Orjinal yazı sahibi: katherine
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çalabildiğiniz Müzik Aleti Var Mı?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: zealist View Postbir organizasyon şirketinde tonmaisterlik yapıyorum.14 yıldır gitar çalıyordum ancak geçirdiğim motosiklet kazasından dolayı parmaklarım kırıldı ve şuan bare dahi yapamıyorum.enstrumanlar konusunda öğrenmek istediğiniz bilgiler varsa yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak@20 View Postdediğim gibi biraz bateri çalıyorum ve gelştirmek istiyorum sence bi stüdyoda mi denesem iyi olur yoksa çalışma padlarında sence hangisi ve neden... ayrıca ıslık çalmayıda öğretsen gerçekten süper olacak::
egzersiz pedleri sadece egzersizler,el alışkanlığı ve var olan bilgileri geliştirmek içindir.trampet sesi bilmeden nasıl akort edebilir ki bir müzisyen trampeti ? tom1 tom2 tom3 tom4 'de cabası..
elektro pedleleri önermiyorum çünkü o pedler sanıldığı gibi çalışma yapmak yada amatör sınıf bateri çalmak için değil ,farklı tarz müzikler için kullanılır.
çalacağın tarzı da belirlemen gerekiyor öncelikle çünkü baterini ona göre almalısın..sana tavsiyem orta seviyede akustik bir bateri alman .özel ders alman taraftarı değilim ama müzik kulağının veya yeteneğinin olup olmadığını görmeden yorum yapamam çünkü yanlış öğrenilmiş birşeyi düzeltmek yeni öğrenen birine birşeyler öğretmekten kat kat daha zordur.stüdyo olayına gelince , bir grup ile çalıyorsan kendini geliştirmek adına çok müthiş bir ortam.
Yorum
-
kusura bakma biraz geç yazdım...aslında elektrolardan bahsediyordum bu işi sadece hızlandırmak içindi egzersiz işte ve apartmanda oturuyoruz ve ailemin bunu kaldırabileceğinden şüpeliyim o yüzden bateri alamam ve daha yeterince öğrenmedim akortlar notalar falan.. ben sadece bi kaç kez denemiştimde arkadaşların gurubu vardı onlarla falan ve gerçekten geliştirmek istiyorum stüdyoda olmasın istememin sebebi ortam müsait ve karışan yok .. normal egzersiz pedler nasıl ve çoğu kişi notalr falan önemsiz diyor kulağın varsa biraz pratikle çalabilirsin gibi sende ne yapayım
Yorum
-
dostum müziğin alfabesi notalar bu inkar edilemez.eğer gerçekten müzik adına birşeyler yapmak istiyorsan nota bilgisi şarttır..varoş barlarda tablardan ezbere parçalar çalan ve hayatında çift twin tublenin ne olduğunu duymayan adamlardan olmak istemezsin sanırım..stüdyoda haftada kaç defa gidebilirsin ki en fazla ? kaldı ki ücreti de var bunun..kendini bateri adına geliştirmek istiyorsan günde ortalama en az 1-2 saat çalman gerekiyor başlangıç seviyesinde.ross the boss bilir misin ? o adam manowarın ilk kurucularındandır.adam gördü geçirdi ve kendinden büyük bira göbeğinin olmasına rağmen delikasap dergisinin son röportajında günde ortalama en az 7-8 saatini gitar çalar geçirdğini söylüyor.ortalama bir baterinin apartmanda çok fazla ses çıkartacağını sanmıyorum bunun susturucu pedleri var ve 400-600 liralık bir bateri işini görür .olabildiğince grup ile çalmaya özen göster çünkü ritim-uyum yeteneğin baya gelişir.
Yorum
-
senin bilmemen ayıp değil lafım müzisyen olduğunu iddaa eden insanlara.çok sitemkarım kusura bakma göndermeler yapıyorum buradan naif naif :P şimdilik işini görür tabi ki ilerleyen zamanlarda da daha ileri seviye birşeyler düşünebilirsin , yine takıldığın konular olursa danışabilirsin yardım ederim seve seve.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postçalamadığım müzik aleti yok. afrikanın ucra koselerinden gelen egzotik muzik aletlerini bile ilk denememde çalabilmişimdir. yetenek meselesi.
Yorum
Yorum