Duyuru

Collapse
No announcement yet.

depresyonla yasamayı örenmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• depresyonla yasamayı örenmek

ewet beyler insan depresyonla yasamayıda örenıyor çare bulamayınca 6 senedir majör minor türlu türlu depresyon gecirdim hatta depresyon tedawi ettırmeyıp psikoz we sızofrenıde oldum anksiyetede cabası .prozacmı denemedım lustralmı paxilmi citolmu citolesmi hepsınıde denedım bi citolesın az bı faydasını gördum kısmen bi faydaydı.ee insan depresyonu yenemeyınce onla yasamaya mecbur kalıor.hayırlısıyla su genel saglık sıgortamı yaptırıp elektrosok tedawisinı yaptırtmayı denıycem bakalım doktorlar yaparmı acaba kendımı biraz acındırırım abartırım felan gerci abartmamamda gerek yok 4-5 senedır evde asosyal yasıorum saten

Depresyonu bir hastalık gibi düşündüğünde hasta şekilde yaşamakla aynı durum oluyor. Uzman birinin yardımıyla tedavi ettirmek lazım bence..
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

sertalın calısmıorum yasım 22 ewdekıler bakıo bana parayla pek işim olmuo

Yorum

shondes cok uzmana gittim werdıklerı antıdepresanlar pek işe yaramadı bana yuksek doz antıdepresan iy gelıor sankı bıde son cıkan cymbalta adlı ilacın iy gelcegı gıbı bı his war ama daha denemedım

Yorum

cymbalta kullanıyorum bana iyi geldi eskisine göre iyiyim yani hala sıkıntı var tabii ama çok şükür eskiden iyiyim şimdi,doktorunla konuş bakalım ne diyecek
          içindeki öküz e oha de.

Yorum

Teknik literatuer ilk kullandıgın ilacmı cymbalta senın dierlerınden yanıt alamadınmı ben pek cok ilaçdan yanıt alamıorumda

Yorum

Haklısın patient tabıkı sosyallesmek sart ama depresyonda olan birisi icinde sokaga cıkmak cok kötu bı fikir gibi gelıor

Yorum

ilk önce geçmiş olsun!!! ama ilaç yerine, genetik etkenler veya seni depresyona sokan nedenleri yazsaydın, gerçek bir paylaşım yaşayacaktık. çünkü burdaysak, biz de senin gibiyiz!!! yalnız değilsin...sevgiler...selin.

Yorum

6 aydır tedavi görüyorum welbutrin300 kullanıorum tedaviye baslarken hemen gececeğini düşünüordum fakat gecen zaaman zarfında kolay olmayacağını anladım.beni bu duruma getiren olay ve olgulara son veremedikçe evet depresyonla yasamaayı öğrendim.

Yorum

birde efexor ve cymbalta var güçlü ilaçlardır

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
                    Akar Kanı cennetin bekledikleri
                    Atar Gibi kalbime girmek İstedi
                    Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

evet bu 2 ilaca güwenıorum daha denemedım ama . doktora yüksek doz 2 antidepresan yazmasını sölıcem tek antıdepresana kısmen yanıt werıorum cunkı

Yorum

hım haklısın sorun

Yorum

İşleniyor...
                        X