derslerin...
Birde böyle bir konuya yorum yapabilecek psikolojiyle ilgili çok insan yok burda. Geneli psikolojik sorunlar yaşayan insanlar. Haberin olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: halef13 View Postarkadaşlar merhaba... ben psikoloji 1. sınıf öğrencisiyim siteye de henüz yeni üye oldum böyle bir konu daha önce açılmışsa özür dilerim şimiden... ben tecrübeli arkadaşlardan bana tavsiyelerde bulunmalarını isteyecektim acaba neler yapmalıyım bu süreçte psikolojide donanımlı olmak için nerden başlamalıyım okumam gereken ilk kitaplar nelerdir ? şimdiden teşekkür ederim
Yorum
Yorum