Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce nedeni ne olabilir??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce nedeni ne olabilir??

Sizce nedeni ne olabilir??Okul dışında okb ve sosyal fobim aklıma gelmiyor.Çok rahatım.Ama okul içinde okul güününde h.içi yani %100 okb ve sosyal fobim var.Stres yapıyorum.Sıkıntı basıyor.Okul dışında (aile,arkadaş çevresi,eş dost akraba,) yanlarında aklıma gelmiyor.Nedeni nedir??

Okulu sevmediğinden dolayıdır büyük ihtma, ve sana olumsuz şeyler anımsatıyor olabilir...
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Nasıl kurtulabilirim bu şeyden 2.senem ve sınıfta kalmak üzereyim devamsızlıktan

Yorum

Dün bende anlatmaya calışmıştım, sen kendini okulda ifade edemediğin icin, her an olumsuz bir olay yaşanmasından , tavır görmekten korktuğun icin kasılıyorsun, okulunu değiştirme fırsatın yokmu, okuldan kaçmak devamsızlık çözüm değil bak görüyorsun heyet raporuna kdr gidiyor iş,
        Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

malesef yani ailem bilmiyor bilse bile sık dişini derler -.- heyet almam lazım yoksa kalacam okul değişirsem şöyle bişey var yakın arkadaşlarımdan uzak kalma korkusu var geçen sene o yüzden gidemiyordum okula ve kaldım.Bu sene arkadaşlarımla aynı okuldayım ama okul çok kötü geçen seneki yine iyiydi buraya göre napacağımı bilemiyorum

Yorum

Sana olan tavırları nasıl başladı peki, sen nasıl davranıyorsun

Yorum

m.yardımcısı bugün beni çağıraacak zaten yanına 2 gündür niye gelmiyon kalacan dicek ne dicem bilmiyorum

Yorum

@yasi bana ilk baş fazla samimi değilim diye pek yaklaşmıyorlardı mesafelilerdi.Sonra birden özgüven geldi herhalde bunlara benle kafa bulmaya çalıştıklarında alttan aldıkca üstüme geliyorlar yani mesela vursa biri alttan alıyorum dayanıyorum

Yorum

nasıl yapabilirim anlat m.yardımcısına gidince söyliyim bari sosyal fobimde var da

Yorum

aslında sınıfın gözde öğrencilerindenim hiç kimseyle konuşmam zaten hepsi çocuk gibi ciddi adam yok.Bugün dediğini yapacam ama ispiyon kısmı biraz kötü gibi

Yorum

Sınırlarını ,çözmeye calışmışlar sen her alttan aldığınd adozaj biraz daha artmış netice bu. M.yardımcısı cağırdığında devamsızlığın hesabını verirken içinde bulunduğun kötü durumuda anlat, genelde okuldaki amirler cok acımasız görünürler ama ben öyle zannetmiyorum neticede öğretmenler , senin sorununu anlayacağını düşünüyorum. Susmak, alttan almak denenebilecek bir yol olabilir ama burda işe yaramamış , tepkini değiştirmelisin.

Yorum

şuan okul kıyafetini giyerken mikroplu gibi hissediyorum o derece nefret ediyorum

Yorum

Sen en iyisi okuldan cicili bicili bir kız bul belki bu şevkle gidersin okula: D

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
                            Sen en iyisi okuldan cicili bicili bir kız bul belki bu şevkle gidersin okula: D
                            birde okula giderken " üsküdara gideriken aldı da bir yağmur" şarkısını söyle

KuzuZade
                            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

cicili kız mı hepsi bıyıklı ya bitane mi şöyle güzel kız olmaz

Yorum

İşleniyor...
                              X