Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok büyük hata ve lioresal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mert77
    adlı üyemiz çok büyük hata ve lioresal konusunu başlattı

çok büyük hata ve lioresal

benim öncelikle psikolojik sorunlarım vardı sosyal fobi ve psikolojik kasılma sonra internetten araştırarak lioresali buldum ve kullanmaya başladım önceleri kafa yapıyo diye 4 5 tane içiyodum sonra 8 e çıktım
    ilacı 15 gün kadar kullandım. sonra aklım başıma gelince ilacı bırakmaya karar verdim. ve bıraktım ama sonrasında aynı uyuşturucu krizi gibi etkiler oluştu. şuan lioresali kullanmayalı 2 yıl oldu ancak hala beyin bulanıklığı etrafı hayal gibi görme beyin uyuşması ağır depresyon titremeler geçmedi bu ilaç beni mahvetti bu ilacın bir panzehiri var mıdır birileri okursa birileri bana yardım edebilirse hayatımı kurtarırsa ona gerçekten çok teşekkür ederim. lütfen bana yardım edecek biri varsa msnim mert@tokyo.com

• halef13
    replied
    arkadaşım hira_01 in dediği gibi ilaçlar hemen kana vs karışsa bile asıl etki 4-6 hafta arasında etkisini göstermeye başlıyor yalnız 4-6 hafta etkilerini göstermeye başladıgı ilk dönem etkili olur olmaz bırakılmıyor benim bildiğim en azından antidepresan bi 8 10 ay falan kullanılıyor... tüm bu şikayetlerini hekime yapmalısın... şu kadar sürede şu kadar ilerleme oldu gibisinden hep birlikte halletmelisiniz. ve unutma hiç bir ilaca hekim onayı olmadan başlamamak gerektiği gibi hekim onayı olmadan doz indirim/bırakma da olmaz kesinlikle tekrar hekimle görüş...

Leave a comment:

• hira_01
    replied
    Orjinal yazı sahibi: mert77 View Post
    doktor bana bir sürü ilaç yazdı zyprexa lamictal efexor akineton fluanxol bunları kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ama iyileşemiyorum bir türlü moralim bozuluyo iyileşemeyincede umudum tükeniyo
    3 hafta az bir süre. 4-6 hafta arasında ilaçlar etkileşime geçiyor. daha önce de antidepresan kullanmışsındır. biraz sabretmelisin kimi ilaçlar bünyede geç reaksiyon gösteriyor.

Leave a comment:

• mert77
    replied
    doktor bana bir sürü ilaç yazdı zyprexa lamictal efexor akineton fluanxol bunları kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ama iyileşemiyorum bir türlü moralim bozuluyo iyileşemeyincede umudum tükeniyo

Leave a comment:

• shondes
    replied
    İnternetten bakarak doktora sormadan böyle bir ialcı kullarak zaten hata yapmışssın, şimdide panzehiri için yine doktora sorman gerekirken buraya soruyosun?..

Leave a comment:

• mert77
    replied
    yok mu kimse ?

Leave a comment:

• mert77
    replied
    birileri beni aydınlata bilir mi

Leave a comment:

İşleniyor...
X