Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birlikte olmaktan mutlu olduğunuz insanların karakterleri?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Birlikte olmaktan mutlu olduğunuz insanların karakterleri?

selam. uzun süre sonra artık arkadaşsız değilim ve aklıma bir soru takıldı.
    arkadaşlarımla birlikte olduğumuzda sürekli eğleniyoruz ve konuşuyoruz. aynı fikirde olmasak bile birbirimizin fikirlerine saygı gösteriyoruz ve düşüncelerimizi anlatıyoruz. ama neden bu arkadaşlarımla birlikte olmaktan mutlu oluyorum diye düşünmeye başladım. sanırım onlar beni sevmişler.

birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, sevdiğiniz insanların karakterleri kişilikleri nasıl? hangi özelliklerini seviyorsunuz?

susup oturacaklar çay kahve içeceğiz ve dağılacağız mümkünse görüşme 30 dk. geçmeyecek

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

objektif sırf laf olsun diye konuşmayan, yanlışlarımı söyleyebilen, çok kitap okuyan
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Yanında her haltı yapabileceğim kişiler. Gözyaşlarımı saklamaktansa omzuna akıtabildiğim insanlar...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
          Yanında her haltı yapabileceğim kişiler. Gözyaşlarımı saklamaktansa omzuna akıtabildiğim insanlar...
          (y) Tam aradıgım tarz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
            susup oturacaklar çay kahve içeceğiz ve dağılacağız mümkünse görüşme 30 dk. geçmeyecek
            Mumkun degil, 30 dakikadan fazla kalirim, canim istedimi ceker giderim, kavgadan kacmam, neseliyimdir, cenem dusuktur, her konu ile ilgili konusurum ama sustum mu da uzun sure olabilir Bir ara seni ziyaret ederim belki
            so you're saying there's a chance ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defiance View Post
              Mumkun degil, 30 dakikadan fazla kalirim, canim istedimi ceker giderim, kavgadan kacmam, neseliyimdir, cenem dusuktur, her konu ile ilgili konusurum ama sustum mu da uzun sure olabilir Bir ara seni ziyaret ederim belki
              misafir ol gel bana börekler açayım sana kurallar çiğnemek içindir gel 30 olmazsa 45 dk.ya çıkartırız

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Tutunamayanlar...karakterleri malum zaten...
                Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: The Coyote
                  Yani kısaca kendinizden bahsedin diyorsun Genellikle insanlar kendi değerlerine,duygularına ve düşünce tarzlarına yakın kişilerle kolay uyum sağlarlar (Nedense bu durum sevgili durumlarında değişiklik gösterebiliyor,o da artık farklı karakterlerin birbirini tamamlayıcı etkisi midir ? yoksa aşk adına acı çekmenin kutsal görülmesi midir ? orasını daha çözemedim) Benim bu anlamda arkadaş çevrem oldukça değişken karakterlere sahip diyebilirim,hemen hemen herkesin sevdiğim bir yanı var.Kiminin yardımseverliği hoşuma gidiyor,kiminin hırsı veya dürüstlüğü vs. vurdumduymazlığına bile hayran olduğum kişiler var
                  Sizin avatarinizdan ilham aldim, cakal hep roadrunner`i yakalamak isterdi dimi cizgi filmde, gel gor ki, yakaladiginda bakin neler oldu

Yorum

misafir ol gel bana börekler açayım sana kurallar çiğnemek içindir gel 30 olmazsa 45 dk.ya çıkartırız

Acmazsan kuserim ama Kaptan magara adami cok guzel duruyor, hey gidi hey okula gitmeden izlerdim, gozlerim doldu, iyimi

Yorum

sende bendensın oturcaz konusmıcaz çay kahve ye babam ye sonra herkes evine
                      Mosmor olsada gözlerimin etrafındaki çember sıkıntı yok azraile bile caz yaptı bu gulüşler:19:

Yorum

İşleniyor...
                      X