Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kpss ve anksiyete odaklanma güçlüğü

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kpss ve anksiyete odaklanma güçlüğü

arkadaşlar kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum ama bir türlü konsantre olamıyorum depresyon ve anksiyete rahatsızlığım var,tavsiyeniz varsa konsantre olmakla ilgili çok iyi olur. istanbulda olup bende hazırlanıyorum diyen varmı acaba aramızda ?
    içindeki öküz e oha de.

anladım sürekli tekrar ve üstüne gidiyorsun ama ben çalışıyorum yani öğrenci gibi zamanım yok malesef,birde bi öğrenciden örneğin üniversite öğrencisinden ders alsam sizce özel ders aldığım için ekstra motive olup daha iyi konsantre olurmu yada hiç farketmez yine konsantre olamazmıyım ?
    içindeki öküz e oha de.

Yorum

sende rahatsızlık nedir depr. anks. vs
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

Sınava ben de hazırlanıyorum okb, sf, özgüven eks. ve hafif derecede depresyon var ama Allah'a şükür ders aklıma giriyor. Çok etkin değilim, vakti değerlendiremiyorum azimli birinin yarım saatte çalışacağı yeri belki bir iki saatte çalışıyorum ama yine de aklıma giriyor. Anksiyete, evhamlık, endişe, huzursuzluk bende de var ama çalışabiliyorum. İlaç kullan uzun süredir kullandığın halde olmuyorsa tekrar doktora git sınava daha 4 ay var, geç değil.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Hayır hava atmıyorum aksine acınızı paylaşıyorum. 2010 kpssye hazırlanırken sınava hiç odaklanamıyordum, halinizden anlıyorum. Ki şu dönemde sınava hazırlanırken bile tam konsantre olamıyorum.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
            Ben her şeyi denedim konsantre olmak adına. Hiçbir şey düzeltmiyor. Bunu böyle kabul edip hayatına devam edeceksin, kimler neler başarıyor hayatta...
            Katılıyorum artık günümüzde coğu kişinin bu rahatsızlıkları var ve neler başarıyorlar, ne kdr cok isteyip sonunu görebilmeklede ilgili bu, içten güdülenme şart ders calışmada
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Problemin Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu olabilir. Bende aynı sorunları yaşıyorum kpss ye hazırlannmaya çalışıyorum ama çok uzun yıllardır yaşadığım odaklanamama , dikkat dağınıklığı, dalgınlık falan filan problemlerinin nedeninin yukarıda bahsini geçirdiğim bozukluk olduğunu düşünüyorum. Bunun için ayrıca dr a gidicem , sende de aynı problem olabilir , bir hekime danış derim .

Yorum

balık yağının yararı nedir....

Yorum

İşleniyor...
                X