Sizce nedeni ne olabilir??Okul dışında okb ve sosyal fobim aklıma gelmiyor.Çok rahatım.Ama okul içinde okul güününde h.içi yani %100 okb ve sosyal fobim var.Stres yapıyorum.Sıkıntı basıyor.Okul dışında (aile,arkadaş çevresi,eş dost akraba,) yanlarında aklıma gelmiyor.Nedeni nedir??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sizce nedeni ne olabilir??
Collapse
X
-
Dün bende anlatmaya calışmıştım, sen kendini okulda ifade edemediğin icin, her an olumsuz bir olay yaşanmasından , tavır görmekten korktuğun icin kasılıyorsun, okulunu değiştirme fırsatın yokmu, okuldan kaçmak devamsızlık çözüm değil bak görüyorsun heyet raporuna kdr gidiyor iş,Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
malesef yani ailem bilmiyor bilse bile sık dişini derler -.- heyet almam lazım yoksa kalacam okul değişirsem şöyle bişey var yakın arkadaşlarımdan uzak kalma korkusu var geçen sene o yüzden gidemiyordum okula ve kaldım.Bu sene arkadaşlarımla aynı okuldayım ama okul çok kötü geçen seneki yine iyiydi buraya göre napacağımı bilemiyorum
Yorum
-
Sınırlarını ,çözmeye calışmışlar sen her alttan aldığınd adozaj biraz daha artmış netice bu. M.yardımcısı cağırdığında devamsızlığın hesabını verirken içinde bulunduğun kötü durumuda anlat, genelde okuldaki amirler cok acımasız görünürler ama ben öyle zannetmiyorum neticede öğretmenler , senin sorununu anlayacağını düşünüyorum. Susmak, alttan almak denenebilecek bir yol olabilir ama burda işe yaramamış , tepkini değiştirmelisin.Sussak ölüm, konuşsak intihar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yasi View PostSen en iyisi okuldan cicili bicili bir kız bul belki bu şevkle gidersin okula: D
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum