Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendinle konuşmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendinle konuşmak

insan yalnız kaldığında iç hesaplaşma yaşar. bazen fazla acımazsız davranıp iyice batar, bazense kötü gitse de her şey mutluluk maskesi takar... "bazen"lerin sonu yoktur zaten.
    belki forumdaki karamsarlıktan, belki de insanların başkalarını eleştirip dururken kendini kaf dağında görmesinden dolayı açtım konuyu, bilmiyorum.
    ama konuyu okuyan kişi düşünsün istiyorum. artılarını, eksilerini..
    derdini anlatmak istediği kişi kendisi olsun.
    bazen inanmak istersin söylenen yalanlara,
    tutunmak ve kurtulmak istersin tüm gerçeklerden
    inanmaman gerektiğini bilmene rağmen inanırsın son umut kırıntılarınla,
    sonunun hayak kırıklığı olduğunu bile bile . . .
    SİYAH

Orjinal yazı sahibi: 0siyaH View Post
    insan yalnız kaldığında iç hesaplaşma yaşar. bazen fazla acımazsız davranıp iyice batar, bazense kötü gitse de her şey mutluluk maskesi takar... "bazen"lerin sonu yoktur zaten.
    belki forumdaki karamsarlıktan, belki de insanların başkalarını eleştirip dururken kendini kaf dağında görmesinden dolayı açtım konuyu, bilmiyorum.
    ama konuyu okuyan kişi düşünsün istiyorum. artılarını, eksilerini..
    derdini anlatmak istediği kişi kendisi olsun.
    ben şimdi üye oldum kendimle deil birilerine derdimi anlatmak istiyorum insan kendisiyle konuşuyo doğru ama cevapları yine kendi cevapları oluyo yani duymak istedikleri bana yardım edin

Yorum

Bende ypıyorum, bazen sadece konuşa değil aklımdan senaryo yzıp onu canlandırrıyorum ahahha
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hüzünn View Post
        ben şimdi üye oldum kendimle deil birilerine derdimi anlatmak istiyorum insan kendisiyle konuşuyo doğru ama cevapları yine kendi cevapları oluyo yani duymak istedikleri bana yardım edin
        konuyu açma amacım bir nevi öz eleştri içindi. elbette aklındaki sorular için başkalarına da derdini anlatmalısın. zaten konu açılımındaki genel amaç bu; derdini birilerine anlatmak.
        SİYAH

Yorum

eşim beni aldatıyo du!!! bunun bittiğini söyledi ama hala devam ettiğini düşünüyorum..benide bırakmıyo onuda yani ben öyle düşünüyorum ve seneryolar kurup onlara inanıp kendimi mahfediyorum...acaba delirdimmi sürekli kendimle konuşup kendimi dinliyorum kimseye bişey anlatamıyorum...

Yorum

bende kemdimle konuşuyorum içimde iyi polis kötü polisi oynayan ikitane ben var bunlar birbiriyle didişip durur ben bunlara dışarıdan objektif bakarak hangisinin fikri mantıklıysa onu uygulamaya çalışıyorum çoğu zaman bildiğimi okuyorum o ayrı mesele :

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hüzünn View Post
              eşim beni aldatıyo du!!! bunun bittiğini söyledi ama hala devam ettiğini düşünüyorum..benide bırakmıyo onuda yani ben öyle düşünüyorum ve seneryolar kurup onlara inanıp kendimi mahfediyorum...acaba delirdimmi sürekli kendimle konuşup kendimi dinliyorum kimseye bişey anlatamıyorum...
              yaşadığın bu işkeceye değer mi?
              şüphe, insanın içini kemiren işkenceden ibaret. aklındaki şüphelerden kurtulman için bir şeyler yapmayı dene.
              SİYAH

Yorum

İşleniyor...
              X