Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güzel ve aptal mı olsun? Çirkin ve akıllı mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Güzel ve aptal mı olsun? Çirkin ve akıllı mı?

Eğer bir secim yapmanız gerekseydi hangisini secerdiniz?
    cinsiyet ayrımı yok.. iki taraf içinde soruyoruz.. buyrun arkadaşlar..

ha bu arada hem güzel hem de akıllı olsun banane diyenlere.. burdan havan mermisi atacam..

Yorum

Başka alternatif yok mu Yai hem hoş hem zeki gibi..Öyle mermiye falan gerek yok :P Şaka bir yana aptal olmasını istemezdim yani zeka çok önemli..Hatta derler ya karşı tarafta sizi çeken nedir diye zeka her zaman bunların içinde yer alır..
      Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

bravo maltit.. bir araştırmaya göre birbirine aşık olanların zeka seviyeleri birbirine çok yakınmış.. ne kadar dogru bilmem ama bence gerceklik payı var.. ben hangisini tercih ederim dersek akıllı zeki olsun. çok güzel olmasına gerek yok.. yüzüne bakılacak kadar olsun yeter

Yorum

O araştırmanın doğruluğundan şüphem yok Eee hep demiyor muyuz kafa yapılarının uyması şart diye, kafa yapılarının uyması demek bir yerde zeka seviyelerinin de uyması oluyor..Yoksa sen konuş o anlamasın, o konuş sen anlama nereye kadar..Aşk da bir yere kadar..

Yorum

maltepe sen bu çocuk yüzünü nerden buldun allahaşkına.harbiden çok sevimli yaaa.
            öhüm.neyse konuya gelirsek öyle bişey değil ki o .güzel olmakla çirkin olmakla alakası yok.bir çekim başkalarına karşı olmayan.bir ışık bir bütün
            ne bileyim en sevdiğim laf.bir inci.

Yorum

sen acaip bi numunesin dert insan degişiksin vesselam..

Yorum

o senin numuneliğin ruhaniyet.keh keh keh...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dert
                  maltepe sen bu çocuk yüzünü nerden buldun allahaşkına.harbiden çok sevimli yaaa.
                  .
                  bkz. galeri Aman Allahım! Espri yeteneğini kaybediyorum sanırım 8O 8)

Yorum

keh keh keh.ne kaybedeceksin be.senin yüzün yeter...

Yorum

Bu gece Var Mısın Yok Musun'da Adrianna Lima vardı. Güzel olduğunu biliyordum ama mütevazi,kibar güleryüzlü biri olduğunu bilmiyordum. Lima kadar güzel olmasına gerek yok Lima kadar mütevazi olsun yeter.Bundan sonra Adrianna Lima hayranıyım.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dert
                        keh keh keh.ne kaybedeceksin be.senin yüzün yeter...
                        heheh saol Bu arada site ahalisine duyurulur nickim maltepe değil "Malt" gurubundan alıntıdır pardon Ç'alıntıdır 8) Çok da umurlarında sanki ahalinin ama neysee :P Bunu imza olarak mı yazsam acep :roll:

Yorum

Çirkin olsun da akıllı olması o kadar önemli değil ...
                          Onlara karşı zaafım var
                          -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhaniyet
                            ha bu arada hem güzel hem de akıllı olsun banane diyenlere.. burdan havan mermisi atacam..

Ben çirkin ama akıllı olsun derim..güzel ama aptal biriyle ömrümü geçiremem..

Güzellik fani akıl baki

Yorum

bence güzel ve aptal olmasını isterim ben akıllıysam eger gerisi sorun degil die düşünüyorum.Tek kişinin akıllı olması yeter bence

Yorum

İşleniyor...
                              X