Aşk ve hırs bir arada yürürmü
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşk ve hırs
Collapse
X
-
Aşk ve hırsı bilmem ama aşk ve gurur bir arada yürümez !Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
-
Orjinal yazı sahibi: Hilal55 View PostAşk ve hırs bir arada yürürmüUmut, bir yaprağın dalından düşüşü kadar nazik ve duygusal bu günlerde. Ama umut var, ve her bahar beni yeniden aşık ediyor kendine.
Yorum
-
Benim demek istediğim mesela birbirini seven iki kişi. Ama biri çok acı çekmiş diğerinden, sessiz kaldığı için mutlular, hem seviyor aynı anda da ona karşı olduğu hırsı içinde büyüyor. Bunun sonu nereye varabilir?Dışardan gördüğünüz merhametimi kullanmaya kalkmayın ki İçimde ki Şeytan Size Oyun Oynamasın..!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: luisantekaşk dediğin şey karşılıksızsa birbirleriyle çok iyi anlaşırlar.
Ama karşılığı varsa hırs filan kalmaz. Zaten karşılıklı bir aşkta içinde hırs varsa bu kıskançlıktır.Dışardan gördüğünüz merhametimi kullanmaya kalkmayın ki İçimde ki Şeytan Size Oyun Oynamasın..!
Yorum
-
Bahsettiğin mesele yukarıda da belirttiğim gibi aşk ve gurur ilişkisine giriyor bence ve aşk ile gurur yürümez denilebilir...belki istisnası vardır ama yürüse bile sorunlu yürür...Çok fazla deneyimim yok bu konuda ama gözlemlediğim olay bu =) ya da hissettiklerim...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Aşk sevdiğin kişinin mutluluğunu istemektir . Aşık insanda kaybetme korkusu olmaz onun hayali ilede mutlu olabilmektir deniliyor .Hırs ise elde etmek uğruna benzer heyecanı duyup kendi kişiliğinden vazgeçmektir deniliyor örn . benim olmalı , benden başkasının olamazsın , güvensizlik .
Yorum
-
Yorum